Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Keresek valakit flashelésre. Nem ez az első ilyen az életemben, de a harmadik gépen sem tudom a drivert működésre bírni, meguntam.
Látja az eszközt, hibátlannak jelöli, de az adb parancs már nem adja vissza a sorszámát.Van olyan köztetek, aki rááldozna egy szűk órát az életéből? Egy win10-et és egy Remixet szeretnék rá, de a gyári állapot is tökéletes lenne már. Valaki?
-
mazsi
senior tag
Feltettem a OneDrive-ra a lementett gyári partíciókat, hogy ne kelljen a torrentre várni. 11 hónapig fenn tudom hagyni
http://1drv.ms/1NI38XB
-
mazsi
senior tag
Geekbuyingnál vannak nagykövetek, akik random megtalálnak fórumokban, oldalakon embereket. Az elején nagyon lelkesek, majd lassan eltűnnek ha komolyan gondolnád. Nem sok hazai megállapodásról tudok, azok se hoztak túl sok hasznot.
Többször írjátok az EU raktáras billentyűzet hiányát. Nekem van itthon egy felesleges. Jó pénzért meggyőzhető vagyok, tényleg a port fogja a többi mellett
-
mazsi
senior tag
Továbbra is gyalulnék felesleges partíciókat a gépezetről, mert tolnék fel egy szüzies Remix-win10 combot. Melyik felesleges még a recovery után?
Apropó, Remix! Ott minden működik már, nem kell drivereket vadászni, vagy registry-t bűvölni telepítés után?
-
mazsi
senior tag
válasz
Balinov #1455 üzenetére
HDMI kábel csak ma 2$-ért a tabletünkhöz!
Microt válassz és használd a promo kódot fizetés előtt!
-
mazsi
senior tag
válasz
this is life #1432 üzenetére
A Chuwi szimplán elbaszta ebben a szériában a töltést. Nálam a gyári töltőfej értelmes kábellel 1.5A-t ad le. A gyárival 1.12A-t
Rátoltam egy 3A-es Asus töltőre, de ott sem ment 2A fölé. -
-
mazsi
senior tag
válasz
albinolynx #1361 üzenetére
Nagyon nem akarom szétkapni, csak a backup partíciót és, az update miatt túlméretezetteket.
Tényleg! Melyik a backup szerintetek? Az utolsó?
-
mazsi
senior tag
Lementve pendrive-ra a töméntelen sok partíció. Nyomozás nélkül tudjuk, hogy melyik törölhető probléma nélkül?
Tolnék fel egy szűz win10-et, de akkor már törölném a sallangot és tesztelném a Remixet is egy menetben.
Van valahol lista a 17 partíció típusáról? Inkább mellőzném az empirikus tesztelést, ha lehet.
-
mazsi
senior tag
Rootolással rengeteget szenvedtem egy régi frissített windowsos gépen <win10 64 bit>
Nekem ez a módszer vált be végül: http://forum.xda-developers.com/android/development/intel-android-devices-root-temp-cwm-t2975096
2. A driverek is összegabalyodtak (legalább 100 android eszköz járt a gépemen az évek során), ezért előtte a PdaNet driverét telepítettem fel.
3. Ezután futtattam egy ideiglenes cwm-et a gépen,
4. majd onnan felment legújabb SuperSU is.
1. Itt érdemes lementeni az értékes partíciókat is, bár ezt windows alól megteheted egy Macrium Reflect segítségével is, én beáldoztam root előtt egy 64 GB-os pendrive-ot a tökéletes klónozás kedvéért.5. Ezután boldog újraindítás után érdemes a SuperSU appot egyszer indítani kezdésnek, hogy gyorsabban kapjanak a programot jogokat.
Örülünk.
Tudom volt már többször, de hátha valakinek az én összefoglalóm gyorsabb eredményt hoz. Főleg a driverre figyeljen oda mindenki!
Utólag megszámoztam az ésszerű sorrendjét a teendőknek, ha valaki szereti a szamárvezetőt követni.UFF
-
mazsi
senior tag
válasz
gyuresz68 #1316 üzenetére
Hamisított kártyáknál van ilyen probléma. Érdemes letesztelned és felül írni a partíciós tábláját. A legtöbb ilyen kamu cucc 8 GB-os.
Ez nem a Chuwi hibája. Ha nemrég vetted, érdemes visszakövetelni a pénzt.
-
mazsi
senior tag
64 bites Windows alól van esélyem a rootolásra?
Már keverem, hogy windows 7, vagy 64 bit az ideális.
-
mazsi
senior tag
Lassan csatlakozom a klubba. Szépen végig is olvastam minden kommentet tőletek-biztosan lesznek kérdéseim
Egy dologra nem tálaltam sehol választ: mekkora sd kártyát tud kezelni? Rendlhetek 128,vagy 256-os kártyát, vagy használjam a meglévő 32-est, vagy 64-est?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest