Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Nektek hogy a frencba sikerült beaktiválni? Nekem sehogy sem sikerül telefonon, bepötyögöm a 9 blokkot, "nem tudtuk megerősíteni...." Az enyém 64gb-s változat. És nem kérdezett ilyet telefonon hogy 1 gépre van e csak telepítve. Egyszerűen bepötyögöm a 9 blokkot és vissza dobja azzal hogy "nem tudtuk megerősíteni" utána meg átkapcsolt ügyintézőhöz, aki közölte hogy kell hozzá serial. A gép sorszáma a VI-vel kezdődő kell az aktiváláshoz vagy mi a jóisten?
Közben kikapcsoltam a defendert mert töltöttem le egy picot - azzal meg sem próbáltam aktiválni mert egyből ráriasztott hogy vírus - azóta ablakokat dobál föl meg programokat telepítget. Van arra valami mód hogy a windowst alap helyzetbe állítsam? Mármint hogy töröljön mindent a gépről, kivéve a wint? Kevés dolog van telepítve a gépemre, ezért nem xarakodnék egy vírussal inkább HR, de hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Nem tudom létezik-e olyan program amivel előre is tudod tolni a Win partíciót, mivel a "HDD" elejéről veszed el a plusz partíciókat...
Más Cherry Trail alig jobb CPU-ban, egydül grafikában jobb, szóval az új atom sem váltja meg a világot
-
Kloss
őstag
Én letöltöttem a techtablets (vagy needrom) oldaláról a Win10 képfájlt. Csináltam egy bootolható pendrájvot (rufus, FAT32), majd bemásoltam a gyökerébe az összes könyvtárat és fájlt.
Csatlakoztatni kell egy billentyűzetet és ezt a pendrájvot a tablethez.
Indításkor az ESC-et nyomni, majd a boot menüben kiválasztani a pendrájvot.
Ezután települ a Windows.
A Windows 10 driverek közül a kamera drivert kellett feltennem, mert nem ment a hátsó kamera, mást nem kellett telepítenem, minden kész volt.[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Miért nem egy teljesen szűz gyári win10-et teszel rá? Ha aktiválva van a tab akkor torrentről tehetsz rá olyan verziót mint a gyári. Nekem nCore-os van és mivel már a win8 aktiválva volt így minden rendben ment a telepítéssel.
Windows képfájlt letölteni nem illegális, és használni sem amíg nincs feltörve aktivátorral!
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Nekem nem lassú, gyárilag nincs semmi driver, de erre volt megoldás a double driver (win8al, win10 esetén hibát dobott)
Boot usb: én win7 óta csak pendriveról telepítek, minimum 10 külön gépet soha semmi probléma nem volt, de ez a kis tablet megszívatott.
Próbáltam rufust, wines boot készítőt mindent de nem látta soha boot partícióként. Végül kb a 4. pendrive lett a nyerő amin előtte egy win7 volt felmásolva -> na ezt írtam felül (sima rámásolással) egy nCore-os win10 telepítővel.
Sebességre teljesen jó a windows, arra figyelj, hogy 32 bites rendszert tegyél fel rá.
Aláírás
-
kenand
veterán
Azok winbootos telepítők, kvebbelyet foglal a Win 10 mint hagyományos telepítés esetén.
Mérne valaki 32 GB-s (de lehet a64-esen is) tabon Crystaldiskmark-kal egy sebességet a belső tárra?
Nekem nagyon bevésnek tűnik, de nem tudom driver gond-e vagy hardver hiba... -
kenand
veterán
Én nem frissítettem, kérdeztem itt hogyan kellene, nem válaszolt senki, így nem erőltettem. De 8.1-Win 10 update simeán felment, majd szűz telepítéssel is a 32 bites Win 10 Home, majd helytakarékosság miatt feltoltam a Wimbootos Needromos Win 10-et is....mind felment az erdeti BIOS-szal...
-
wentworth
tag
Igen, közben az elejétől a végéig végigböngésztem a fórumot.
Sajnálattal hallom, hogy ubuntu-n például nem működnek a driverek, viszont az asztal sikeresen betölt LIVE CD-ről.Viszont örmmel látom, hogy androidot vissza lehet rakni.
Windows-t szintén.
Ezekután szivesen elszórakoznék a linuxxal.
Főleg hogy van több féle (Ubuntu, Linux mint, stb), hátha valamelyikkel megemberelné magát.Viszont én utoljára windows 7-t "aktiváltam".
UEFI bios rendszereket, és win 8.1, win 10, csak pár percig láttam, igy nem tudom hogy megy.
Ha megvenném GB de nem aktivált, nincs erre is valami loader?[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
kenand
veterán
Nem mindig megbízhatók a különféle tesztprogramok.
HDD sentinel azt írta tökéletes a HDD-m aztán teljesen elromlott.
Az Intel SSD-mről asz írja csak 40%-os, míg ugyan arra az Intel saját teszt programja és az SSD Life is azt írja teljesen tökéletes kondícióban van, 100%-os. na most melyiknek higgyek? (egyébként teljesen jól működik) -
-
mazsi
senior tag
Ezt nekem is csinálta már 2x. 3-4 kikapcsolás (gomb hosszan) megijeszti nálam.
Talán a mélyalvást nem szereti. Halványan világít, de a kezdőképernyőt nem rajzolja ki Ez a windows is akkor lesz használható értelmesen, ha kijön az első javítócsomag?
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Flashget
félisten
nálam is az van fenn 32bites verzió, de nem csinál ilyet.
Nálad is 32 bites van?Kérdeznék én is.
Droidon valóban nem tudja a direct wifit vagy wifi displayt a chuwi pl. tv-re küldött filmet vagy fényképet megjeleníteni mint a xiaomi telóm? wifi beállításoknál nincs Vagy csak én nem találom hol lehet ezt bekapcsolni?Realme GT Master Edition
-
Buszos
aktív tag
Sajnos figyelmetlen voltam és olyasmit kapcsoltam ki, amit nem szabad. Windowson nevelkedtem, így a bios-reset vagy update eddig nem okozott gondot egy készüléknél sem, de beviteli eszköz nélkül ez a gép műtárggyá változott
Megpróbálom lekapni a bios chipet, van eprom égetővel rendelkező barátom, hátha be tudjuk égetni. Ha nem, vehetek az öregnek 45k-ért másikat, karácsony előtt jól fog esni.
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
gps76
őstag
Figyeljetek nem tudom ki merre lakik, de vasárnap megyek Budapestre és nálam lesz a tab 201506xxx sorozatszámú( ami hibátlanul megy droid,meg Win10 alatt is,206-os BIOS-szal,legutolsó 1511(10586.29) frissítéssel), tud valami hasznosat kiszedni belőle,hogy végre rendbe tegyük az egész helyreállítási procedúrát ami jól jöhet bárkinek egyszer, szívesen segítek.
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Köszi! Akkor marad a Logitech vezeték nélküli, ami az eredeti elképzelés volt.
(#2442) Janaboy : Mindenképpen védve kell, hogy legyen a tablet, a billentyűzet alapból sérülne, ha vissza lenne hajtva lefelé, persze ha ez lehetséges, a tablet meg védtelen tok nélkül. Nem mechanikai behatás, csak az ide teszem, oda teszem.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nalam .ini filet hianyolt... valami el van qrva benne , de nelkule is jol mukodik a rendszer a dd 8,1 mentessel , illetve a touch kulon felrakasaval ... mind a ketto a techtablets oldalon a win 8,1 mappaban ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Thusor
őstag
Feltettem egy gyári windows 10-et, feltettem a drivereket is double driverrel és a touch drivert is. De itt sem működik a touch és az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz, gondolom ez lenne a felelős a touch-ért de semmilyen drivert nem fogad el a techtablets honlapjáról. Mi a tippetek? Hogy lehetne életre kelteni a toucht?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Közben megtaláltam a választ. Vicces drivereket és bios frissítéseket gyártanak a Chuwi tabletekhez. Ha az új 206-os bios van fent a tableten soha nem megy fel a windows 8.1-es driver rendesen. Vissza kell tenni a régit. Viszont ha egyszer már fent a driver akkor lehet bios frissíteni...ki érti ezt.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest