Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

válasz rup1u5 #53 üzenetére

köszi a gázos tippet, de a párom nem szeretne :B
    Hogy mit szeretné(n)k? igazából én sem/párom sem tudjuk...
    sok idő eltelt mióta írtam ezt a bejegyzést, és kicsit máshogy állok/unk a párommal a témához...
    Jelenleg szeretnénk kihozni belőle a maximumot, komolyabb beavatkozások nélkül...
    Rendbe raktuk először is.. voltak gondok az évek alatt le laktuk azért... mára elértük azt hogy teljesen gyári újszerű állapotnak örvend.
    A műszerfalat meg kicsit feldobtuk :DD

Sőőt a lábtér is világít :DDD ééés 16 színből lehet válogatni akár automatikusan is váltogathatja magát :DDD a fény ereje is állítható :)) oké, ez egy kicsit bucsus :DDD
    Továbbiakban jelenleg ahogy fentebb írtam, szeretnénk szélesebb gumikat rá, hogy stabilabb legyen a kocsi... Én elég "sportosan" vezetek, a pályán végig 130-akkal... azért ne virsli gumi legyen alattunk, illetve a párommal kitaláltuk hogy legyen sport ülés mert az kényelmes... de a motort megbuherálni ilyesmiket nem tervezzük :)

jahh igen még előlre is szeretnénk köd lámpákat...
    Ééés ha már itt járunk!
    Szerintetek lgális ha a helyzetjelzőt ki "LED"-esítjük? nem kell hozzá műbízonylat vagy ilyesmi?

• ^Clown

addikt

válasz rup1u5 #51 üzenetére

Szerintem most pont nem éri meg beszereltetni a gázt, majd ha megint elszáll vastagon 400Ft fölé a benzinár, majd akkor. Ez az autó országúton max. 6 litert eszik (de akkor már bent ül az egész család, megy a klíma, és nincs tojás a pedál alatt)... Mire visszahozza a gázszett árát a mostani 340Ft-os 95-ös áránál, hát.... Szerintem nem éri meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés