- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
köszi a gázos tippet, de a párom nem szeretne
Hogy mit szeretné(n)k? igazából én sem/párom sem tudjuk...
sok idő eltelt mióta írtam ezt a bejegyzést, és kicsit máshogy állok/unk a párommal a témához...
Jelenleg szeretnénk kihozni belőle a maximumot, komolyabb beavatkozások nélkül...
Rendbe raktuk először is.. voltak gondok az évek alatt le laktuk azért... mára elértük azt hogy teljesen gyári újszerű állapotnak örvend.
A műszerfalat meg kicsit feldobtukSőőt a lábtér is világít
ééés 16 színből lehet válogatni akár automatikusan is váltogathatja magát
a fény ereje is állítható
oké, ez egy kicsit bucsus
Továbbiakban jelenleg ahogy fentebb írtam, szeretnénk szélesebb gumikat rá, hogy stabilabb legyen a kocsi... Én elég "sportosan" vezetek, a pályán végig 130-akkal... azért ne virsli gumi legyen alattunk, illetve a párommal kitaláltuk hogy legyen sport ülés mert az kényelmes... de a motort megbuherálni ilyesmiket nem tervezzükjahh igen még előlre is szeretnénk köd lámpákat...
Ééés ha már itt járunk!
Szerintetek lgális ha a helyzetjelzőt ki "LED"-esítjük? nem kell hozzá műbízonylat vagy ilyesmi? -
^Clown
addikt
Szerintem most pont nem éri meg beszereltetni a gázt, majd ha megint elszáll vastagon 400Ft fölé a benzinár, majd akkor. Ez az autó országúton max. 6 litert eszik (de akkor már bent ül az egész család, megy a klíma, és nincs tojás a pedál alatt)... Mire visszahozza a gázszett árát a mostani 340Ft-os 95-ös áránál, hát.... Szerintem nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nagyon nem értek az autókhoz, és ez így is fog maradni... egészen addíg míg a fedélzeti számítógépének a processzorát...
- EA Sports WRC '23
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest