- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
köszi a gázos tippet, de a párom nem szeretne
Hogy mit szeretné(n)k? igazából én sem/párom sem tudjuk...
sok idő eltelt mióta írtam ezt a bejegyzést, és kicsit máshogy állok/unk a párommal a témához...
Jelenleg szeretnénk kihozni belőle a maximumot, komolyabb beavatkozások nélkül...
Rendbe raktuk először is.. voltak gondok az évek alatt le laktuk azért... mára elértük azt hogy teljesen gyári újszerű állapotnak örvend.
A műszerfalat meg kicsit feldobtukSőőt a lábtér is világít
ééés 16 színből lehet válogatni akár automatikusan is váltogathatja magát
a fény ereje is állítható
oké, ez egy kicsit bucsus
Továbbiakban jelenleg ahogy fentebb írtam, szeretnénk szélesebb gumikat rá, hogy stabilabb legyen a kocsi... Én elég "sportosan" vezetek, a pályán végig 130-akkal... azért ne virsli gumi legyen alattunk, illetve a párommal kitaláltuk hogy legyen sport ülés mert az kényelmes... de a motort megbuherálni ilyesmiket nem tervezzükjahh igen még előlre is szeretnénk köd lámpákat...
Ééés ha már itt járunk!
Szerintetek lgális ha a helyzetjelzőt ki "LED"-esítjük? nem kell hozzá műbízonylat vagy ilyesmi? -
^Clown
addikt
Szerintem most pont nem éri meg beszereltetni a gázt, majd ha megint elszáll vastagon 400Ft fölé a benzinár, majd akkor. Ez az autó országúton max. 6 litert eszik (de akkor már bent ül az egész család, megy a klíma, és nincs tojás a pedál alatt)... Mire visszahozza a gázszett árát a mostani 340Ft-os 95-ös áránál, hát.... Szerintem nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest