- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
10 év alatt valoszinüleg elég sokat fog drágulni még a benzin. Hogy most mennyi a 95ös otthon azzal nem vagyok tisztában. Nem élek az országban.
Persze attól is függ mennyit mennek az autóval. Ha keveset akkor tényleg fölösleges. Én nem költenék egy ennyi idős autóra a szükséges karbantartásoknál többet semmi esetre sem.Amúgy nem igazán értem ezen logoutos irás gondolatmenetét. Mit is szeretnél bacsis?
Úgy állsz az autóhoz mint egy számitógéphez.Ez teljesen más sportág. Vagy csak pénzt szeretnél rá elverni? Mert akkor bólogatós kutyát meg spoiler-szárnyat ajánlanék, fóliázott ablakokkal és go-fast stripe-okkal.
Ez nem olyan mint egy CPU. Egy autó attól nem lesz használhatatlan, hogy 3 évente nem duplázzuk meg a motorjának a teljesitményét.
A 95ös Nissan Micrám ugyan úgy elvisz Aból Bbe most is mint 8 évvel ezelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest