Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21443) dni válasza Atos23 (#21442) üzenetére


dni
őstag

Én is 40-es Niket vettem nem rég, mert 44-est nagynak éreztem a kezemen, pedig nem vagyok kisnövésű, de nem bántam meg, hogy a kisebbet választottam szerintem praktikusabb, hogy "kevésbé van útba" edzéseken, mindennapokban.
Aksi időt tekintve nekem kb. 1.5 napot megy el, 1-2 edzéssel (bekapcsolt LTE-vel) és 1-2 éjszaka alvásmonitorozással. Általában fürdés, vagy vacsorázás közben szoktam tölteni, s6-osban lévő gyors töltés miatt pikk-pakk feltölti. De nem szoktam 100%-ra feltölteni, és 20% alá sem engedem merülni ha tehetem, hogy kíméljem az aksit. Pár dolgot kikapcsoltam, amit nem találtam hasznosnak de jótékony hatással lehet az üzemidőre, pl AOD, kézmosás figyelmeztetés, hey Siri és az értesítésekből sem küldök mindent a watchra.
Az utóbbi napokban kikapcsoltam a kijelző bekapcsolását a felemelésre is, mert idegesített, hogy pl edzések alkalmával, vezetéskor, vagy az értesítések érkezésekor fel-fel villan akaratlanul, de ezt még lehet visszakapcsolom.

Ha rendszeresen futni (sportolni) fogsz az órával akkor ajánlom az Workoutdoors appot
remekül testre lehet szabni pl. a értesítéseket is a HR zónákra vonatkozólag. Nagyon jó a térkép funkció is benne, hétvégi kisebb túrák alkalmával kényelmes, hogy a csuklómra pillantva láthatom, hogy merre kell mennem a turista utakon, ha elbizonytalanodnék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.