- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
Ezen az oldalon, ezt a leírás találtam a bőrtokokról: "A bőrtok magán viseli a bőr anyag sajátosságait, vagyis ha a halovány rózsaszín tokot szűk farmer zsebébe tuszkoljuk, a felülete megkopik. Ezek a tokok inkább bő zsebben, táskán belüli zsebben, autós tartó konzolban vagy kézben való szállításra kiválóak. Ha kevésbé igényes, nehezen elnyűhető tokot szeretnénk az iPhone 7 Plus / 8 Plus készülékhez, akkor az Apple által gyártott iPhone 7 Plus / 8 Plus szilikontok lehet az optimális megoldás."
Inkább a szilikontokot ajánlja.XPRO Tempered Glass 0.33 iPhone 7/8 Plus 3D fóliát próbálta valaki?
Tudom hogy hülyén hangzik elsőre de a 8 plus-t azért lehet ugyan úgy (akár farmer) zsebben hordani? Mert nem szívesen vennék hozzá öv táskát.
.D
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3788 üzenetére
Nem mondanám keményebbnek, kb. mint tok nélkül. Idővel bejáratódik úgy is, de már újonnan sem éreztem nehéznek a benyomást. A szilikont nehezebb benyomni.
Én nem érzem hátránynak, hogy alul nyitott, bár én nem is szoktam leejteni a telefonjaimat. Valamennyire azért ráhajlik a tok a telefon két sarkára. Hacsak nem valami kiálló dologra esik, szerintem nemigen érheti sérülés.
szerk.: Ez teljesen egyénfüggő, de a legtöbb embernek elég a 64-es. Nekem speciel nem, rohadt sok videóm, képem és zeném van, úgyhogy én 256-ost vettem.
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus esetében, normál használat mellett elég a 64 gb-s modell? Boltban azt mondta az eladó hogy ha nem csinálok egész nap 4k-s videókat akkor szükséges csak a 256 giga tárhely. A demo modellen (igaz sok app fel volt rakva) a 64 gigából 40 giga volt szabad. Ez mennyire reális?
-
november
tag
Köszönöm hogy válaszoltál.
A bőrtoknal milyen érzés benyomni a kezelőgombokat? Mert egy hozzászolásban azt olvastam hogy keményebb érzetre. Illetve nem baj hogy az alját nem védi? Mert ott jókora kivágást látok.
Még ezt találtam; UAG - Plyo iPhone 8/7/6 Plus tok
Ha van másnak tapasztalata az is nyugodtan írhat még. -
hemaka
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #3783 üzenetére
Gondolom akkor mar nem lesz beta. De egyebkent kicsit felesleges ujitasnak ertem, sok minden mast is tehettek volna bele ahelyett, hogy ezzel kinlodnak.
Egyebkent jol latom, hogy az ios12 mar nem mutatja rendesen a SOT idot? vagy csak en nem talalom osszegezve, hogy mennyit ment a legutobbi toltes ota?!
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3784 üzenetére
A bőrtokot nyugodtan veheted, nem megy alá a por, teljesen passzentos és a belseje és bélelt. Nekem nincs fólia a hátulján, november óta van meg a telefon, azóta semmi baja nem lett még.
A szilikon is ugyanilyen jó ebből a szempontból, de a külső fele nagyon gyűjti a port és a szöszöket.Üvegfóliából én Nillkin 3D CP+ MAX-ot használok, teljesen jól megfér a bőrtokkal, de ezt nem nagyon kapod meg országon belül, max. ha valaki hirdet aprón.
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz milyen itthon is kapható fóliát és tokot ajánlanátok, amik passzolnak is egymáshoz? A gyári tokok milyenek? Bőr tokot néztem (Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather Case), nem tűnt rossznak, csak elég húzós az ára. Nem megy alá a por? Érdemes a telefon hátuljára is fóliát rakni?
Budapesten melyik boltban rakják fel szépen? És mennyiért? -
hemaka
nagyúr
válasz
Atomgeszi #3777 üzenetére
Nagyon sok minden nincs meg benne az iOS-ben, ez mindig is igy volt, hogy csak csepegtetik az uj funkciokat.
Talan egyszer az is belekerul, de tenyleg nem volna hulyeseg egy ujjlenyomatos zarolt mappa.Egyebkent 3-4 evvel ezelott a Xiaominak vagy Meizunak volt olyan funcioja is, hogy ha a masik ujjaddal oldottad fel, kvazi egy vendeg profilba lepett bele, mintha akkor kapcsoltad volna be a mobil eloszor.
-
Alibaba5
tag
válasz
buvartacsko #3779 üzenetére
Azért maradhat az ember kritikus nem? Különben hogy fejlődnénk? Sosem értettem az elfogultságot, főleg tárgyak felé. Most nincs ilyen de ha igény lenne rá egyszer beleteszik, ha nincs rá igény se, mert ez van ezt kell szeretni akkor sose lesz benne.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Atomgeszi #3777 üzenetére
Falnak tudok menni az ilyen megjegyzések miatt. Igen, 2018-ban. A Te hibád, hogyha olyan dolgot vettél ami nem szolgálja ki az igényeid. Go to Android. Ott lehet rejtegetni.
Egyébként meg a TouchID-val minden adatod zarolva/jelszavazva van. Nem igazán értem a gondot. Ne add oda feloldva olyannak aki visszaél vele.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali.
Hogy lehet olyat, hogy a galériában, bizonyos mappát rejtetté vagy legalább jelszóval zaroltta tenni?
-
manokaki
addikt
Vajon miért nem jegyzi meg a Safari a forumban illetve a hardverapron a jelszavamat ? Kell valmit allitani a Safarin ??
-
hemaka
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #3769 üzenetére
Akkor kb egy idos a mobilunk, de en eleg keveset hasznalom 2-3 naponta toltom csak, 96%-on van asszem, de engem nem zavar. Igazabol eddig is romlott mindig az akku, csak most mar ra tudsz parazni, mert latod a %-ot is.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Atlantisz48 #3769 üzenetére
Én is iPad töltővel töltöm az i8-am január óta, de 100%-ot mutat a program. Ne foglalkozz vele, mert még csak béta állapotban van.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
A megjelenés óta van egy iPhone 8 plusz -om, és ledöbbenve láttam (most), mikor a beállításokban megnyitottam az akkumulátor menüpontot, hogy 93% a kapacitás jelenleg. Szerintetek ez normális?
Ha az iPad töltővel töltöm attól gyorsabban romolhat? Szerintetek érdemes lenne majd egy garanciális cserét megpróbálnom szeptember közepe fele?Előre is kösz az infót
-
hemaka
nagyúr
Talan iden meglepik. Nem tudom, meg pletykak sincsenek, hogy mit akarnak kezdeni ezzel a hozzajuk kepest sok mobillal.
i8? lesz folytatasa, van egyaltalan ertelme X-utod mellett?
i8p? valami nagy tepsi biztos kell, de nem hallottam meg semmit
X? Kiadjak ujra, csak erosebb hw-val? Szokasuk...
SE? Sokan varjak az utodot. -
válasz
MasterMark #3766 üzenetére
Samsunge lenne az ideális.
-
hito
nagyúr
csak a kijelzoje az X-nek szebb, mert AMOLED.
Ez azért erősen szubjektív vélemény
Valakinek nem tetszik az AMOLED képi világa annyira. Egyébként nekem a 8 Plus kijelzője sokkal jobban tetszik, de nem az említett dolog miatt, hanem a képarány miatt. Netre sokkal jobb, mint az X képaránya.
-
Jól tudom, a 8-nak ugyan az a hardvere van, mint az xnek?
-
Sziasztok, ezzel lehet paypassal fizetni?
Van itt olyan akinek volt samsung s9 plusa, és i8-ra váltotta? -
válasz
buvartacsko #3754 üzenetére
Ja várj, akkor csak az iPad-ok zárnak le.
-
Alít
csendes tag
Sziasztok,
Szemezgetek ezzel a tokkal:Mennyire zavaró a mágneses zár?
köszi -
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3750 üzenetére
Settings - General - Accessibility-nel erdemes korbe nezni, lehet ott lett valami bekapcsolva. Csak egy tipp.
-
Skorpio.59
aktív tag
Nagyon nehéz meghatározni,mert ilyet még nem tapasztaltam pedig régóta Iphone-t használok .Ritkán csinálja.Olyan ,mint mikor két gomb közül a nem megfelelőt választod egy játeknál és jelez ,ahogy nyomkodod.Az érdekes az,hogy iPad-on kezdte csinálni először.....ma már a telefonon is megjelent...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3748 üzenetére
Nalam semmilyen hang nem jelentkezik Chrome alatt.
-
Skorpio.59
aktív tag
8+ nál az utóbbi időben előfordul,hogy rábökök egy címre a netes keresésnél és egy rövid fura “ szintetizátor hang” hallatszik.Újra bökésnél szintén.Ez a hang mostanság előfordul az IPad Air- nél is. Tapasztalt vki ilyesmit?( Chrome -nál csinálja)
-
okoska74
senior tag
Tagja lettem én is a fórumnak egy iPhone 8 -al.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Valaki tudna ajánlani esetleg valamilyen wireless chargert?
Valami olyasmit szeretnék, ami nem lassabb, mint a kábeles töltés, jól néz ki, és nincs csillagászati ára.
Köszi. -
Atlantis
veterán
Hello!
Használt(t) esetleg valaki Pitaka tokot és szintén Pitaka QI autós tartót 8-asssal? Valami miatt rendszertelen időközönként feléleszti a kijelzőt menet (és töltés) közben, ami eléggé idegesítő tud lenni. Valami ötlet esetleg, hogy miért?
-
csibabu
tag
Valakinek tapasztalat nillkin vagy bármely mágneses autós tartóval?
-
SharpSA
veterán
Keresek olyat asztali tartót, vezeték nélküli töltőt, amire az órát is rá lehet rakni és az is töltődik. Találkozott már valaki ilyennel? Ja és ne fekvő legyen, hanem álló változat.
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
2 napja váltottam iphone 8-ra és a teló megvétele után beállítottam mindent hogy pl ne legyen biztonsági mentés a szoftver frissitések csak wifi-n mennek az icloud-ot csak a game center használja és 2 nap alatt lement 1.5 Gb mobilnet. Van valkinek ötlete hogy mi fogyaszthatja ennyire a netet?
Válaszokat előre is köszi.
-
benczeb
aktív tag
Sziaszok! Spigen Neo Hybrid 2 case-szel van valakinek tapasztalata?
Köszi!
-
csibabu
tag
Spigen Air skin vagy nillkin carbon jobb vagy melyiket ajánlanátok? Csak képeken láttam ezeket azért nem tudom melyik lehet jobb
Érdekel fogása melyik csúszik jobban esetleg, melyik véd jobban -
totopad
senior tag
Jelentem, 1 napra kíváncsiságból felraktam a 2-es public bétát a 8 Plus-omra. Kb semmi különbséget nem éreztem az 1 nap használat alatt az ios 11.4.1-hez képest. Hozzáteszem, hogy szerintem az IOS 11-et kimondottan az én telefonomra fejlesztették, merthogy, a megjelenés napjától használt 8 Plus-omon egyszerűen úgy működött, mint egy kezesbárány. Bitang gyors és megbízható volt végig a 11. A 12-őt feltéve pedig semmivel sem éreztem se lassabbnak, se gyorsabbnak. Biztos, hogy a régi készülékeknél lesz gyorsulás, de 8 plus-ra ez inkább egy sima frissítés lesz, 1-2 feature-el, mintsem konkrét verziószám növelés.
-
SharpSA
veterán
Csak csináltam egy teljes mentést, alaphelyzetben állítást, majd a mentés visszaállítását és valóban minden visszaállt úgy ahogy volt az engedélyek meg pár apróság kivételével és az áruház is működik már így.
-
SharpSA
veterán
Jól értem a biztonsági mentés visszaállítását? Tehát ha készítek egy teljes biztonsági mentést iCloud-ra, iTunes-ba, majd alaphelyzetbe állítom a készüléket és visszatöltöm a biztonsági mentést, akkor minden app, beállítás, dokumentumok, képek, stb ugyanúgy lesz a készüléken mint alaphelyzetbe állítás előtt?
-
-
SharpSA
veterán
válasz
buvartacsko #3711 üzenetére
Természetesen már bejelentettem. Az érdekesség az, hogy jó darabig rendben működött és az iPad-en is jól működik. Na majd jön a következő frissítés...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mazsiii92 #3705 üzenetére
Ezek a sima fóliák csak karcok ellen jók, ejtésnél egyértelműen törik a kijelző, mivel nem ér ki a szélekig. Én teljes keretes üvegfóliát használok tok nélkül, sokszor esett már le a telefon és a kijelzőnek nem lett baja soha csak a fóliának. Másrészt szerintem nagyon igénytelen és csúnyák azok a fóliák amik csak a kijelzőt fedik.
-
hito
nagyúr
Köszönöm! Akkor dobatok rá, nyugodtabb vagyok én is vele. Kaptam valami eredeti bőr hátlapot hozzá (belseje velúr), de nem használom, mert így is brutál nagy az i8+, az meg még pakol rá egy lapáttal.
SharpSA: nekem is az van fenn (12 beta), de ilyet nem tapasztaltam.
-
SharpSA
veterán
12 bétát használok a 8 Plus-on. Az áruház pár napja nem indul el, csak kilép állandóan. Erre van valami gyógyír? Volt már készülék újraindítás, ID kilépés, makd vissza. iPad-en minden rendben, azon is a 12 béta van.
Talán a következő frissítés helyrerakja, de ha van valami egyéb megoldás, azt is kipróbálnám...
-
mazsiii92
aktív tag
Szia!
Lesznek páran, akik azt mondják, hogy ők üvegfólia nélkül és tok nélkül tartják kulcs mellett és nincs egy karc sem, de én azt mondanám, hogy mindenképp ajánlott.
Egyik ismerősöm most tok nélkül de üvegfóliával ejtette le, pont a sarkát érte és az üvegfólia alatt a kijelző törött be, illetve lett fullra pókhálós.. Én mindenképp ajánlanék tokot és fóliát is, egy igényesen felrakott fólia nem mutat rosszul. Itt Pécsen van egy üzlet ahova fél évente bejárok és rakatok az aktuális telefonjaimra fóliát, teljesen jól véd, szerintem szükséges.
Én nem szoktam túlzásba vinni, 3-500 Ft-os [ebayes] tok és ebayről bármelyik 0.3mm 9H-s fólia teszi a dolgát. Amit linkeltem tokot, azt hónapok óta teljes megelégedettséggel használom 6S-en, párom pedig i7-en.
Üdv!
-
hito
nagyúr
Mennyire bírja a kijelző a strapát? Könnyen törik ha pottyan? Ajánlott üvegfólia használata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gurulunk, WAZE?!
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged