- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarka996
tag
Sziasztok.
i8 Plus tulajoktól kérdezném, hogy valakinél történt e olyan hogy egyik hívásról a másikra egyszer csak nem hallották a túloldalon a beszédet. (csak recsegés van) Először a Telekom 4G hangra gyanakodtam mert nagyjából annak a bekapcsolása után jött a hiba, de próbáltam Voda-s kártyával is és ott is ugyanezt produkálta. A Siri, és a diktálás tökéletesen működik ugyhogy a mikrofon nem lehet a ludas. Hard reset, restore megvolt. Van bármi esély, hogy szoftverfrissítéssel javítani lehessen? Mert garancia természetesen van de az minimum egy hét, lehet hetek mire újratelefonom lesz. -
Skorpio.59
aktív tag
Az i6 után nem tűnt nagynak,sőt érdekes módon valahogy ez tűnik telefon méretnek.
Megnéztem a “Mr.X”-et is,hát mit mondjak,engem nem győzött meg.
Nyilván nem vagyunk egyformák ,nekem a 8 plus jobban bejön...de hogy ne találják rá egy normális szilikon tokot,meg egy üvegfóliát hát az nonszensz... -
örülök hogy poénra vetted, nem piszkálásnak szántam, hanem poénnak.
Amúgy én csak buzdítani tudlak az airpodsra, nagyon örülök neki hogy megvettem, a használhatósága, a kényelem, eszméletlen jól el van találva. Az utóbbi évek legjobb apple termékének tartom. Ezt szeretem ebben a cégben, hogy nem feltétlenül találják fel a meleg vizet, csak megmutatják időnként a többi gyártónak, hogy így is lehet valamit.
-
Na ma csak elcsabultam es beujitottam egy 8 plust 🤓 egyelore bejovos a nagyobb kijelzo a 8 utan. Meret eleg nagy , tavaszig megleszunk aztan jon a baratsagosabb X.
-
mtm800
senior tag
Üdv mindenkinek...csatlakoztam én is egy 8+ 64Gb astroval.
-
Lune
tag
válasz
Skorpio.59 #2074 üzenetére
Nekem rossz a rose gold-dal a tapasztalatom. Nagyon kopik az SE-mről is a színe. Szerintem az a legrosszabb opció. Plusz a vodánál nincs plusban.
Azt gondolom, hogy színben a leghálásabb a silver/fehér, mivel az anyagában színezett.
A space gray-jel az a baj még, azon kívül, hogy lekophat a festék az oldaláról, hogy nagyon látszanak rajta az ujjlenyomatok.
Még nagy a dilemma, de szerintem marad a space gray.
Nem, egy nőnek nem mindegy, hogy milyen a színe a telefonnak. Bár szerintem egy férfi kezében buzis a fehér vagy arany telefon... fiúk, ne! Pontosítok FÉRFIAK NAGYON NEEEE!
Nektek csak fekete (más márkában elfogadható mondjuk a silver vagy a kék)! Aki nő, és mást mond, az hazudik.
-
Én 6s Plust. Kipróbáltam a kedvedért, tök könnyű tolni az airpods-szal, úgy is ha a fülessel tolod meg úgy is ha tokjával. Az a kulcs hogy legyen hely előtte ahol tolod, meg csúszós legyen a felület.
Az EarPods ehhez képest annyiban más, hogy azzal nem elsősorban tolni, hanem inkább húzni lehet. Ki mire használja inkább. -
balhmm
tag
Autós, mágneses, vez.nélküli gyorstöltőt tudtok ajánlani?
-
jilian
addikt
Tolja itt valaki a plus-t, Airpods -al?
Vélemény? -
Endless
aktív tag
Most rendeltem ezt a Magic Disk qi töltőt. Csak ajánlani tudom, 1hét alatt kézhez kaptam
-
tboldi
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
-
totopad
senior tag
válasz
Skorpio.59 #2074 üzenetére
sosem értettem ezt a színkérdést, úgy is tokban lesz a készülék, akkor nem tök mind1, hogy milyen a színe?
Én amúgy feketében hoztam el, -i6 asztroszürke után- és baromira tetszik
-
Endless
aktív tag
válasz
Flickering #2070 üzenetére
Rexdigital én itt vettem. Lehet sima és üvegfóliát is kapni korrekt áron.
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
8 plusra hátlapi fóliát, vagy tok alá védelmet tudtok ajánlani?
segítségeteket előre is köszönöm.
-
Lune
tag
Sziasztok! I8 plus vásárlásán töröm a fejem. I6s-ről váltottam egy kis SE-re ideiglenesen, de nekem már kicsi az SE. A szolgaltatómnál most jár le a hűség, ki tudok hozni egy új telefont, csak még bizonytalan vagyok a választásban.
A mostani SE rosegold és hajlamos a színe a kopásra. Van valakinek tapasztalata, hogy i8 plus esetén az arany vagy a fekete esetleg egy kisebb karcolás esetén az oldalsó fém részen színkopást produkál-e, mint a rosegold?
Jelenleg csak feketében van plus, ezüst lenne még a kínálatban, de nincs raktáron és nem is biztattak, h lesz még. Szóval leginkább a fekete festék kopás érdekelne.
Szóba került még az i7 plus is, az is csak feketében van a nem fényes verzióban. Esetleg annak a kopása?Illetve 47e Ft a különbség a két telefon ára között. Megér ennyivel többet az i8 plus?
X kizárt, nekem nem jön be!
Köszi a válaszokat!
-
Mr.Silkó
veterán
Elvileg nemsokára átvehetem az új telómat a GSM-ben, ezzel kapcsolatban lenne még 1 kérdésem. Mivel még szerencsére nem kellett a korábbi iPhone-jaimat szervizeltetni, így nem tudom, hogy vajon kérnek-e valamilyen dokumentumot az Apple szervizeiben, ha esetleg valamit javíttatnom kell majd..? Sima GSM boltos számlát elfogadják?
-
Mr.Silkó
veterán
Mivel elvileg QI szabvány szerinti az új iPhone-ok töltése, így bármelyik ilyen szabványú töltőre rárakva etethetőek véleményem szerint, csak megfelelő méretű kell legyen a töltőpad (példa). Maximum az lehet szerintem kérdés, hogy az egyes töltőpadok képesek-e egyszerre több eszközt tölteni (az Apple saját megoldásának megérkeztéig). Jómagam a mostani telóm (S8+) QI töltőjével fogom tölteni a jövő héten remélhetőleg megérkező iPhone 8 Plus-omat.
-
En ugy tudom jovore jon az apple dokkoloja ami ezt tudja majd. En is azt varom, bar lehet van mastol de en nem vagom...
MAS: ha gyorsan probalok gepelni sokszor van hogy kimaradnak betuk ez elofordul a telefonon meg az ipadon is. Ez masnal is igy van?
#2055) nbukta77. Te sem vagy addict
-
jilian
addikt
Tudtok olyan Qi töltő állomást ahol a watch-al együtt lehet tölteni a kütyüt?
-
törölt tag
Igen, tudom. Plust nem akartam, a 6S-t untam, az X meg nem biztonságos szerintem. Kóddal nem akartam szarakodni. Ez van. Meg nem bántam, csak újabb technika, akksit meg szeretem, illetve a 64 is jól jött a 16 után.
De ettől függetlenül nem érdemes így váltani, igazad van.
-
törölt tag
Főleg én. Tökugyanaz. Leírtam már. Itt van mindkettő nálam. Nagyobb, sérülékenyebb, kevésbé merül. Ennyit a 8-ról. Rohadtul értelmetlen egy telefon. Sebességbe semmit nem érzek, pedig én ezen használok sokmindent
Na jó, 64 lett 16 helyett és meg se bántam... de aki ilyet akar venni, szerintem felesleges. Plus vagy X inkább.
-
balhmm
tag
válasz
Mr.Silkó #2018 üzenetére
Szerintem meg 40ezret megér a nagyobb memória és az időtállóbb belső. Plusz én pl szeretem a vezetéknélküli töltést is. Szóval én inkább a 8ast venném. Én pl pluszt nem vennék, mert nekem az már kényelmetlenül nagy, pedig a kamera miatt tetszene. X meg azért itthon kicsit drága.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #2029 üzenetére
Megy az asszonynak!
Richard
Fél évig megvolt, nálam az már nagy szó.
-
talamasca
senior tag
válasz
Mr.Silkó #2028 üzenetére
A legjobb döntést hoztad!
Sima nyolcat én senkinek sem ajánlok jó szívvel, iPhone 6s alatt.
Akit meg zavar a méret, annak meg a 6s-nél jobb készülék nem kell. A sima i7 és i8 nem sokkal lett jobb, viszont a 6s-ben ott a jack-csati.
Már a 6-7 szériánál is csak Plusra érte meg váltani. -
-
fenyojoe
csendes tag
209.000 körül a 64 GB-os kisebbik verziót már lehet kapni, annak idején az iPhone 6S ugyanekkora tárhellyel sokkal drágább volt még több hónap után is. Szerintem megéri megvenni, ha tetszik. Nekem kifejezetten bejön az üveg design, persze sokkal jobban kell rá vigyázni, mint egy 7-esre például. :-)
-
-
Mr.Silkó
veterán
Úgy néz ki, a jövő hét első napjaiban tudom átvenni az új iPhone 8 Plus-omat. Van valami különleges dolog, amire érdemes figyelni, amit javasolt kipróbálni fizetés előtt?
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #2011 üzenetére
-
Jó’vanakkó’....
Gúnyolódjatok.... -
NomAd_82
aktív tag
Sziaszok!
Iphone SE-ről váltanék nagyobb méretű gépre.
Sima 7 es 8 között kellene döntenem és a kerdésem az lenne azoktol, akik jobban benne vannak a mobil vilagban, hogy sok az innováció a 8-ban vagy kb. ugyanaz mint a 7?
Felhasználási terület: e-mailek, intenzív fotózás es videózás, semmi játék. Arra az Air 2 való. Előfizu mellé tudnám behúzni előbbit 150 utóbbit 190 ért.
Köszi mindenkinek a választ. -
válasz
Számomra meg ez lenne a legkevésbé racionális választás. Vagy Plus vagy x, de sima semmiképp.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Lesz abból még X, a józan ész úgyis alulmarad!
-
válasz
Az meg főleg nem érte meg...
-
Eladtam a plust,hogy vegyek egy X-zet,de nem lesz,mert többet is kipróbáltam és nem éri meg az árát.
A józan ész győzött!
Vettem egy sima 8-cat. -
törölt tag
Na itt figyel a dobozba eltéve a 6s. Azon kívül, hogy a 8 vastagabb, nehezebb meg olyan mint amit összenyalt egy kutya, számottevő változás nincs a mindennapi használat során.
Viccet félretéve a home gomb más amit érzek, illetve jobban bírja egy töltéssel. Se sebességben, se kamerailag nem látom jobbnak egyenlőre. Ja igen, a vaku erősebb este amikor keresek valamit a fényével
Kb. ennyi.... Én direkt váltottam, untam a 6s-t, de felesleges, ugyanazt kaptam. Mondjuk nem is vártam mást.
-
lezu20
tag
Sziasztok! Sajnos tegnap jártam úgy hogy beleesett a telefonom a vízbe(6s). Ma vittem el szervizbe, de nem sok esélyt adnak neki. Ma vettem egy 8-ast. Remélem ezt is ugyan úgy fogom szeretni mint a másikat, mert ha nem történik ez a baleset akkor biztos nem cserélek telefont. Esetleg pozitív illetve negatív velemenyek? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged