- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi007
tag
Sziasztok ,a segítségeteket szeretném kérni.I8 ról le kellene vennem minden képet pc-re(win 10).Valaki leírná pontosan,hogy csináljam.Köszönöm
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 8-am van már egy ideje, de előfordul egy idegesítő hanghiba. Sokszor, amikor telefonálok, panaszkodnak a másik oldalon, hogy nem hallanak, szakadozik a hangom, néha olyan, mintha víz alól vagy távolból beszélek.
Androidos telefonnal ugyanezt nem produkálja. Vodás SIM és a hiba nem köthető egy
helyhez. Több helyen, több ember is jelezte.Próbáltam 4G, 3G üzemmódban is, a hiba elő jön néhány perc alatt. Kipróbáltam a telefon zajkioltásának ki és bekapcsolását is, de az sem segített.
A mikrofon minden appban jól működik, csak hívás alatt "vacakol". Mikrofon nyílás tiszta.
Találkozott valaki már ilyennel? Javasolták a full "reinstallt" és egy másik szolgáltató kártyáját is ki lehetne próbálnom...
Ha valaki járt ilyen cipőben, írja le, hogy mi oldotta meg a problémát! Ha semmi nem segít, megy gariba a szervizbe.
Még egy kérdés. Tudom a 2 GB RAM kevés, de nektek nem tűnik úgy, hogy szinte minden programváltásnál újra tölt mindent? Fura 4-6 GB-s android után. Tudom-tudom 2 GB kevés, de szinte 2-3 programváltás után már látszik az újratöltés..
Üdv,
János -
Zeth
csendes tag
Akkor ez így nagyon jó! Igaz, még eddig sose volt iPhoneom, a rendszert biztos szokni kell, de annyi baj legyen. Meg ha tényleg lesz iPhone 9 / SE2 , akkor még az utódja is meglenne
Zsolt_72 , ILLDisPozed, Giovan!Köszönöm a segítséget!
-
Giovan!
addikt
Sok Safarival, kevés reddittel és facebookkal, meg némi játékkal nekem a napi 6-7 óra képernyőidő is meg szokott lenni. Nyílván nem minden nap ugyanannyit van használatban, de velem még nem fordult elő, hogy egyazon nap alatt kétszer kellett volna töltőre tennem. Szerintem ez bőven jó ettől az aksimérettől.
-
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok, és ezt a típust néztem ki magamnak (iPhone 8 )Az oka, hogy kb ez az a telefon ami még kompaktnak mondható, erős, és nincs rajta notch. Azt szeretném megkérdezni hogy kb meddig fog még támogatást kapni (nekem a két év már bőven megfelelne), illetve hogy az akku hogy bírja. A SOT is érdekelne, ha valaki meg tudná mondani. Amúgy átlagos felhasználásra lenne. Napi pár óra netezés, 1-2 óra zene, és kb ennyi.
Szeretném hogy ez a teló beváljon, mert lassan ott tartunk hogy nincs 6" alatt semmi értékelhető. Jó, ott az S10e , de most Samsungból nem kérek többet.
Előre is köszönöm a segítséget! -
josik
aktív tag
válasz
orsacchiotto #5289 üzenetére
Köszi a választ. Nálam felül az olvasatlan van, alatta pedig a minden nevű mappa ami mutatja a nagy inbox mappa tartalmát.
-
josik
aktív tag
válasz
orsacchiotto #5287 üzenetére
Köszi a választ. Nekem olyan nincs, vagy nem találom. Az értesítéseknél az összes új email van beállítva. A címkebeállításoknál pedig nincs értesítés beállítási lehetőség.
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Gmail app beállításban tudna segíteni valaki? A probléma: csak a bejövő levelek mappába érkező leveleket jelzi. Én viszont bizonyos címekről érkező leveleket külön mappába érkeztetek. Ezekről azonban nincs értesítés. Sehol nem találom hol lehetne beállítani a “cimke értesítéseket”. Kb egy hónapja használom a 8plust. Megörököltem a gyerektől... :-) Eddig tetszik. Előre is köszi a segitséget.
BUÉK!! -
Mi újság az ios 13.3-mal, megoldotta már a 4g eldobás problémáját? 12.4.1-en vagyok (Telenor), de most már napi szinten cseszeget a frissítéssel....
-
b.kov
senior tag
válasz
okoska74 #5278 üzenetére
Szerintem iOS14-15 borítékolható, de onnan felfelé már nem vagyok benne teljesen biztos. Az iOS15-tel fogunk elérni a 4.frissített főverzióhoz, ami elképzelhető, hogy a támogatási ciklus végét fogja jelenteni. Én inkább 2-3 év támogatást mondanék, viszont ez nem jelenti azt, hogy utána kukába kell dobni.
+ (#5277) zmtTom
Ettől függetlenül szerintem még mindig egy jó vétel a 8, ha jó árban talál az ember. Esetleg ha annyira nem sürgős, lehet érdemes megvárni még a jövő évet (a pletykált SE2 miatt gondolom elsősorban). -
zmtTom
aktív tag
Megéri e még iphone 8at venni ha nem fontos a kamera? Illetve melyik üzletekben lehet megvásárolni 1 év jótálással és a második évre szavatossággal?
Köszönettel, -
Skorpio.59
aktív tag
válasz
tothferenc #5275 üzenetére
“De nem teljesen mindegy, hogy min van?!“..
Persze,hogy nem mindegy,hogy mi van...mert ahogy látod,nálad nem az van ami nálam...vagy lehet ,hogy még is?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #5274 üzenetére
Nekem csak akkor valt at, ha gyenge(bb) a terero. De nem teljesen mindegy, hogy min van?!
Igy is, ugy is elernek. A rendszer donti el, melyik a jobb kapcsolat, es ugy valjananketto kozott. Igen, a terero jelet (ha van minimalis) jelzi a wlan call mellett nekem is. Ha repulosbe rakom, csak a repulo jel van mellette ertheto modom, mert ilyenkor nincs kapcsolat az adotoronnyal.
-
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok!
No én is bekapcsoltattam a voWifi szolgáltatást(Telekom).Rögtön van is több kérdésem:Ilyenkor automatikusan át áll “WLAN Call”-ra ha wifin van,akkor is ha a mobilhálózat elérhető és megfelelő a térerő? Mert nekem ezt teszi.Nem arról volt szó,hogy csak akkor vált át ,ha nem megfelelő térerőt érzékel?Van valamilyen opció,hogy melyiket preferálja elsődegesnek ilyenkor?Hogy érthető legyek,most látható a térerő jel is és a WLAN Call jel is a főképernyőn.Vagy az,hogy mindkettőt jelzi,az csak a lehetőséget jelzi,hogy van ez és van az is?
Remélem érthető voltam! -
okoska74
senior tag
válasz
JamesLavelle #5271 üzenetére
Én pl. az iTunest nem szeretem ezért az Syncios -t használom fájlok átvitelére pc - telcsi között. Ha lementettem a fényképeket, zenéket, videókat, stb. akkor a telefonról törlöm, majd a Nemrég törölt mappából is törlöm a képeket mert még 30 napig tárolja, hogy vissza lehessen állítani.
Én pl. használom az OneDrive -t és a GoogleDrive -t is tárolásra. Ha nincs letöltve az app a telcsire akkor fel kell telepíteni az áruházból és utána a megosztással át tudod küldeni bármelyikre vagy akár szinkronizálhatod is.A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).
Nem tudom téged miért bánt, hogy bekapcsolja ami kell neki? Úgyis csak addig működnek amíg kel neki és elég jól működik. Akksi idő pl. szinte semmi amit fogyaszt. -
JamesLavelle
tag
Hello, lenne pár kérdésem, előre is köszi ha valaki értelmesen és knstruktívan válaszol.
Betelt a telefonom (iphone 8) és valami iszonyatosan nehezen tudok tárhelyet felszabadítani: ha PC-re kötöm, a fotóknak csak egy töredékét mutatja (ez lehet, hogy PC probléma, bár nem hiszem), ráadásul ugye a többi fájlhoz se windows intézőn, sem itunes-on keresztül nem férek hozzá, így törölni sem tudom őket. Ha a telefonon bemegyek a beállításokba, akkor egy csomó appra kiírja, hogy mennyi helyet foglalnak a vele kapcsolatos adatok (tehát nem maga az app mérete), de fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne azokat törölni. Ugye van az "offload app", de az ha jól sejtem az appot törli, viszont a hozzá tartozó adatokat nem (aminek fogalmam sincs, hogy mi értelme). Pl a Vibernél azt írja ki, hogy 650 MB (az app 130 MB-os méretén felül) - oké, hogy ebben benne vannak a fényképek, de ennyi fényképet azért nem osztottam meg - hogy lehet ettől megszabadulni? Vagy például Google Drive 4GB - de fogalmam sincs, hogy ez hogy jött össze.
A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).Egy másik dolog, hogy amikor sms-t, vagy mást írok, akkor rendszeresen elfelejti, hogy magyarra volt állítva, és automatikusan visszaugrik spanyolra vagy angolra.
Nagy segítség lenne, ha valaki tudna ezekben segíteni. -
bendi007
tag
szinte semmit nem hallok amit beszélnek a vonal másik felén,mi lehet a gond(nincs lehalkítva)
-
Mui
tag
Sziasztok! Van egy tavaly szeptemberi 8-om. Több hívásnál is előfordul hogy nagyon halkan hallom a másik felet, másnak hasonló gond? Mit lehetne tenni?
-
chatran
őstag
Van esetleg egy összehasonlító videó az újabb illetve a régebbi iPhone-ok kijelzőjének karcállóságáról?
Egy éves múlt a 8-asom, amin már 4-5 zavaró mikrokarc van, pedig irodai munka mellett mindössze annyi terhelés éri a kijelzőt amennyi a farzsebből ki/be csúsztatás során keletkezik.
Korábban iPhone 5 és SE-m volt azt is ugyanígy védőfólia nélkül használtam és egy darab mikrokarc sem volt rajtuk. -
Skorpio.59
aktív tag
Köszönöm a megerősítést!..
-
orsacchiotto
tag
válasz
Skorpio.59 #5258 üzenetére
Jól értelmezed.
"Gyakorlati haszna annyi,hogy akkor is tudsz hívást indítani,ha nincs vagy gyenge a 4G lefedettség.Nemtudom,hogy jól értem-e?"
Wifi elérhetőség kell, ha a mobilhálózat gyenge, vagy nincs.
Szerintem, eléggé elterjedtek és megfizethetőek a "korlátlan hívás" csomagok,
amikor nincs jelentősége a perceknek. -
Skorpio.59
aktív tag
“Mennyibe kerül a Wi-Fi Hanghívás használata?
A VoWiFi technológia ingyenesen hozzáférhető, de az ezen keresztül létesített kapcsolatok (mobil hanghívások) az aktuális mobil havi díjas díjszabásnak megfelelően kerülnek számlázásra.”
Magyarul,hogy értsem: tehát ez sem ingyenes, hanem aktuális tarifa árban van.
Gyakorlati haszna annyi,hogy akkor is tudsz hívást indítani,ha nincs vagy gyenge a 4G lefedettség.Nemtudom,hogy jól értem-e? -
trobi28
addikt
válasz
orsacchiotto #5254 üzenetére
Az ismeretségi körömben mindenkinek helyreállt (már az előző frissítéssel is a legtöbbjüknek), már nincs térerő és hívás eldobás problémájuk, mint ahogy nekem sincs
Javaslok egy gyári adatok visszaállítását. Én nyáron csináltam meg, mert már annyi mentésből költöztem, hogy kezdett gatya lenni a rendszer. Új eszközként beállítottam és sokkal jobb lett
Ok, hogy ez nem Android, de ennek is szüksége van néha egy kis "tisztításra" -
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #5207 üzenetére
Ma reggel frissítettem 13.3 -ra. A jelenség nem javult meg.
-
-
zzola
titán
Van aki sok-sok év Android után hiány nélkül át tudott állni iOS-re?
Azon gondolkodom, hogy az IPad és az i8 mellé beszerzek egy PC-t is, de nagyon nehezen tudok elszakadni G-tól. -
zzola
titán
válasz
ILLDisPozed #5245 üzenetére
Egy minőségi power bank nem alternatíva?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5247 üzenetére
Lerendeled neten, ha jo megtartod, ha nem, visszakuldod.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
tothferenc #5246 üzenetére
Igen, néztem köszi. Majdnem minden oldal azt írja, hogy jó, kivéve az apple maga.
Azt nem tudom eldönteni, hogy a “jó” azt jelenti-e, hogy rádugom tölt és mutatja a widgetek között (aztán merül ahogy merül) vagy a “jó” tényleg jó.
Még érdeklődök, mert nem kicsi pénz megvenni egyet tesztelni -
tothferenc
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5245 üzenetére
[link] itt azt irjak, hogy mindkettohoz jo (i7-i8). Az oldal a szifonos csapat ajanlasa, sztem ha valakik, ok tudjak hogy mi az abra.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használ i8-al i7 smart battery caset?
Apple oldalán nem kompatibilis i8-al azt írja.
Olvastam olyanokat, hogy azért nem mert nem lehet tölteni wirelesses töltővel (az ok), de olyant is hogy nem az A11-hez volt tervezve az i7-es tok ezért az i8 sokkal hamarabb leszívja a külső akksit.
Valaki meg tudja osztani tapasztalatait, aki használta is?
Köszönöm! -
Count Orlok
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #5241 üzenetére
Leghamarabb pénteken tudok elmenni vele az MM-be, majd megírom, mi volt, remélem sikerül találni majd egy tisztességes megoldást a dologra. Semmi tapasztalatom sincs az ilyesmiben, ezelőtt szerencsére egyik telefonommal sem volt semmi baj. De úgy látszik, az ember nem úszhatja meg mindig.
Tesco Value: Persze, én sem állítom, hogy újracsomagoltat kaptam, elég valószínű, hogy nem így volt, - ezt alá is támasztja, amit a garanciáról írsz - csak azt írtam, hogyha így lenne, az elég kínos lenne.
Persze véletlenek becsúszhatnak...
Köszi egyébként a válaszokat mindenkinek!
-
SPY1980
friss újonc
Sziasztok, iPhone 8 esetén, amit iPhone 6-ról "klónozok" a hotspot 2-3 nap után egyszercsak leáll, értsd van kapcsolat és internet is, de nem hozza be a weboldalakat különböző laptopokon, csak más telefonon, táblagépen. Van esetleg valami javaslat, mi okozhatja/blokkolhatja ezt. Már 4-5-ször újratelepítettem, probáltam csak a hálózati beállítások alaphelyzetbe állítását is, de semmi, akkor megy megint pár napig, ha a nulláról építem. Sőt próbáltam egyszer azt is, hogy nem az előző telefont "másoltam", hanem kézi beállítással mindent, de ott is leállt a hotspot pár nap után. Köszönöm.
-
Norbi.
őstag
válasz
ILLDisPozed #5241 üzenetére
Én sem jelenteném így ki, hogy újracsomagoltat kaptál. Már csak onnan is nehéz lenne, mert a gari aktiválástól indul, a gari idő újrainditásához meg az Apple is kellene, ahhoz meg nem hiszem, hogy adnák a nevüket.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Count Orlok #5240 üzenetére
Úgy általánosságban bármi hiba előfordul úgy értettem. Nem hinném újracsomagolt lenne, bár sosem lehet tudni sajnos.
MM-től nem tudom kapsz-e cserekészüléket (iStyle-ba nem adnak pl.).
Na de majd várjuk a fejleményeket! -
Count Orlok
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #5239 üzenetére
Mire érted, hogy előfordul?
Ha arra, hogy gyári hibásat fog ki az ember, arról nyilván senki sem tehet, na de ha újracsomagoltat adnak el neked újként, az azért szerintem elég gáz.
Remélem nem járok úgy, mint barátnőd, frankó kis kálvária lehetett.
Cserekészüléket azért gondolom adnak, amíg a problémán ülnek, mert sajnos az előző telefonomat már lepasszoltam faternak, amennyi eszem volt... -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Count Orlok #5238 üzenetére
Ez ilyen sajnos, előfordul. Az enyém is cserélve lett (igaz nem ezzel a problémával). Utánajárás meg idő, de amíg belátják ha hibás és cserélik a készüléket addig nincs probléma.
Nem úgy mint a barátnőm S6 Edge készülékét annó, hogy egy hetes volt s nekifogtak kijelzőt meg usb portot cserélni rajta aztán rá 3 hónapra ismét -
Count Orlok
csendes tag
válasz
MikeWazowski #5236 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek! Úgy néz ki, akkor ebből csere lesz. Tényleg előfordulhat, hogy újracsomagoltat kaptam? Az elég kínos lenne, mert zsír újként árulták, csak a kuponnapos 10% volt rajta kedvezményként. Direkt azért vettem az MM-ben, mert megbízható helyet akartam.
-
Norbi.
őstag
válasz
Count Orlok #5235 üzenetére
A kijelzőre kerül egy zsírtaszító réteg, a pontosabb neve nem jut eszembe, arra tippelek, hogy oda nem került, vagy túl sok is került és nem tapad rá semmi.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Count Orlok #5235 üzenetére
Vidd vissza a media-ba és kérj egy másikat. Lehet újracsomagoltat kaptál.
-
Count Orlok
csendes tag
Erre én is gondoltam, direkt megnéztem.
De stabilnak tűnik.
Most azért megnéztem megint, a kijelző szélein nem lehet benyomni, viszont ha a fém keretre fejtek ki egy kis nyomást oldalról, akkor valami kis apró nyekergést ad. Ez nem tudom, mennyire normális, a szintén üveg-fém kombó Galaxy A3 (2017)-em nem csinált ilyet... -
Norbi.
őstag
válasz
Count Orlok #5233 üzenetére
Hoztak már ilyet be hozzám, kijelző tuti egyenes? Nem tudod beljebb nyomni egyik sarkán se?
-
Count Orlok
csendes tag
Sziasztok!
Lassan két hete vettem egy iPhone 8-at a Media Marktban. Már aznap elmentem felrakatni egy fóliát rá az iStyle-ba. Egy sima Flexiglass üvegfóliát kértem, de sajnos nem sikerült rendesen felrakni, buborékos lett a fólia a szélein. Mondta az eladó srác, hogy ez elő szokott fordulni 6-nál meg 7-nél, de 8-nál eddig nem történt ilyen. Mondtam, hogy akkor ráfizetek, tegyük rá a drágábbat, ami lefedi az egész előlapot, az úgyis biztonságosabb. Sajnos az is ugyanúgy buborékos maradt. A srác rá is csodálkozott, azt mondta, ilyen még nem fordult elő. Meg azt is, hogy valószínűleg semmilyen fólia nem fog normálisan illeszkedni a telefonra, előfordul pár példánynál... Részletesebb magyarázatot nem kaptam, nem is értettem, ilyen hogy fordulhat elő egy zsír új, 0 perces, megbízható helyen vásárolt telefonnal. Mindegy, rendesek voltak egyébként, persze a pénzem is visszakaptam és fólia nélkül távoztam.
Gondoltam, majd megoldom magam valami más márkájú cuccal, hátha a Flexiglass a hibás, szóval rendeltem egy Nillkin Amazing H+ Prót, erről jó visszajelzéseket olvastam fórumokon.
Aztán ma szépen megjött a fólia, én meg szépen, minden utasítást szolgaian betartva - még youtube-os tutorial videókat is nézegetve- házilag felraktam. És micsoda fordulat, dzsászt máj lákk, ez is buborékos lett a széleken... Többször is újra próbálkoztam a felrakással, de egyszerűen nem akar normálisan illeszkedni a fólia, én meg már teljesen hülyét kapok tőle, erre ment el az egész délutánom.
Több kérdésem is lenne hát: van-e valamilyen megoldás erre (leszámítva az étolajas-fültisztítós baromságot, azzal nem nagyon próbálkoznék)? Tényleg létezik ilyen, hogy bizonyos példányokra nem lehet fóliát tenni és én épp egy ilyet fogtam ki? Végül - bár attól tartok, már sejtem a választ - így nem nyújt semmi védelmet a fólia a törésekkel és karcokkal szemben? Van valaki, aki egy csónakban evez velem és akinek bevált valamilyen másik megoldás? Esetleg vigyem vissza a telefont egy ilyen hibára hivatkozva?(!) Mit tegyek?Előre is köszi a válaszokat!
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Van egy olyan problémám, hogy a céges i8-am nagyon gyorsan merül, ha bekapcsolom rajta a mobilnetet. Mindeközben internetelérés nincsen rajta, pedig a céges előfizetés része pár száz MB adat is.
Az akksi biztosan nem problémás, mert ha mobilnet nélkül, itthon és a munkahelyen WiFi-vel használom, akkor több napig kibírja (csak telefonálok és az emailt, naptárat nézem meg rajta).
Nem vagyok otthon az iOS-ben, esetleg van valamilyen beállítás, ami miatt sokat fogyaszt, ha mobil adatkapcsolaton van (pl. push notification, valamilyen szinkronizálás, stb.)? -
tothferenc
aktív tag
kicsit offolok, de csak egy pelda: neves izzo webaruhaz akciozza a motoromhoz valo izzot 7900rol 4900ra. Hihetetlen arcsokkentessel reklamozzzak. Megnyitom a mailjeimet, es ott virit, hogy par honapja minden akcio nelkul 4400 matyasert vettem. En sem hiszek a hazai BF-nek.
-
trobi28
addikt
válasz
MikeWazowski #5224 üzenetére
Csak beetetés volt. Általában ez megy. Pár darabot valóban leakcióznak, de a legtöbb árura csak minimális kedvezmény van. Vicc amit művelnek ezzel a fekete szarral. Nálunk még ezt sem tudják normálisan csinálni
-
MikeWazowski
veterán
válasz
ILLDisPozed #5225 üzenetére
Lehet lassú voltam
Az indulás után 6 perccel néztem. -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
MikeWazowski #5224 üzenetére
Nem átverés, csak sajnos néhány darabról van szó.
Sajnálom nem jött össze -
MikeWazowski
veterán
válasz
ILLDisPozed #5223 üzenetére
Igen ott, de mire megnéztem már elfogyott... gondolom átverés volt.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
MikeWazowski #5222 üzenetére
Sok sikert!
Gondolom emagon láttad 120-ért -
tboldi
nagyúr
válasz
MikeWazowski #5219 üzenetére
Persze, pár évig még simán kiszolgál.
-
MikeWazowski
veterán
Megéri még most venni I8-cat? Párom nagy szinfon mániás és látom, hogy holnap szépen le lesznek akciózva.
-
Endii
tag
válasz
#40993792 #5216 üzenetére
Igen az jó lenne. Majd keresek valami hasonló méretű telefont, mert még nem nagyon találkoztam erre ezzel a típussal.
Egy jó készenléti időnek viszont tudnék örülni. Főleg, ha kényelmesen kibírna egy napot.(#5217) chatran
Sajnos ebben nem hiszek, amíg nincs hivatalos bejelentés. Meg az ára is kérdéses.
-
Endii
tag
Üdv!
Szeretném leváltani a 6S-em.
A 8-on és a 8+-on gondolkozom. Az előbbit nem tartom nagy előrelépésnek, az utóbbitól kicsit tartok a mérete miatt, illetve 3-4 évig nem szeretném lecserélni. Androidra pedig nem szeretnék váltani, ha nem muszáj.
Mi a véleményetek? Mit javasoltok? -
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5212 üzenetére
Lightning csatis pendrive + a hozzávaló app. A SanDisknek pl. van ilyenje.
-
Skorpio.59
aktív tag
Tudtok valami jó megoldást, vagy” eszközt”amivel egyszerűen és közvetlenül lementhetem, letölthetem a képeimet videóimat a telefonról pendrive-ra, vagy külső winchesterre?
-
orsacchiotto
tag
válasz
trobi28 #5208 üzenetére
Teszteltem, sajnos maradt a jelenség. A munkahelyem, egy "betonbunker" és a céges
flotta miatt, a 70 -es hálózat van erősítve (az enyém 30 -as, i8).4G -n egy jel van, amivel nem tudok hívni és hívást fogadni, vagy "nincs szolgáltatás".
3G -n kettő, három jel van, használható a telefon. Elvétve jelzi, hogy nincs térerő.Remélem, nem egyedi a problémám.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Tapasztal-e más esetleg olyan problémát, hogy az időzítő magasról letolja az egyetlen funkcióját, mégpedig a jelzést az idő lejártakor? Elég idegesítő, mikor számítok rá, aztán látom, hogy már rég lejárt ... Órával működik, SE-vel szintén. Valamiért az én telefonomon meg nem megy. -
trobi28
addikt
válasz
orsacchiotto #5207 üzenetére
Annak, hogy mit mutat, nem igazán szabad hinni, az csak egy tájékoztató adat és a "pálcikák" száma nem mindig egyenesen arányos a lefedettség erősségével. Én úgy tapasztaltam a problémát, hogy nem tudtam telefonálni. Azzal, hogy mit mutat, nem szoktam fogalakozni. Azért tesztelgesd, mert én a frissítés óta minden hívást tudtam fogadni - ott is, ahol előtte nem - és mindig sikerült telefonálni, tehát eddig nálam ok a dolog
-
orsacchiotto
tag
Sajnos a térerő problémát nem oldotta meg, még mindig gyengébb a jel 4G -n.
Marad a 3G, remélhetőleg a 13.3 javítja.
Talán decemberben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest