- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
Aki próbálta már iPad töltővel tölteni, annak mik a tapasztalatai? Mennyivel tölti gyorsabban?
Rendelkezésre állna iPad és Samsung gyors töltő is, ha esetleg váltanék 6S-ről, nem tudom megéri-e.
-
totopad
senior tag
válasz
anorche1 #3384 üzenetére
Nálam ugyanez volt! Tok, a széltöl is óvtam és 7 hónap után telenvan mikrokarcszal
Magyarósi Csaba tesztelt nemrég egy kijelzövédő üveget/fóliát valami 15 rongyos áron és ő is ki volt akadva hogy, ha létezik már a rohadt technológia, ami megvédi a kijelzőt a karcoktól, ugyanmár tessék kedves Apple megmondani, hogy egy 300.000 Ft-os prémium termékbe, ugyan mi a halál rák fszért nem tudják belerakni?
-
-
-
anorche1
őstag
Hímestojásként bánok a 8+ -ommal, végig tokban használom, de a bal felső fekete műanyag antenna csíkban így is lett egy karc
Szerintem a kínai luphie tok csinálta -
nacper
csendes tag
Sziasztok!
Nillkin 3D CP+ MAX White (fehér)
Valakinek nincs véletlen eladó?
Köszönöm. -
Tapasztalt már olyat valaki, hogy az i8 Plus tégla lett?
Konkrétan másodszor játsza el, hogy a home gomb rezeg ha hozzáérek, de a kijelző nem reagál semmit.
Az első alkalommal 6-szor játszottam el a hardrestet mire felébredt. Most meg abszolút nem reagál már a kijelző. Már az iTunes frissítette a szoftvert, mert érzékelte, hogy gond van.
Megtörtént a frissítés, de a kijelző továbbra sem reagál. Sötét mint állat! -
-
-
Sword
őstag
válasz
Gabe123 #3373 üzenetére
Nillkin Magic Case-t vettem Nillkin QI autós töltővel (4 mágneses, középen szabadon hagyja a QI töltéséhez a helyet).
Az asztalra pedig vettem egy "L" alakú állót, aliról, viszonylag hamar megjött, linkelem. Előnye, hogy fekve és állítva is rá lehet tenni, mert 2 tekercses.
Természetesen 7.5W-os gyorstöltésről nem álmodhatunk. A fenti tok természetesen jó hozzá de kb. bármi, csak ne a hátha közepén legyen a fém lap, ami egyébként egy mágneses tartóhoz rögzítené. -
hemaka
nagyúr
válasz
Gabe123 #3373 üzenetére
En egy sima kinaival toltom, barmelyik jo hozza, csak Qi szabvany legyen.
Tokban pedig mindegy milyen, csak ne legyen 1cm vastag az anyag.
Spigeneket tudom ajanlani, minosegi es jo tokok. En ilyet hasznalok hozza. -
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Miyen álló vezeték nélküli töltőt ajánlotok Iphone 8plushoz? Esetleg tok is érdekelne amit tamogatja.
-
sazo
tag
Sziasztok!
A nejem sima 6-os iPhone-ját szeretném lecserélni születésnapi ajándékként a 8 Product Red-re. Meglepetés lesz, viszont a kiegészítőkről már most szeretnék gondoskodni. Az ajánlott fóliát megtaláltam, viszont tokra is szükségem lenne, ami vékony és átlátszó, hogy a piros hátlap látszódjon. Erre van valamiféle ajánlott megoldásotok? Jelenleg Spigen tok van a 6-oson, amivel meg van elégedve.
Más; Van céges telefonja is, de hiába igyekeztem a Dual SIM és az Android felé terelni, márkahű. Viszont pletykaként olvastam, hogy talán szeptemberben meg fog jelenni a dual sim-es iPhone is. Érdemes szerintetek erre várni?
Köszönettel:
Z
-
SharpSA
veterán
válasz
MasterMark #3368 üzenetére
Azt is szoktam használni.
-
törölt tag
Sziasztok !
Ilyen tőltőt használ valaki ? Érdemes lehet megvenni ?
A márka kábelei nagyon jók, azokat használom.
5w-ott ir iPhonnal.BlitzWolf BW-FWC1 Fast charge Qi
-
Dekuator
tag
Sziasztok.
Az iphone 7 tokok jók a nyolcashoz is? Erröl lenne szó: [link]
Előre is köszi a segítséget. -
tboldi
nagyúr
válasz
knyitogato #3359 üzenetére
Az AP-nek műanyag a kerete, nem teljesen üveg, mint a CP. Nem ajánlott.
-
válasz
knyitogato #3355 üzenetére
Engem is azzal a fóliával szívattak meg! Sajnos, gyorsan kellett a fólia a telefonomra, és felrakták. Nem bírta sokáig, mert elkezdett feljönni, stb. Nagyon vacak fólia!
-
tboldi
nagyúr
válasz
knyitogato #3355 üzenetére
Nillkin 3D CP+ MAX
-
knyitogato
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam újra az iPhone-táborhoz egy 8-assal, nagyon örülök neki! Végre újra kényelmes prémium okostelót használni...
Viszont az ICentre-ben egy Xprotector üvegfóliát tettek fel nekem, és egyszerűen borzalmas. Az egy dolog, h baromi vastag, de mindkét oldalon keskenyebb, mint a kijelző, így szépen szivárványos ott a kijelző, ahol véget ér a fólia. Bosszantó! Tudnátok olyat ajánlani, ami itt mindenkinek bevált? Nem ragaszkodnék az üveghez feltétlenül. -
-
PlayMax
nagyúr
IOS 11 tekintetében a jelenlegi rendszer magasan a legjobb verzio ,nem értem mit sír annyit a szátok ,dunát lehetne rekeszteni a sok kínai utánzattal ,már mindegyik ájfon meg iksz ,vegyetek olyat.
-
nord_
veterán
De hogy ne csak fenékig tejfel legyen ez élet...
- Mióta fenn van a 11.3, azóta nem megy a 4G hívás (azt hittem, nálam lehet a hiba, csináltam egy hálózati beállítások visszaállítását, de nem segített);
- A 11.3 alatt valahogy kissé hektikusabb a wi-fi kezelése (kétszintes házunk van, sajna két külön hálózattal - a 11.3 alatt valahogy sűrűbben látok 4G-t a kijelzőn, mint régebben. Rengetegszer próbálkozik az emeleti 5GHz-es hálóra menni, ha lejövök a földszintre, pedig itt is van 5 gigás lehetőség, és régebben ezt sűrűbben el is kapta). -
SharpSA
veterán
A Waze itt is tud működni a háttérben, ha elindítom, majd rányomok a Home-ra, akkor ki is írja felül egy csíkban, hogy a Waze aktívan használja a háttérben az Ön helyzetét. Mindezt addig, amíg ki nem lövöm a futó programok közül (dupla home).
Most direkt kipróbáltam: Waze elindítva, home gomb, hívás indítása, majd amikor befejeztem a beszélgetést, még mindig működött a Waze, csak az előbb leírt sávra kellett nyomnom. De hívás közben is lehetett volna nyomni dupla home-ot és visszalépni a Waze-ra.
Én nem szoktam használni telefonon, mert ott van az autóban egy androidos fejegység, azon fut állandóan. Hogy meg lehetne-e oldani azt, hogy telefon hívás esetén a Waze maradjon a képernyőn, ezt nem tudom. Talán nem, mert akkor lenne ilyen beállítás. -
SharpSA
veterán
-
485
aktív tag
válasz
-secret- #3339 üzenetére
Pont a kamera miatt váltottam. Kellett a legjobb kamera, ami telefonban van.
Norbi2010: a 3D-t használom, nem rossz dolog.
De mondjuk másik dolog: a waze-t is nagyon sokat használom, ha jön egy hívás, vagy üzenet, kilép belőle. Ez az opponál úgy működik, hogy megy a waze, csörög a telefon, felveszem, utána magától visszalép wazéra. Ios meg fogja és kilép, indíthatom újra. Vicc.
-
485
aktív tag
válasz
-secret- #3336 üzenetére
Igen, mert valószínű, hogy sokan nem tudják, hogy mennyire elmaradott az ios, pl én két évig egy oppo r7s-t használtam, az mondjuk egy felső-közép kategóriás kínai telefon 80ezer forintért. Fényévekkel használhatóbb mint az ios. Mindenben. Most csak azért emeltem ki a billentyűzetet, mert ez a legtöbbet felmerülő probléma, nem is értem, hogyan lehet ennyire antifelhasználóbarát telefon az állítólag legfelhasználóbarátabb rendszer.
tboldi: igen, swypeot használom, de valamiért nem fekszik. Azért kérdeztem, hátha van olyan billentyűzet a világ legjobb telefonján 300ezer forintért, mint mondjuk egy 5évvel ezelőtti alap androidon.
De nem csak szarni tudom, a kamerája bitang jó. Ennél jobb kamerával még nem találkoztam. Na meg látszik, hogy drága
-
tboldi
nagyúr
-
485
aktív tag
Sziasztok, az a gondom, hogy nem lehet szavakba a kurzort beszúrni, tehát ha mellényomsz, vissza kell törölni az egészet. És nincsenek ékezetes karakterek kirakva, borzasztó lassan lehet így írni, hogy állandóan váltogatni kell a billentyűzetet. Arról nem is beszélve, hogy számok sincsenek. Totál béna. Nokia 2110 színvonal.
-
Dzsuri89
őstag
Elképzelhető, hogy van különbség telefon és telefon között. Anno még a 6S Plus-on, amikor a CP+ Max-ot használtam ott minden frankó volt, viszont két 8 Plus-on is beszívtam a fóliával.
Elképzelésem sincs, hogy mi lehet a bibi, mert a fóliákat nagyon pontosan helyeztem fel. -
Dzsuri89
őstag
A 3D üvegfólia miatt szar tutira, mert ahol ezért a fícsörért felelős szenzor van ott most kis takarás éri. Nekem a Nillkin 3D-s fóliája produkálta ezt a jelenséget, faterom telefonján is detto ez a probléma állt fent. Asszony iphone 7-én meg hibátlan ugyan az a fólia. 😀
Nagyon iritáló a hiba, mert nem tudod lenyomni a hívást, amikor akarod...Egyébként nekem 8 Plus-om van.
A másik fajta üvegfóliákkal, jelen esetben Nillkin Super T+ Pro hibàtlan. -
amulet
senior tag
válasz
Skorpio.59 #3329 üzenetére
Igen és le akarod tenni a telot vagy éppen kihangosítani és csak nézel hogy mi van...
-
törölt tag
válasz
ILLDisPozed #3316 üzenetére
Én azt vettem észre ha fokozatosan erősödő a nyomás, akkor nincs gond.
-
-
amulet
senior tag
Az utóbbi időben a közelség érzékelő senzor nem mindig működik megfelelően.
Hívás közben mikor elveszem a fülemtől akkor nem kapcsol vissza a kijelző, csak ha megnyomok egy gombot (a hívás lehet 1 mp vagy több perc is, ugyan az)
Viszont hangrögzítéskor ha letakarom a senzor-t akkor kikapcsol a kijelző és utána vissza is kapcsol.
Ez a jelenség csak hívás közben van.
Találkozott már valaki ilyennel?iglass 3D kijelző védő került rá
iphone 8, ios 11.3 -
hemaka
nagyúr
válasz
11,4 betaban is benne van, nem sikerult javitaniuk.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3319 üzenetére
Rosszul csinálod.
-
Skorpio.59
aktív tag
Nálam szerencsére nem tapasztalható...tízből tíz jó.....
-
h1mpi
félisten
válasz
Nekem nincs ilyen bugaddig próbálgattam ameddig lett -
válasz
Ez nálam is meg van. A mai napig azt hittem, hogy béna vagyok és nem tudom normálisan megnyomni a képernyőt vagy túl erősre állítottam az a nyomás erősségét, mert nekem is a cikkben írtat produkálta a telefon.
-
ILLDisPozed
aktív tag
https://ios.gadgethacks.com/news/ios-11-3-update-ruins-3d-touch-iphones-0183890/
Sajnos ez nálam is jelen van. Néha eléggé idegesítő tud lenni.
-
No.01
addikt
Itt van barkinek is elosokezbol tapasztalata a Pitaka tokokkal? Csak tegnap kerult teljesen veletlenul a latomezombe, de ranezesre nagyon bejon... viszont erdekelne, h ez inkabb csak design cucc vagy valoban ved is ha szukseges?
-
gilfoyle
őstag
Elő- illetve hátlapi fóliát mit javasolnátok egy 8+-ra?
Előlapinak kinéztem egy üveget NILLKIN H TEMPERED GLASS, a keretes valamennyit kitakar a kijelzőből is nem? A hátlapira viszont nincs ötletem... -
Arra én nem annyira használom. Legtöbbször otthon, vagy az irodában használom, és főleg telefonálni. Arra kell nagyon vigyázni vele, hogy bár használat közben elég stabilan van a fülben, de ki- és behelyezéskor, mikor kiveszed a tokból, akkor az alakja és a fogása miatt nagyon könnyű leejteni, így kültéren vagy autóban könnyen elveszhet, sérülhet. Ez az egy hátránya van szerintem.
-
tboldi
nagyúr
Amúgy az Apple oldalán már rendelhető a piros 8-as.
[link] -
totopad
senior tag
ha már füles, csak nekem tűnik úgy, hogy az utolsó gyári jack-es füles, amit még a 6s-hez adtak, jobb volt, mint a lighting-os?
-
tboldi
nagyúr
Egy fokkal jobban szól annál, teltebbek a hangok, de ez idővel (bejáratással) lehet, hogy változni fog még. Viszont mivel ez sem agybadugós, nem szigetel el annyira a külvilágtól.
Egyelőre nem bántam meg, már zavart, hogy két külön fülest kell használjak az iPhone-hoz és a MacBookhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest