- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
Szia!
Lesznek páran, akik azt mondják, hogy ők üvegfólia nélkül és tok nélkül tartják kulcs mellett és nincs egy karc sem, de én azt mondanám, hogy mindenképp ajánlott.
Egyik ismerősöm most tok nélkül de üvegfóliával ejtette le, pont a sarkát érte és az üvegfólia alatt a kijelző törött be, illetve lett fullra pókhálós.. Én mindenképp ajánlanék tokot és fóliát is, egy igényesen felrakott fólia nem mutat rosszul. Itt Pécsen van egy üzlet ahova fél évente bejárok és rakatok az aktuális telefonjaimra fóliát, teljesen jól véd, szerintem szükséges.
Én nem szoktam túlzásba vinni, 3-500 Ft-os [ebayes] tok és ebayről bármelyik 0.3mm 9H-s fólia teszi a dolgát. Amit linkeltem tokot, azt hónapok óta teljes megelégedettséggel használom 6S-en, párom pedig i7-en.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest