- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3899 üzenetére
Nekem már ott helyszínen rádugta a gépre ,végig ment egy ellenőrzés és már közölte is hogy kapok egy új készüléket mert valóban rossz a vaku ,meg a home gomb rezgése is problémás volt.
Ott kellet hagynom a telefont ,aztán két nap múlva meg is jött az email meg az sms is hogy mehetek be az új készülékért. -
PlayMax
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3897 üzenetére
Igen volt és fő darab csere történt ,vagyis kaptam egy új készüléket.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Akinek volt tél környékén készülékcseréje a +2-3 fok körüli hőmérsékleten nem működő vaku miatt fényképezéskor a csere után megoldódott a probléma?
Novemberbe fut ki a garanciából a készülékem és eszembejutott a felmelegedések miatt elfelejtett probléma, ami azért nem elhanyagolható.
Szeretném tudni van értelme kicseréltetni vagy csak el kell fogadni, hogy ez ilyen.Köszi!
-
cssaszi
tag
Sziasztok!Lányomnak most vettem 8 Plust.Van olyan üvegfólia ami teljesen lefedi a kijelzőt?Ha nincs akkor melyik a jobb minőségű üvegfólia?Mindenképp akarok rá venni valamit mert hát eddigi tapasztalat alapján nem valami fényesen vigyáz a kijelzőkre
-
silboy
aktív tag
Megbízható, egyszerű, legális megoldást tudnátok ajánlani zenék, videók, képek mozgatásához laptop és telefon közt? iExplorer-t próbáltam volna, de sehogy sem tudom láthatóvá tenni a telefont.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mattheus #3881 üzenetére
Ezt a 97%-ot honnan nézted ki?
A telón Az akku állapota menüpont alól?Ha igen, az tökre nem releváns, mert alapból Beta verzió és amivel ezt tudom igazolni, hogy újratettem pár hete a telóm teljesen gyári állapotra, a 97%-ból lett hirtelen 100%.
Számítógépen van egy program, amivel ki lehet nyerni ezeket az aksi statokat és a tervezett, illetve jelenlegi kapacitás ugyan annyi még most is így fél év után nálam.
-
mattheus
őstag
válasz
istibond #3874 üzenetére
Szia!
iPhone 8 Plus
63 töltési ciklus eddig
Március közepétől használom, ami kb. 160 napot jelent és 97 %-on áll jelenleg az akkumulátor kondíciója.
Annak ellenére csökkent ilyen mértékben, hogy figyelek arra, hogy 20 - 80% között legyen a töltöttség
és 2-3 naponta kerül töltőre..... -
istibond
tag
Sziasztok! Iphone 8 am juli 5. ota van meg, erdekesseg kepen megneztem az akku kapacitását es mar csak 98% on van pedig meg 2 honap se telt el, nem is nyuzom annyira..
Estenkent 40% 30 kornyeken rakom toltore neha napkozben valamikor ratolok egy kis toltest.
Nektek hogy all az akksi?
Koszi -
zzola
titán
Üdv!
Tegnap kézhez vettem az új 8-as almát Product Red változatban. Nem szoktam ilyet mondani, de "szerelem első látásra"! Ezt mind úgy, hogy nem vagyok alma fan, 5-ös volt a legutolsó, amit használtam. Egy Apple Watch S1 társaságában érkezett.
-
hemaka
nagyúr
Kepminosegben nincsen nagy kulonbseg ahogy nezegettem anno a fotokat, de a Samukban dual pixel pdaf fokuszrendszer van, azok hamarabb elesitenek, mint az iphone-ok.
Bar szerintem csak ezert nem biztos hogy megeri valtani i8-rol. Ha mindenkeppen fontos neked, akkor kicsit varj meg az uj iphone bejelentesig, hatha ok is jonnek egy gyorsabb fokuszrendszerrel. -
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Azért teszem fel itt a kérdést, mert itt mindig korrekt választ kaptam, akkor is ha nem mindig az iphone volt a téma. Leszögezem, iphonet használok (i8 és i5s) viszont a media marktban nagyon jó áron van most a samsung is. Pusztán csak a kamera miatt szerintetek a 4 telefon közül (i8, iX, Samsung s9, samsung s9+ ) mi lenne a sorrend. Nem beállított képeket csinálok hanem csak gyors pillanatképeket, sokszor mozgásban van a fényképezendő alany. Mindig automatán van nem állítok el semmit. Néha azért kevesebb fénynél is kell, de nem jellemző.
Várom a megtisztelő válaszotokat szakmai szemmel. Köszönettel,
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ILLDisPozed #3861 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele, mert 8 Plus-on kb eddig 2-3x jelenkezett ez a bug az elmúlt 9 hónapban és nekem úgy rémlik, hogy az utolsó pár iOS verzió alatt. Én a hardveres hibát kizárnám, mert az vagy működik vagy nem, ráadásul ha újraindítod a telefont hirtelen megjavul.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3861 üzenetére
En nem talalkoztam semmi ilyesmivel. Ujrainditas gondolom volt mar, a legfrissebb iOS-t hasznalod, esetleg egy visszaallitast lehet megprobalni.
Ha utana is csinalja, akkor hw-s gond lesz. De ha ennyire ritkan fordul elo, akkor sok esely nincs ra, hogy a szervizben kezdjenek vele valamit. -
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Nektek szokott néha megszűnni a főgomb rezgőmotorja?
1-2 percig nem működik, majd egyik másodpercről a másikra visszajön.
Az a baj szervízbe nem tudom előidézni, mert teljesen randomra csinálja, néha hetente vagy havonta egyszer-kétszer.
Tapasztaltatok hasonló problémát?
Köszi! -
zzola
titán
Végül megrendeltem egy 64GB-os 8-ast red(Product) színben Apple Watch-al (Telekom akciózta), Nillkin Englon fekete bőr hátlappal.
Mindjárt volna egy kérdésem is:
Ha regisztrálok egy új apple ID-t, akkor a levelező app ezt a címet állítja be alapértelmezett levelezési címnek (mint Androidon) ?
Kösz. -
Gerold
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete váltottam 5Sről 8ra. A problémám a következő: futás közben a követett útvonal össze-vissza változik a térképen ha körbe futok ugyan ott a futópályán. Teljesen rossz a GPS által közölt adat. 3 programmal teszteltem, mindegyik ugyan olyan rossz. iPhone 7 ezzel szemben tökéletesen ugyan oda méri az összes kört.
Találkozott ilyennel valamelyikőtök? -
TheMarci
addikt
Igen, a keretre gondoltam. De aztán lehet nem tömeges jelenség.
https://forums.macrumors.com/threads/iphone-7-red-cosmetic-problem.2056913/
-
zzola
titán
Üdv!
A Product Red iPhone8 az mennyire férfias megjelenésű? Elgondolkodtam egy iPhone beszerzésén és ez elég egyedinek tűnik. Kösz.
-
Dzsuri89
őstag
A teljes 3D fóliákkal nekem se tökéletes a közelségérzékelője a telónak. Két darab Nillkin 3D CP+Max fóliával tettem kísérletet plusz faterom 8 Plus-án is, de sajna kevés sikerrel. Van amikor egyből feléled a kijelző, van mikor nem. Egyébként sima 7-8 modelleken meg hibátlan.
Maradtam a Nillkin T Pro üvegnél a legnagyobb megelégedéssel. -
amulet
senior tag
használ itt valaki iGlass 3D fóliát i8-hoz? nekem a közelség érzékelő nem működik a fóliával 🙁
-
SharpSA
veterán
Mi a teendő akkor, ha a Szoftverfrissítés alatt érkezett frissítés nem települ? Rányomok a Telepítés mostra és azt írja a frissítés nem ellenőrizhető, mert Ön nem kapcsolódik az internethez. Újra vagy emlékeztetés később. Net van a telefonon. Újraindítás már volt, mit lehet még tenni?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #3836 üzenetére
Az erdekes. Nekem a kinai gagyim valami lg 1.5A-es toltofejjel kb 3 ora alatt tolti fel 0-rol.
Igazabol ez a kinai cucc biztos nem tamogatja a gyorstoltest, mert a huawei 2.5A-es toltofejjel is 3 oran keresztul tartott.
De mondjuk engem nem is nagyon erdekel, mert a kenyelem amit ad, hogy csak radobom mindent meger. -
Dzsuri89
őstag
Beszereztem ma az iPhone 8 Plus-om mellé egy Spigen F306W típusú vezetéknélküli gyorstöltőt, amit a gyártó Apple 8 és X szériához fejlesztettt ki állítólag. Nos, felraktam Ájfikát kb 47%-nál a töltőre, de kb 40 perce rajta van és 62%-on tart... Ez lenne a gyorstöltő vagy én vagyok türelmetlen?
-
-
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz a kettő közül melyiket ajánlanátok?
Speck Presidio Clear iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather CaseA gyári bőrtok mennyire gyűjti a koszt és a port?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, van arra megoldás, hogy az összes Kontaktok töröljék a telefonról?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3821 üzenetére
Engedd el, felesleges nezegetni.
-
válasz
Skorpio.59 #3821 üzenetére
Nem lepődnék meg ha restore után újra 100 lenne.
-
Skorpio.59
aktív tag
2017 nov. vásárlás,akku max.kapacitás 96%.
Ebben az az érdekes,hogy az utóbbi két hónap alatt esett 2%_ot. -
Az i8 mit tud amit az 5s nem?
-
Alibaba5
tag
-
Halkow.
senior tag
Sziasztok szerintetek van értelme most előfizetésre kihozni egy i8-at? Csak azért kérdem, mert hamarosan itt vannak az új iphone-ok és a szolgátatók egy forintal nem adják olcsóbban a telefonokat mint közel egy éve.
-
csibabu
tag
Rendeltem egy nillkin 3d üveg fóliát. Mennyire tudom én ezt amatőrként felrakni?
-
november
tag
Tok használata mellett érdemes hátlapi fóliát használni?
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz néztem még tokokat:
iPhone 8 Plus Case Liquid Air Armor
UAG - Plyo iPhone 8/7/6 Plus tok
UAG MONARCH SERIES
Speck Presidio Grip Superior Impact Protection Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Silicone Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather Case
Aiino - Strongly case for iPhone 7 Plus and iPhone 8 PlusA fő szempontok hogy ne menjen be a por a telefon és a tok közé illetve ha ez számít zsebben fogom hordani.
-
zmtTom
aktív tag
És persze bár elavult a technika de ugyan ez az össze hasonlítás az i8 és i5s között is.
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki!
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi és szakmai szemmel.
Az i8 és az iX kamerája között van e és ha van akkor mekkora különbség van? Esetleg miben nyilvánul ez meg?
Az biztos hogy világos nappal szinte egyforma szép képeket csinálnak (úgy gondolom) de inkább a lámpafény vagy picit sötétebb helyeken esetleg egy esti alkonyatban illetve teljes sötétségben.Köszönettel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged