- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz
tothferenc #5197 üzenetére
Ez jó hír.
Köszi a választ! -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy másnál is voltak hálózati problémák.
Nekem az i8P-szal sosem volt gondom ios13 előtt. Most viszont (13.2) sajnos ez mindennapossá vált. "Nincs szolgáltatás", vagy csak simán nagyon alacsony térerő. Rendkívül bosszantó.
Valakinek van bármi infója róla, hogy ez javítva lesz-e, ill. egyáltalán mi okozhatja? Nem gondolom, hogy HW-es a gond, de nagyon bosszantó, pláne, ha az ember munkára is használja telefonját... -
tothferenc
aktív tag
Sracok, tudtok ajanlani ebay-rol, aliexpressrol olyan vekony tokot (mindegy, hogy hard case, vagy silicone) ami nem csuszik?!
-
Norbi.
őstag
válasz
#40993792 #5192 üzenetére
Több telefonnal is próbáltam: OP6, Mi8, S8, ezekre emlékszem, szóval még csak az sincs, hogy egy adott márkával ne menne. És több szifonra persze. Egyszer sem ment, csak az S6-ra át és onnan szifonra módszerrel. A hiba nálam is ez volt. Bár, emlékeim szerint amikor próbáltam (október előtt) már nem volt frissítve 1-2 éve, gondoltam az a baj, hogy nem ismeri fel a friss droid verziókat. De, akkor mégsem.
-
Norbi.
őstag
válasz
krisz12071 #5188 üzenetére
Ha a move to ios appot akarod hasznalni droidon nekem sem ment Android 7.0 folott.
Par telefonnal probaltam, egy sem ment, mindig ugy oldottam meg, hogy egy regebbi droidra atpakoltam a cuccaim es azzal egybol ment az app. Hulye megoldas, de jobbat nem tudtam kitalalni. -
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok androidról költözni,de egyszerűen nem akar csatlakozni,csak a kódot kéri.
Azt írja az android,hogy nem tud csatlakozni az iphone hotspothoz.
A bennük lévő wifit kitöröltem,de semmi.
Van valami trükk hozzá? -
perge666
veterán
Sziasztok.
Iphone 6S-ről szerintetek megéri váltani 8-ra?
2-3 évig használnám ha megvenném.
A 6S-t nagyon szeretem,vigyáztam is rá,egyedül az akkuja a gyenge pontja,de még ígyis kibírja dúzzogva a napot reggel 6-tól este 6-7-8-ig,attól függ mennyit nyomkodom.Most 87%-os az akkuelhasználódás.
A 8 biztos túlteljesítene mindenben,mivel a 6S is bőven elég a mindennapokban nekem,már csak az a kérdés hogy az akkuja erősebb,jobban teljesít?Gondolkoztam az Iphone11-en,de nekem az már nagy,a 8 meg mondhatni tökéletes.
Sőt,ha lenne SE még akkor tuti azt venném.
Olvastam hogy tavasszal jön valami olcsósított mobil hasonló paraméterekkel mint a 8,de addig nem biztos hogy várnék. -
Norbi.
őstag
válasz
tothferenc #5179 üzenetére
Hivatalos szervíz árlista: [link]
Ilyenkor teljes készülékcserét szoktak felajánlani, ami egy vicc, i8-nál 156e.
Maradnak a nem hivatalos szervizek, látatlanban egy IC csere meg egy hátlap, nem olcsó dolog.
Istuu15: De, mindenképp, Átsikolttam afölött, hogy van rá biztosítás, ha töréskárra vonatkozik, akkor nem para. Valszeg közrejátszott a hibához az esés, tehát simán cserélniük kéne, valamennyi önrész befizetése után. -
Istuu15
senior tag
Uh ez a bermuda háromszög
. Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma.
-
Norbi.
őstag
válasz
tothferenc #5177 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az Apple és a hivatalos szervizek nem cserélnek hátlapot. Ha meg máshol cseréltet, ugye bukja a garanciát.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Adott egy iphone 8 amin a wifi és bluetooth elromlott. Sajnos hardwares hiba így elküldtük az apple szervízbe ahol azt mondták, hogy nem vállaljak ingyen mert serülve van a telefon. Egy kis repedés van a hátlapján de az hónapokkal ezelőtt keletkezett. Először a tmobilhoz vittük be és ott a hölgy azt mondta, hogy dobjuk a vízbe vagy törjük össze és hivjuk fel a biztosítót.
A telefon előfizetésre lett kihozva így még 1 évig fizetni kell. Sejtettem, hogy a férgek bele fognak kötni a törésbe és szerintem kizárt, hogy attól a kis eséstől romlott volna el a wifi és bluetooth. -
juhasz.p
aktív tag
.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5170 üzenetére
Be tudnád linkelni ezt a videót?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5168 üzenetére
Nope.
-
Skorpio.59
aktív tag
Zárolási képernyőn át lehet helyezni az idő és naptár ikont?
-
-
zzola
titán
válasz
#40993792 #5162 üzenetére
"
Mindenesetre ez biztosan több napot fog igénybe venni, mert a hazai szervizpartnereknek már a legtöbb esetben az Apple európai szervizközpontjába kell kiküldenie a készülékeket.
Mivel szoftveres hibáról van szó, így emiatt az Apple nem fogja kicserélni a készülékünket."Hát ez igazán nem korrekt! Mivel a szoftver is saját fejlesztés, így szerintem nem tehetnék meg, hogy nem cserélik ki. Adjon egy hasonló kategóriájú nem szoftverhibás készüléket!
-
zzola
titán
-
zolesz78
csendes tag
Köszönöm az információkat!
Tegnap előtt este csináltunk egy "Hálózati beállítások alaphelyzetbe állítását", tegnap jól viselkedett a telefon.
Remélem így marad! -
Norbi.
őstag
válasz
zolesz78 #5142 üzenetére
Nem tudsz vele mit csinálni, múlt héten ismerősnek bevittem egy sima i8-at a CareCenterbe, igaz Vodával van használva, de a hibajelenség ugyan ez.
Tegnap visszaadták, hogy nem tapasztalták a hibát, csináltak rajta egy visszaállítást.
Sejtettem, hogy nem fognak vele semmit csinálni, csak az ismerősöm megnyugatása miatt vittem be. -
zolesz78
csendes tag
Sziasztok!
Hétvégén frissítve lett a telefon. Most a héten majdnem minden nap, volt olyan, hogy "nincs szolgáltatás". Újraindítás után rendbe jött.
Lehet köze a frissítéshez, vagy ez valami hardver hiba lehet? Esetleg Telenoros probléma? -
W h o z Z y
tag
Sziasztok!
Van egy 2 éves i8-am amin híváskor a másik fél halknak hall,néha recseg! Ez a mikrofon problémája lehet gondolom,beázva nem volt a telefon! Istyle-ba lenne érdemes vinnem? -
Istuu15
senior tag
válasz
tothferenc #5139 üzenetére
Sajnos nem. Egy hónapja ejtette el a nővérem és a hátlap alja eltört amiről én nem is tudtam eddig. De nem vészes.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Ma már a bluetooth sem működik az iphone 8 ason. Bekapcsolom felvillan kéken az ikon aztán visszq kikapcsolódik.
Gépen csináltam egy teljes backupot kész is lett a beállításokba a készülék menüpont alatt mutatja is, viszont a mappa üres és az itunes ba sem látam a képeket stb. Ez miért lehet? Ha sikerülne csinálni egy backupot akkor csinálnék egy restore iphonet -
bendi007
tag
sziasztok,csúnyán szétment a telefon hátulján az üveg ,mennyiért cserélik ki?
-
Istuu15
senior tag
válasz
#40993792 #5135 üzenetére
Én igazából az androidnak vagyok a mestere úgy hogy keresek majd egy videót ahol megmutatják. Most gyorsan felrakom majd a laptopjára a fájlokat, kép, zene aztán egy hard resetet csinálok. Youtubeon találtam 2 videót ahol több dolgot is mutatnak amit meg lehet próbálni. Azon még ma végig megyek ha a hard reset nem működik. Egy pár napja jött az ios 13 ra egy frissítés remélem, hogy csak az okozza.
-
Istuu15
senior tag
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. A nővérem iphone 8 asán nem lehet a wifit bekapcsolni. A quick toggle nál a wifi át van húzva. Tegnap még jó volt ma már nem. Ios 13.1.2 van rajra.m
-
Etikusz
tag
válasz
ILLDisPozed #5127 üzenetére
Nagyon bosszantó tud lenni, teljesen random megy el.
Valamelyik frissítés javíthatná, mert azt hittem a telefon romlott el ezért váltottam SE-ről..... -
Atalata
tag
válasz
ILLDisPozed #5119 üzenetére
Van végre térerőm!!!
-
senior69
tag
Üdv!
Hogy a fenébe lehet megoldani hogyha teszek ki hívóképet egy adott kontakthoz, akkor ne olyan pici képként jelenítse meg mikor hív? -
ro3000
tag
válasz
ILLDisPozed #5119 üzenetére
Nekem eddig sem volt gondom, most sincs. Ha így nézzük semmi nem változott.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Ios 13.1.1 tapasztalatok i8-on? Változott valamit a helyzet jó irányba?
Köszi! -
fenyojoe
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #5112 üzenetére
Akkor most már biztos, hogy iOS 13 alatt a 3D Touch-csos készülékeken is kvázi Haptic Touch működik csak?
-
Atalata
tag
Üdv.
Tegnap feldobtam a 13at i8ra. Sebességben még nem vettem észre változást.
Ami érdekelne, hogy a galériában a fotóknál mutatta a helyadatokat is és most ez nincs meg. Meló miatt jól jött, amikor hely alapján kellett képet keresnem. hátha másnak is feltünt a dolog.Be lehet vhogy állítani? Vagy ez változik még? Köszi -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
chatran #5111 üzenetére
Lassabban reagál ios 13-on én úgy vettem észre és nem annyira természetes. Egy nap használat után miután visszatettem az ios 12-őt nagyon is lehetett érezni a különbséget.
Én nem akarlak lebeszélni a frissítésről, a legtöbb embert nem is zavarja.
Szerintem míg az apple aláírja a 12.4.1-et egy próbát megér feltenni az új rendszert és ha nem tetszik még mindig vissza lehet tenni a régit. Ha így lesz majd kíváncsi vagyok te milyennek érezted. -
chatran
őstag
válasz
ILLDisPozed #5109 üzenetére
Köszi, de akkor időben gyorsabb még mindig, nem? Egy-egy funkciót hamarabb el tudok érni mint, a hosszú nyomással?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5109 üzenetére
Ez is volt a céljuk, hogy ne legyen akkora különbség a sokféle készülék kezelése között.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
chatran #5107 üzenetére
Igenis meg nem is, fura, mintha nem lenne jelentősége, hogy erősen nyomod vagy csak hosszan tartod valamin az ujjad. Próbáld ki és kiderül mennyire fog tetszeni (ha sokat használtad eddig valószínű nem fog). Nálam az eredmény az volt, hogy tegnap este ment vissza az ios 12.4.1.
-
chatran
őstag
Az iOS 13 felrakásával megszűnik a 3d touch támogatása az i8-ban?
-
jagertibi
aktív tag
Sziasztok.Tegnap frissítettem a 8 as om, de eltűnt a find my frends alkalmazás. A store azt írja hogy olyan speciális funkciók szükségesek amelyek nem állnak rendelkezésre az eszközön....mit rontottam el? nem tudna valaki tanácsot adni?
Megtaláltam.... lokátor lett
-
szpajk
tag
Sziasztok,
Telefonvásárlás előtt állok. Jelenleg több int 3,5 éve nyúzok egy Samsung S7 Edge-t, teljes megelégedéssel, de most eljött az idő a váltásra.
5 éve Androidos vagyok, (vagyis ez teljes nem igaz, mert van egy iPad Pro-m) de most szeretnék visszatérni iOS-re teljesen.
Most, hogy megjelent a 11-es széria még jobban elkapott az érzés a váltásra.
Nagyon tetszenek az új készülékek, bár kicsit húzós az áruk.
A megjelenés szerencsére a korábbi modelleknél árcsökkenését eredményezett, a 8 Plus is elérte azt a szintet, ami számomra elfogadható.
Azoktól kérdezem, aki még aktívan használják ezt a típust, hogy most, a megjelenés után 2 évvel, érdemes még beinvesztálni erre a készülékre, vagy vegyek inkább XR-t, vagy 11-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest