Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kovacscsi
üzenetére
Szerintem ez messze csak tájékoztató adat. Az én Xr-em megjelenéskor lett véve, tehát most lassan 15 hónapos, és most ment le 100-ról 99-re. Az szerintem ugyanúgy nem igaz, mint sok más adat amit itt leírtak, nem létezik hogy csak ilyen mértékben használódjon el az akksi.
-
kovacscsi
tag
Sziasztok,az normális dolog egy 3,5 hónapos pro max aksija 99% ? Másnál is van ilyen vagy csak nekem? Optimalizált töltés ki van kapcsolva és kb 2 naponta töltöm,éjszakára sosem hagyom a töltőn. Minél jobban odafigyelek a töltésre annál rosszab👎
-
Tiger.
nagyúr
Van egy ismerősöm, nem tudja miért lehet, hogy amikor otthon csatlakozik a wifihez akkor alig mer valamit a speed test,.20-30 közt mér, utána hálózat elfejt, újra csatlakozik és jó 500 körül mér, elmegy otthonról, és vissza ér akkor keveset mer, a tablet is ugyan ezt produkálja. Androidos telefonok jók.
-
joey04
titán
Én ezért nem értem miért remegtek eddig az ultraszéles lencséért. Borzalmas minősége van a főkamerához képest, de nem csak az iPhone-ban. Olyan, mint kb 6-7 éve a főkamerák, hogy ha minden fasza (fények, körülmény, stb) akkor lehet vele értékelhető képet csinálni.
-
D4ni
őstag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Én ugyan ezt érzem mióta rajta van a nillkin cp-s üveg, míg sima fólia volt rajta semmi gondom nem volt.
-
pecccccccca
őstag
Köszi mindkettőtöknek.
Swift key fent van. Lehet meg kéne szoknom. Nem szerettem sosem.
Diktálás nem rossz ötlet. Megpróbálom. -
Gsx-rr
veterán
válasz
pecccccccca
üzenetére
Nagyon sokszor használom a diktálás funkciót pl. mint most is. Egyszerűbb mint gépelni
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Használj SwiftKeyt.
-
pecccccccca
őstag
Skacok. Hol van a régi iphone-ok kijelzőpontossága ennél a telefonnál? Nyomokban sem lelhető fel már az anno 4S vagy 5S-ben részemről annyira istenített pontosság. Olyan könnyen lehetett üzenetet irni mint az álom. Mintha kitalálta volna a telefon, hogy kit akarok leírni és pontosan azt a betűt vitte be.
Ezzel ellentétben ez a 11 pro max kb 10-ből 3 betűt félreérzékel vagy be sem viszi. Sokszor ékezetes betű írásánál mikor hosszan nyomok és utána megjelenne a sor, hogy milyen karaktert akarok irni, meg sem jelenik. Mintha nem is tartanám nyomva a betűn az ujjam.
Ennyire nem lehetek béna. Rengeteget irogattam régen is és most is. Jelenleg ezzel a telefonnal tart a legtovább bármit is leírnom úgy, hogy ne kellene folyamatosan javítanom. Na mindegy. Csak egy mellékszál amit ki kellett írnom magamból. -
válasz
pecccccccca
üzenetére
Valamit benéztél az nem a lapka mérete hanem a fokusz távolság
-
pecccccccca
őstag
válasz
pecccccccca
üzenetére
28-30mm2 körül vannak a kompaktokban a szenzorok. Szóval igen, mobilokban ezek nagyon jónak számítanak.
Ejj. Nem magamnak ment volna. Természetesen neked, Tiger.
-
RAYBOMB
tag
sziasztok!
a melegedessel kapcsolatban megfigyeltem, hogy mobilnet hasznalataval joval erosebben melegszik a telefon mint wififel. elkepzelheto hogy nagyon porgeti a procit az adathasznalat... -
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Ez jónak számít?
-
Tiger.
nagyúr
Vajon a miénkben mekkora a szenzor?
-
válasz
Fryskitt
üzenetére
Nyugi, ennyit nem ér meg egy szolgáltató se, hogy miattuk kapj agyvérzést, magadnak ártasz vele csak, ha felhúzod magad rajtuk. Tudom, könnyű azt mondani, de próbáld meg lazábban kezelni ezeket a dolgokat, mert különben az egészséged látja a kárát, hogy ha minden ilyesmin idegeskedsz - amilyenek tényleg tudnak lenni néha a szolgáltató cégek.
-
Fryskitt
addikt
válasz
pecccccccca
üzenetére
Ne haragudj... most beszéltem a posta ügyfélszolgálattal.... bár nem mentség, de mindent megmagyaráz. Bocsánat.
170-es a vérnyomásom miattuk. -
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Veled mi van? Most őszintén...
Persze nem mindig lesz jó a kép, de lehet csinálni szép képeket ellenfényben is. Ennyit szerettem volna közölni az “Amúgy sem kell ellenfényben fotózni” kijelentéseddel kapcsolatban.
Természetesen nem tanácsolom neki, hogy vigye gariztatni, mert nálam is jelentkezik ez a kék pötty lámpafénynél. Amiket leírtál a fény tulajdonságaival kapcsolatban, egyetértek. Ez nem hiba.Picit higgadtabban kérlek, mert senki nem támadt neked, te meg felfokozott hangulatban reagálsz.

-
Tibee86
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Nem tudom, hogy neked miért nem tűnik fel, de nagyon jól láthatóak a te képeiden is. Nyilván nem ugyanúgy, mint mikor egy lámpába fotózol direktbe.
-
Fryskitt
addikt
válasz
pecccccccca
üzenetére
Persze, lehet. De nem mindig lesz jó a kép, főleg nem egy egyszerű géppel. De legyen igazad, nekem nincs energiám vitatkozni a mindig mindet jobban tudókkal. Amúgy a nap és egy szar reflektor pontszerűsége között és úgy általában a fényviszonyok között jelentős különbség van, de tanácsold neki, hogy vigye vissza a telefonját. Neked meg gratulálok.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Igaz nem lámpa, de ellenfényben fotóztam.
És igen is, kell ellenfényben fotózni. Sok szép képet lehet készíteni.
Nálam nem jelentkeztek így a pöttyök. -
Fryskitt
addikt
válasz
totopad
üzenetére
Nem bug... a lencsétől és a fény leképezési útjától függően alakul ki, minél hosszabb a fókusz, annál kevésbé. Persze, lehet, hogy szoftveres algoritmus el tudja tüntetni, de amit elírt, az fizika. Semmiképp se bug, persze feltételezve, hogy nem hardverhiba (értsd hibás a lencse, vagy valamin a belső szerkezeten csillan a fény), de valószínűbb, hogy nem az. Amúgy sem kell fénnyel szemben fotózni. Ellenfény, ugye. De olvassatok utána.
-
Teló mellé beruháztam egy AirPodsra is. Nagyon sokat használok fülest a hétköznapokba. Egy Samsung galaxy Budst váltottam vele. Vannak előnyei és hátrányai mindkét fülesnek.
Buds: jobb szigetelés, több basszus, jobban személyre szabható, jobb reagálás a tapogatásra.AirPods 2: Hangosabb, kényelmesebb, minőségibb anyaghasználat, jobb akku. basszust leszámítva minimálisan jobb hangzás.
Ezek az én saját tapasztalataim, nem vagyok egy hang guru
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
general
üzenetére
Sajnálom, ha így jött le, de egy csetbe nem tudok neked érzéseket kreálni, szóval egyáltalán nem sértésből írtam, hogy baromira nem érted. Most viszont kezd felmenni a pumpám emiatt és azt írom, hogy a tkm fog még egyszer válaszolni a kérdésedre, ha elsőre nem hiszel nekünk. Ugyanis erre írtam, hogy nem érted a működést. Üdv
-
general
addikt
kevered a szezont a fazonnal, na mindegy. nem néztem be, csak én egyszerűen a modorról beszéltem, ennyi. a fórumokon mindenki olyan qrv@ bátran vesz fel meredek stílust, csak nem tudom, miért. felfogtam, hogy face id. pont. a baj ott van, ha nem érzed, hogy ez a stílus már kicsit sok volt. pont, mint a 14 évesek.
befejeztem, písz.zseblámpa valszeg bug lesz, túlélem. az újabbnál újabb nem-is-olyan-új-fícsörök meg... hát ja, évente ki KELL adni valami új modellt, hogy megvegyék, ja... csak rohadtul nem lesz jobb, de főleg nem lesz stabilabb, ha ilyen gyorsan "fejlesztenek". én 7 plusszról váltottam, nyilván a legújabbat veszi meg az ember.
-
Navaren
aktív tag
Urak, a Photos (a.k.a. 'fényképek (?)) alkalmazás másnál is hajlamos összeszarnia magát a megosztás gombra - bökés után? (11 Pro)
Tehát lősz egy új képet, vagy kikeresel egyet a fotók közül és tovább akarod küldeni, ráböksz a 'megosztás/share' gombra és akkor így nézed, ahogy a telefon nem csinál semmit, ameddig vagy meg nem unod, vagy újra nem indítod a telefont.Most 13.3 óta harmadszor/negyedszer fordult elő tegnap, és baromi kínos mikor melóban lőtt képet akarnál baromi sürgősen továbbítani, mert várják, és akkor a telefon annyit mond, hogy 'hát ezt most így nem'.
A többi bug, amit itt listáztok, nálam nem jött elő (eddig, kopp-kopp), ezutóbbi viszont nem először, és kezd moroghatnékom lenni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
general
üzenetére
Ezt nagyon benézted. :-)
Ez nem beszólás volt, mert azt írtam, hogy baromira nem érted a telefon működését, mert nem érted. Az meg főleg furcsa, hogy miért gondolod magad, illetve hoztad fel a 14 éves generációt, akik ezzel teljesen tisztában vannak, mert ebbe születtek szinte bele. Ha valakik ehhez nem totálisan hülyék, az pont ez a generáció. Nyilván sok máshoz meg azok. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
totopad
üzenetére
Ez a legrosszabb bug és a 13.3 hemzseg ezektől az "alvó bogaraktól".
Csak példa: Elég hozzá egy karakter leütés és/vagy letöltött applikáció "kereszteződése" és máris feléledt(ek). Van aki soha nem tapasztalja meg, ezért értetlenül nézi az ilyen hibák leírását, de a többségnél bizony előjön.
Ezeket kiirtani, szerintem már nem lehet, nyilván nagy erőkkel melóznak rajta, mert több usa fórumon is megy a k anyázás, de jelentősen csökkenteni lehet. Soha nem gondoltam, hogy az Apple-nél sikerül ilyen trágya rendszert egyszer (meg)alkotniuk. Szóval, reméljük, hogy a 13.4-ben jelentősen korrigálnak majd mindent. Legfőképpen az ios árát kell megfizetni, szóval ez most enyhén szólva is ultra gáz... -
totopad
senior tag
Azt nem értem az IOS-ban, hogy hogy a francba van az, hogy amikor egy frissités megjelenik, akkor nálam pl az első héten pöpecül megy, aztán később jönnek elő a bugok. Most a 13.3-al van ez, de már korábban is tapasztaltam.
11 pro-m időnként laggol kicsit, meg melegszik úgy, hogy decemberben ezt még nem vettem észre... -
Tiger.
nagyúr
Mostanában a parancsok is rosszalkodni szokott, valami idő tul lépést ír.
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Milyen uveg ajanlott a telefon kijelzore?Ki milyent hasznal? -
adorjant
őstag
Hello!
11 Pro Max, fotózás közben úgy lefagyott,hogy kimerevedett a kép,hosszú percek után tudtam gombnyomásokkal újraindítani... Találkozott már valaki ilyennel? Értelemszerűen 13.3 van rajta, de minek
-
tboldi
nagyúr
válasz
general
üzenetére
A telefon felébredése után automatice megpróbál azonosítani a Face ID, olyankor nem a felhúzásra aktiválódik, alapesetben az csak a második lépés.
Korábban a Touch ID-nél is feloldhattad a telefon az ujjad ráhelyezésével, de ahhoz, hogy továbbengedjen, meg is kellett nyomni a home gombot.
Akkor fordul meg ez a két lépés, ha az első próbálkozás nem sikerült, olyankor a felhúzással indítod újra az azonosítási folyamatot.Figyeld a lakatot, amikor rezgést tapasztalsz!

A zseblámpára nem tudok semmit, hacsak figyelmetlenségből nem tartod nyomva véletlenül.
-
pecccccccca
őstag
válasz
general
üzenetére
Akkor csinálj egy visszaállítást vagy húzd újra iTunes-al az OS-t. Lehet nálad valami nem oké tényleg.
Egyébként mint látod nekem is be van kapcsolva az emeléses funkció és a koppintásnak is örülök, hogy van, de amint feljebb írták alapvetően csak akkor rezzen , ha nem találja az arcod vagy valamiért nem tud feloldani. -
general
addikt
válasz
pecccccccca
üzenetére
és a többieknek is válasz
Nem, nem hiszem, hogy a Face ID, mivel nem legyintek alulról, csak megemelem.... Tehát nem akarom feloldani. Az emelésre ébredést meg nem kapcsolom ki, mert azt folyamatosan használom, jó, hogy van. A koppintásra ébredés is véééégre van, legjobb. Csak az a vicces, hogy az 5 évvel ezelőtti LG-m már akkor tudta..
Hogy almáéknál mi tartott eddig könyörgöm...
És a zseblámpa miért kapcsol be néha ilyenkor magától?
Van valami gesztus, amire az bekapcsol, és véletlenül csinálom? Mert egyébként ez baromi jó lenne. (ha tudnám mi az és tudatosan tudnám használni) -
Tomace91
senior tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Továbbá, ha hozzáérsz a kijelzőhöz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
general
üzenetére
Szerintem, az arcfelismerés hiba rezeg ilyenkor. Felemeled és valószínűleg "azt hiszi a face id, hogy arcfelismerés következik", erre mégsem, puff jön a hibarezgés. Legalábbis én erre gondolok, nálam is gyakran előfordul, xs max-on is. Próbáld generálni ezt a "hibát", ami amúgy nem hiba, és ha lakat nem nyílik, közben van a rezgés, akkor biztos, hogy ezt tapasztalod te is.
-
general
addikt
Helló! Lehet, hogy vicceset kérdezek, de nem bírok rájönni, miért rezeg egy adagot sokszor a teló (11 pro max), ha egyszerűen felemelem pl az asztalról és megmozdítom oldalirányba (kvázi elindulok..) Néha még a zseblámpa is bekapcsol ilyenkor.
Nem mindig, de a rezgés az szinte állandóan...de miért?
Nyilván valami gesztus, amihez kapcsolódik valami, de reprodukálni nem tudom...
Meg tudjátok mondani, mi ez pontosan?
-
Xawazar
újonc
Sziasztok,
Hoztam pár képet Lengyelországból -iPhone 11 pro- közreműködésével. A régi fiókomba nem tudtam belépni.. és a régi mail címem sem működik, így újat kellett létrehoznom.
Összességében elégedett vagyok a készülékkel, hozta azt a szintet amit én elvártam tőle. A színeket is nagyjából rendben adja vissza. Van olyan kép ami zoomos és ultraszéles módban készült. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ebből is látszik, hogy az erősebb bionic 13, miért is nem tudja megmutatni a valódi erejét.
Egyszerűen nincs megoldva a hűtés, belecseszték az egészet az xs házba aztán kész is az incredible new phone. Valószínűleg soha nem is fogja tudni megmutatni, csak akkor, ahogy Black kolléga is tette. Ha berakod a fagyasztóba...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
RAYBOMB
üzenetére
A rendszer a bugos, a háttérben tekeri valami néha a cpu-t.
Ez ellen semmit nem tudsz tenni, csak Apple egy (végre) frankó bugmentes frissítéssel. Hord tok nélkül? És ezt egy Apple support-os agyvelőgyulladás mondta?
Az én javaslatom jobb: Ha melegszik, tedd egy jégakkura, vagy a fagyasztóba egyből. -
RAYBOMB
tag
Ma beszeltem az Apple Support al. Lefuttatak egy diagnosztikat a telefonrol. Nem talaltak semmit... azt mondta a no a telefonba hogy probaljam meg tok nelkul hordani hatha nem melegszik...hulyeseg. lehet beviszem majd apple szervizbe es meglatjuk mit mondanak.
esetleg lehetseges downgradelni pro max ot 13.3-rol 12 re?
lehet hulye kerdes. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én is észrevettem, én nem játszottam rajta, mert nem játszok, csak olvasgattam, de olyan kicseszett forró lett, hogy tojást lehetett volna rajta sütni. Inkább kikapcsoltam, mert gondoltam a háttérben valami nagyon beakadt, de hogy már Ti is említettétek, kezd egyre jobban tele lenni a péróm ezzel a 13.3-as frissítéssel.
------------
Egyébként meg azért ott melegszik, mert ott van CPU.
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
11 pro max nalam az utobbi 1hetben kezdtem felfigyelni ra hogy 15-20perc hasznalat utan( kevesebb mint 50%fenyero melegszik hatul(kamera alatt). nem lesz forro de egy kicsit nekem fura(iphone xr utan) normalis ez a dolog vagy vigyem be apple szervizbe. 13.3on vagyok
vagy esetleg ez kesobb javitjak frissitesnel?koszi a segitseget
udv mark
-
Tiger.
nagyúr
Nekem ez, de alig használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ahogy írták a többiek is, enged el, akkor kell foglalkozni vele, ha látványosan kezd merülni!
170-es a vérnyomásom miattuk.