Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
<Lacy85> #189 üzenetére
ez egy normalis hozzaallas. a kepminoseghez merni kell illetve tengeri turkizkek szineket meg hasonlokat nezegetni... viszont ezek a felarak mindenhol ott vannal ott vannak az autoknal, ott vannak a hifi cuccoknal... pro / top minosegnel a legkisebb plusz is mar extra felarral erheto csak el..
-
Nos megvan a fénykép és a kibontási videó az arany és a éjzöld modellről is, a képeket majd feldobom a videót meg jövőhétre meg vágom.
Tanultam a múltkoriból és a fényket próbáltam jól belőni kezdő videóshoz képest is! -
Nagyon jó készülék, csak ne lenne 440.000 Ft egy 64 GB-os példány...
-
Gomba
senior tag
Ez volt a post végén.
segítek értelmezni: vicc volt. De ha már itt járunk mind a lightning port mind pedig az usb-c port lehet 2.0 és 3.0 is. Az apple hivatalosan semmit nem mondott a lightning sebességéről soha kivéve egyszer amikor a 2015-ős ipad prot kihozta USB3-ás sebességgel. Volt is hozza lightning usb3 átalakító LOL 😊 A korábbi mérések USB2.0 sebességre tették de ez függött sokszor a lightning chiptől is, mivel az a chip egyedi és nem “USB” ezért nem lehet azt mondani rá szakmailag szerintem hogy még Usb2.0 hiszen sosem volt az. (A tesztben szerencsére a 2.0 szintű átviteli sebesség van írva ami ha le lett tesztelve akkor ok, a kommentben viszont már nem)
ha majd lesz a MacOS Catalina a gépeken és nem kell végre iTunes akkor csinálok egy jó kis benchmark tesztet adatátvitel kapcsán. Máskor úgysem dugnám ráÉs nem azért mert arra vagyom hogy gyorsabb legyen mint 480mbit hanem kiváncsi vagyok a valós átviteli sebességre ugyanis ilyen tesztet nem találtam.
egyebkent én már rég USB-c-t akarnék félre értés ne essék. Van egy MacBook pro amin csak USB-c van meg egy ipad pro amin szintén, erre lehet tovább bohóckodni a lightninggel.
-
Tetszik a teló,de vannak olyan pontjai amivel nem tudok kibékülni.
A kamera kialakítása nem fáj számomra,nem azt mondom,hogy a legszebb amit valaha láttam,de teljesen rendben van.
Viszont ami miatt továbbra sem lesz ilyenem,az a nem olcsó ár mellé társított 64GB-os tárhely.
500e ft-ot meg akkor sem adnék ki a 256GB-os verzióért ha ez lenne az egyetlen telefon a piacon,az 512GB-os modellről a maga 578e ftos árával már ne is beszéljünk.
Tudom,az Apple sosem az olcsóságáról volt híres,de akkor is...
Azért én vártam hogy legalább 128GB legyen az alap ha már nem bővíthető és 4K/60fps videókat csinál (400MB/perc mérettel hamar kifut az ember a tárhelyből).
A másik,a továbbra is hatalmas notch,amit még jobbára meg is értek a Faceid miatt,bár azért vehették volna kisebbre is így 2019 második felében.
Ha lett volna belőle 128GB-s verzió 420 körül,akkor lehet erősen gondolkodtam volna a Note 10 Plus és eközött.
Ios ide,android oda,120e ft különbség nem kicsi 2 hasonló tudású telefon között.
(Az hogy most az A13 sokkal erősebb mint az Exynos 9825 számomra teljesen lényegtelen,100ból 99embernek semmit se fog felhasználói élmény szempontjából számítani,hogy mennyit mutat antutun/geekbenchen,ha használat közben semmi különbséget nem érezni,ugyanúgy hasít mind a kettő)
De ettől független jó telefon lett.
Ami viszont dícséretes,hogy a kamera továbbra is ott van a szeren és üzemidőben is ott van a dobogón,az ios meg továbbra is hozza azt,amit megszoktunk.
I7Plus óta nem volt iPhone-om,sokszor gondolkodtam a visszatérésen,de a szokásos apple-ös kompromisszumok mellé társuló brutális ár miatt egyre kisebb esélyt látok rá.
De persze megértem azt aki emellett a teló mellett dönt,mert (az ártól eltekintve) jó készülék lett. -
sajtom
újonc
válasz
SkyLine3000 #186 üzenetére
Megbocsájtok Neked! 🙂
-
<Lacy85>
addikt
Én erre a Mi9-nél jöttem rá.
Hardveresen baromi erős teló, a kamerája is korrekt. Odaraktam mellé a Note9-et, mert gondoltam "na majd a kijelzője mennyivel sz@rabb lesz." Felhúztam max-ra a fényerőket, és csak pislogtam, hogy igazából semmi különbséget nem látok a képminőségben.
Csak vakaróztam, hogy akkor miért is érte meg nekem a +180 ezres felár?
Pedig a Note csak 330 volt megjelenéskor, nem 440.Szóval ez kb. márkától függetlenül elmondható mindegyik 300+ ezres telefonról.
De ugye mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni. Ha mindenki az ár/érték arányt tartaná szem előtt, akkor senki nem venne 3-400 ezres mobilt. -
SkyLine3000
addikt
Anyád lehet, h Emese, de én nem! Ha már poénkodsz...
Köszönöm a kiigazítást Grétsy tanár úr! Úgy írom le, ahogy akarom! Mi közöd hozzá? Ezért fölösleges belém kötni! A szenzorsziget aztán marhára értelmes szó...
De mivel újonc vagy, elnézem, hogy nem érted itten a dolgokat. -
Nkboy
senior tag
válasz
SkyLine3000 #182 üzenetére
Én meg vennék, sőt veszek is. Csak még azon agyalok, hogy pro, vagy pro max legyen. Először élőben látnom kell, hogy mekkora az akkora.
Eddig android volt, itt az ideje a váltásnak.
-
kenwood
veterán
Szerintem jogos az ertekeles.
egy 100-150ks telefon mar gyors,normalis kijelzo van benne,jo kepeket,es videokat csinal.
Ez mindenben jobb,de 4x annyiba kerul.
Nincs 5g, nem tudsz ra asztali macost telepiteni,es dokkoloban macbookent hasznalni,nem bovitheto a memoriaja,iszonyatosan nehez,olvasasnal,videonal zavaro a notch.
Foto,video eros,de az emberek 90 szazaleka boven beeri egy oylan fotoval,videoval,amire mar az iphone 6 is kepes. Jo a kijelzo,de napi hasznaltnal nem erzel akkora kulonbseget egy 100-150-es telohoz kepest,mintha mondjuk 800x400-rol 720pre valtanal.
Igazabol nagyon keves (nyilvan nem nulla) azon emberek szama,akiknek tenyleg megeri a brutalis felar. -
sajtom
újonc
válasz
SkyLine3000 #182 üzenetére
Köszönjük Emese!
Mi a túró az a noccs? A szenzorsziget már túl snassz? -
SkyLine3000
addikt
Soha nem vennék ilyet, de azért pár apróság zavarna, ha mégis ilyenre vetemednék. Az első és abszolút kizáró ok, az a ki-be bszott noccs! Nem igaz, h nem tudnak leszokni róla! És ennyi. A többi innentől fogva lényegtelen.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #180 üzenetére
Akkor lehet én néztem be, alapvetően én a Telekom weboldalán néztem, ahol egyelőre a sima 11-ből például csak a 64-es van listázva, a 256-osra meg csak arra írtam, mindre vonatkozóan, hogy itthon elég súlyos felárral kaphatóak.
Közben megnéztem a hivatalos Apple weboldalon, valóban van 128-as a 11-ből, nem is nagy ott a felár, az nekem pont elég is lenne.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #163 üzenetére
Ezzel egyetértek. Nálam a 8 Plus 64 GB-ja lassan megtelik, pedig van 50 GB iCloud tárhelyem és játékokat nem is tartok a telefonon. Nyilván lehetne valamennyi helyet felszabadítani, de nálam a következő iPhone vásárlásánál ez is fontos szempont lesz és nem is mindegyik új modellből van 256 GB-os verzió (128-as pedig ugye idén egyáltalán nincs) – arról nem is beszélve, itthon mekkora felárral kaphatóak –, 64-eset meg már nem feltétlenül vennék hosszabb távra.
-
batai15
félisten
Őszintén szólva nagyon tetszik a készülék úgy egészében . Ha nem lenne ilyen drága vennék egyet magamnak .
-
Gomba
senior tag
válasz
Nmballi1 #173 üzenetére
most tudom, hogy fanboy leszek biztos meg ilyesmi de egyébként mikor használ valaki kábelt 2019-ben adatátvitelre egy telefonnál és minek? USB OTG-t még talán értem.
Másrészről viszont nincs igazad, hiszen a 11 pro-hoz lightning - usb-c kábel jár. Tehát sehol nincs benne usb 2.0
-
-
joey04
titán
válasz
Plazmacucci #127 üzenetére
Ha jól olvastam nem az Apple-t védte, hogy jól teszi, hogy 64GB az alja, hanem azt nehezményezte, hogy ha 64gb-os modell van, és abból 40 szabad, akkor biztos semmire nem használja a telefonját. Ami bullshit ez teljesen egyértelmű. Nekem is tökéletesen elég, ettől még gáz, hogy máshol több jár.
-
válasz
+1
-
Viszlát
addikt
válasz
Ez már más tészta, bár szerintem akármilyen profitorientált cég kapcsán illemről beszélni enyhén szólva is önámítás.
-
Amiens
tag
Szintén érezhető a jelenség, amit említesz. Talán a sötét mód, ami miatt a fényerő néha bekavarodik?
Tipp csak.
Az viszont jobban zavar, hogy naponta kell teljesen leválasztani és újra felismertetnem a telóval a kis Anker Bluetooth hangszórómat, mert 20 sec-enként le- majd újra csatlakozik... -
-
gattolino
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #158 üzenetére
Először azt olvastam, hogy életveszélyes. De az is lehet. Ennyit kiad egy telefonra és nem tudná emiatt eladni.
-
Fryskitt
addikt
Én nem mertem bevállalni, mert kb sehol se volt kirakva, hogy élőben megnézzem. Mindenhol a sötétszürke volt. És az a matt hátlapjával fura volt, féltem, hogy ez a zöld matt formában olyan lesz, mint az NDK katonai Trabantok. (Már akinek ez mond még valamit). Esetleg ha teszel fel képeket róla, jó fényben, több szögből, különös tekintettel a keretre és a hátlapra, akkor lehet, hogy még változatok az elgondoláson.
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon szép és sokoldalú iPhone lett a Pro Max, amint időm engedi, meg is tapogatom valamelyik üzletben, bár valószínűleg nem ez a modell lesz a 8 Plus utódja nálam.
-
válasz
tolts.hu #145 üzenetére
"Egyébként nekem speciel tetszik a "fura" pókszem kamera is."
Nekem is, szerintem az eddigi legszebb megoldás. Viszont amíg le nem tesztelik extrém módon a teló vízállóságát, számomra zavaró a mikrofon lyuk a pókszemek mellett. Nagyobbnak tűnik, mint ami az XS-nél van, és talán van esélye ott beázni.
Pedig azért az ifixitesek képén látszik, hogy megpróbálták alaposan szigetelni: -
-
Napfénysüti
nagyúr
Elég komoly telefon lett a hozzá tartozó árcímkével. Mondjuk abban én is igazat adok többeknek hogy ennyiért alapkiszerelésben lehetne 128 GB-os kiszereléssel adni, iCloud ide vagy oda.
-
Viszlát
addikt
válasz
Plazmacucci #136 üzenetére
Értem, tehát annak ellenére, hogy nekem személy szerint megfelel valami (és ebből még véletlenül sem általánosítom a véleményem), az álkorrektség jegyében mégis fikáznom kellene, mert hát különben bekerülök a kollektív megítélésbe, aki nem gondolkodik, csak lenyeli amit az Apple elétesz.
Erre csak annyit lehet érdemben reagálni, hogy további szép napot neked.
Szerk: azért mégegyszer megpróbálom, hátha átmegy. Én mindössze annyit állítok, hogy nekem bőven elég a 64 GB. Nem állítom, hogy ettől akár neked akár másnak is szintén megfelel, sőt, olyat sem állítok, hogy általánosságban ez így jó vagy sem, abszolút szubjektív a történet. Mindössze annyit merészeltem felvetni, hogy talán hasonló hozzáállással lehetne a cikkíró is, ahelyett, hogy a saját preferenciái alapján nekiáll fikázni valamit.
-
kchris78
veterán
válasz
Plazmacucci #136 üzenetére
Miért ez fordítva is nem igaz?
-
Retro ez a notch, de legalább van már széles látószögű kamera.
Legalább az utóbbiban sikerült felzárkózni, így már a barinők is beleférnek a szelfibe. -
-
adise
őstag
válasz
Plazmacucci #131 üzenetére
ebből látszik, hogy értelmetlen fröcsögés amit tolsz. Kb 400 mega/perc 4k60fps. Szóval innentől kezdve, felesleges érdemben vitázni veled. Nagy meggyőződéssel írni hülyeséget, attól az még nem lesz igaz.
-
Viszlát
addikt
válasz
Miért kéne bármiféle mentség?? Aki filmezni veszi, az nyilván vegye meg belőle a legnagyobbat, vagy amit megkívánnak az igényei. Aki meg nem, annak hadd ne kelljen már fröcsögni a számára megfelelő készülékre...
az apple úgy gondolja, hogy ez neked elég, akkor elég.
Jaj tényleg, elfelejtettem, hogy az önálló gondolkodás lehetősége ki van zárva.
-
kchris78
veterán
válasz
Plazmacucci #131 üzenetére
És akinek nem a fókusz pontja a videozni ?? Oké kritika de hogy több bekezdésen keresztül ezt elemzi az teljesen fölösleges . Egy cikkíró ne csak a saját szempontjaibol induljon ki.
-
-
kchris78
veterán
Ezeket már én sem veszem meg.. másik dolog hogy szerintem az árak %osan esnek használtan úgyhogy ezekről a drágább modellekről már az is elmondható lesz hogy Ft ot számítva többet fog esni az értékük mint egy note-nak... plusz, nem értem miért gondolja a kedves tesztíró ilyen lendülettel hogy a telefonnal csak videozni lehet... és játszani kiegészítésként. Nekem az elmúlt 5 évben egy játék nem volt az aktuális telefonomon.. és videozni sem szeretek csak ritkán így a 64GB meg elég bőven. Úgy hogy tucatnyi app van rajta. Termius meg hasonlók már akinek ezek mondanak valamit.. (SOS helyzetekre)
-
adise
őstag
válasz
Felesleges ez az erőlködés belekötni valamibe. Ha 128 lenne, akkor az lenne a baj, hogy miért nem 256 vagy 512 "ennyié". Több ezer kép így is ráfér. Az appok is kevesebb helyet foglalnak, mint valaha. Persze játékokkal meglehet telíteni, de nyílván kell mindenkinek 20-30 játék egyszerre felrakva, szóval... Több órányi homevideo telefonon tárolása meg nem reális.
-
válasz
Penguin_ #125 üzenetére
Csak arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan készülének, amivel filmeket forgatnak, meg a legjobb videós mobil hírében áll, nem mentség, hogy egyéni preferenciák alapján ráfogjuk, hogy elég a tárhely. És akkor még nem mentem bele, hogy ebbe az árba miért nem fér bele, mert ez simán üzlet politika, az apple úgy gondolja, hogy ez neked elég, akkor elég.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom kinek van pro max, de nem először veszem észre, hogy az automata fényerő állítás néha tök hülyén működik. Vagy leveszi, hogy látni sem lehet, vagy úgy felnyomja, ahol egyáltalán nem szükséges, hogy kiégeti a retinám.
Ha manuálisan belövöm, pár napig frankó, aztán újra kezdi. Feedback-et elküldtem azért... -
Drp81
aktív tag
"valszeg semmire nem használod a telefonod, illetve de, telefonálásra."
Ez szerintem is túlzás. Nekem is 64GB-s van, kb. 1600 kép, kb. 1000-1500db offline zene (AM), 13db játék (Blades + pár arcade-os, egyebek), 15-20 irodai és egyéb app van rajta, és így 26GB szabad... Mondjuk én nem videózok egyáltalán, de ha igen, akkor is nekem elég az 1080p/60. A fényképeket kb. 2000-2500db-onként le szoktam szedni a mac-re és így újra kb. +10GB-t nyerek... Plusz van iCloudom is +50GB havi 399Ft-ért.
#124: +1
-
-
válasz
Plazmacucci #115 üzenetére
Sztem begombázott kora reggel.
#114: az, hogy neked van 40GB szabad helyed tök jó, valszeg semmire nem használod a telefonod, illetve de, telefonálásra. -
Ricardo
titán
Ezt jól összerakták. Masszív ház, jó üzemidő, kiváló kamera,IP védelem. Vastagon is fog a ceruza, de ez nem újdonság, szerintem senki nem gondolta, hogy olcsó lesz. A kábeles adatátvitel sebessége viszont valóban lassú. A 2.0 nem ebbe a kategóriába való.
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Régen azért szerettem ezt az oldalt, mert elfogulatlanul hozzáértő cikket lehet olvasni... 1 éve van meg a 64-es XS és még mindig 40 GB a szabad hely. Lehetne benne 256 GB, de kb minek, ja hogy elmondhassam "az enyém mekkora"... Arról nem is beszélek hogy tehenekről beszélsz egy Huawei mellett majd utána tele a facebuk Mizó hirdetéssel... akinek ez kell olcsóbban hajrá. Én inkább fizetek többet egy ökoszisztémára, ami nem abból él hogy a felhasználói szokásaim alapján reklámfelületeket értékesít mindenhol.
-
-
törölt tag
Én 20a óta használok egy zöld 256os pro max-ot. Nagyon szeretem, eddig semmi gond nem volt vele. A fényképezés terén pedig még az xs-hez képest is óriási a fejlődés. Múltkor egy kiállításon, ahol direkt zavarják a fények a fényképezést is, elképesztően jó képek készültek. Az éjszakai mód nagyon jól sikerült. Hozza a p30pro színtet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
K1nG HuNp #104 üzenetére
Én is agyaltam, hogy váltok a 7-esemről...XR-re vagy XS re, de úgy voltam vele, hogy megvárom az új szériát aztán meglátjuk mi lesz ezzel a váltással és elment a kedvem az egésztől. Szoftveres, nem adott többet az iOS 13, hardveres meg nem ér ennyit az egész, így elengedtem ezt a kérdést és úgy döntöttem nem váltok.
-
-
Gomba
senior tag
válasz
concrete86 #105 üzenetére
Nem látom a különbséget Smoothnessben. Itt van az X (asszonyé) a 11 pro mellett ahhoz is hozza szoktam nyúlni és nem érződik a különbség.
A faceID valamivel jobb de ez nekem nem jelentene tényezőt a kettő között váltásnál. Ahogy az akksi idő sem. Tök jó hogy van de fél óra alatt töltök bele 50%-ot, a kocsiban meg a munkahelyen meg rárakom a vezetek nélküli töltőre. Ez felhasználás függő. Nálam az X is mindig elég volt akksi szempontból.persze ha meg akarjuk magyarázni akkor igen még jobb lett a hangszóró is meg ilyenek de ezek nem számítanak NEKEM.
A hálózati sebesség lett jobb még ami a kamera mellett fontos számomra ténylegesen, illetve a kijelző nyugtatóbb a szememnek cserébe sárgás. -
K1nG HuNp
őstag
Durva, mindenki Xekrol valtogat en meg azon agyalok, hogy meger-e 130kt egy 7 a mostani SE-m helyett, vagy tud mindent a mostani telom amit elvarok tole
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
a "Tetszett" plecsnit hiányolom.
Azt én is, de a teszt elég frankó lett.
Lehet végre ide költözni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest