- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Tegnap lettem figyelmes a kovetkezo jelensegre: melohelyen van wifi minden epuletben. A halozat neve is azonos.
Ettol fuggetlenul a wifit van, h megtalalja es automatikusan csatlakozik, de van, h ezt csak akkor lepi meg ha felvillan a kijelzo (feloldas nelkul is mukodik)
Ha leteszem akkro meg van, h amint elalszik a kijelzo a wifit is dobja, holott semmifele akkukimelo funkcio nincs bekapcsolva.Tapasztalt mar v.ki hasonlot?
-
Dzsuri89
őstag
Örülök, hogy beszólsz, biztos beletiportam a pici lelkedbe...
A Szarszung alatt most a lekerekített hulladék kijelzőket mondom... A büdös életedbe nem találsz rá normálisat... Rakják fel egy S10-re üvegfóliát, hogy műküdjön az ujjlenyomat, jah és nem ér csalni, a kivágott ujjlenyomat résszel ami hányadék... A legtöbb fólia, amit azokra csinálnak a szélén ragadnak, ami egyenlő a semmivel, sok esetben olajfolt effekt lép fel, nem úgy érzékel, leesik a fólia és még sorolhatnám.
Ha meg nem tetszik amit ebben a topikban olvasol nem kell olvasni, ennyire egyszerű... Úgy csinálsz, mintha trollkodnék egy Szamsung topikban...
Ettől függetlenül is tartom a kijelentésemet, hogy Apple telefonokhoz van a legtöbb féle fólia (AMI HASZNÁLHATÓ) és egyben tok is és ha most neked az jön le, hogy Apple fan beszélt belőlem, akkor rohadt nagyot tévedtél. -
-
kkp900
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=kwTF3BhqriQ
itt mindent láthatsz róla. Nem méregettem. Nekem az XS Maxra kellett elsőnek ,mert nem rég rendeltem egy gyári fehér tokot hozzá ,és felszedte a az egy nyílásos üvegfóliát! Pont a gyári tok el se akartam hinni mivel 1 éve rajta volt egy micro karc se volt rajta ,és mehetett a kukába..Aztán vettem rá a FOS Média Marktos Clearplex 6 ezres sima fóliát, ami kb egy 1 Dolláros fóliának felel meg .Kezdett feljönni a szélén 2 hét múlva, és volt rajta egy benyomódás is amit viccesnek tartok ,egy "Ütésállónak " eladott fóliától! Ekkor döntöttem el,hogy a veszek egy minőségi üvegfóliát rá. De az összes Youtubos videón ami jó is az Notch kivágott.Volt egy Teszt is ott a Belkin 2. helyen végzett .Meg az Apple is árulja majdnem 12 ezerért a saját oldalán akkor már nem lehet rossz.Így megvettem az alzaról 7850 a bőrtokkal együtt minusz 4 ezer. A bőrtok vissza megy ,mert nekem csúszós valamiért adtam neki megint egy esélyt ,de nekem nem jön be inkább a szilikonnál maradok.És amit megfigyeltem az az ,hogy szerintem vékonyabb lett a gyári bőrtok! Az X-nél volt utoljára de ott vastagabb volt szerintem a bőr is rajta vagy ez sem igazi bőr már csak valami szintetikus bőr.. Én a Mujjot ajánlanám még ha valakit bőr tok érdekel az is egy jó bőrtok ,és több féle is van neki. -
Ck.
addikt
Le lehet vhonnan tölteni azt a régi klasszikus színes Apple logót, ami a keynote-on is volt?
Ráadásul olyan volt mint egy képernyővédő, de én még olyan beállítást sem találtam, vagy csak béna vagyok. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #1582 üzenetére
Meg az szépen is kopik be, csak nekem már az is nagyon vastag.
-
-
kkp900
senior tag
válasz
general #1568 üzenetére
Alza.hu van gyári szilikon és bőr tok is és Nomad is minden választékuk megvehető. És nem tudom szabad -e de van egy kupon kód is amivel decemberig 4000 ft minusz .alapból olcsóbb mint az apple pld. Így vettem gyári szilikon tokot 10 ezer ft -ért a 11 Pro maxra.
A kupon bármennyiszer felhasználható! OYR1F5F6 -
Dzsuri89
őstag
-
-
general
addikt
Urak, ha már a tok a téma. Nomad és a Mous tokok megérik az árukat? Tudom, h drágák, de bőrtokot nem láttam másutt. Egy barnára fáj a fogam.
-
vulnrea
aktív tag
Sima egyszerű tok, de így egy bőr tokban tartva annyira nem porosodik a széleinél, kiszedni meg nem szoktam a tokból egyáltalán. 7 plus is így volt használva és nem volt karcos, pedig az jet black színű volt.
Ettől függetlenül van a hátlapon és az előlapon is fólia. -
válasz
Tibee86 #1559 üzenetére
Ezzel arra céloztam,hogy a finom por ugyanúgy bemegy egy gyengébb minőségű tok és a prémium tok alá is,teljesen mindegy milyen kialakítású a belseje,egyik se zár hermetikusan (kivéve pl Lifeproof Fre és hasonlók).
Ergo mindegy mi van a telón,ha nincs időnként kitakarítva,karcos lehet a teló. -
Navaren
aktív tag
Igazából a Spigen-re is ezt lehet mondani, hogy 'csak' akkor gyűjti, ha már nem teljesen steril és száraz a kezed.
De nem csak az a baj, hogy látszik az ujjlenyomat - hagyta nyom, hanem hogy 'érezni' is a tok felületén, mert ott jobban csúszik picit. Olyan... 'kényelmetlen' érzés, biztos érted. -
Navaren
aktív tag
Nekem éppen ilyen van, de ha őszinte akarok lenni, ettől sem vagyok elájulva.
Először gyári átlátszót vettem, de az nagyon sokat 'szélesít' a telefonon, így lecseréltem egy ilyenre.
Ez valamivel vékonyabb, ráadásul szeretem, hogy 'szabadon' vannak a gombok is, de az anyaga hihetetlen módon gyűjti az ujjlenyomatokat, amiktől elég sz*rul néz ki a nap végére, ha az ember nem törölgeti le időnként.Lehet, hogy nekem is a Pitaka lesz a megoldás, csak nehezen tudom rábeszélni magam, hogy megint újabb tokra költsek, holott még két hónapos sincs az egyébként sem olcsó telefon.
-
-
kakuk100
őstag
Valaki segítene, hogy milyen zsinórt vegyek a telefon és a számítógép összekapcsolásához, hogy tudjak képeket letölteni, illetve áthelyezni.
Köszönöm a választ. -
Valaki megtudna mérni akinek ilyen notchnal kivágott üvege van, hogy milyen széles?
-
Pitakát abban az esetben választanám,ha kellene az autós mágneses rögzítés és a qi töltés is.
Sajnos ehhez a 2 dologhoz nincs más alternatíva,legalábbis ilyen vékony kivitelben.
A Thin Fit jó kis tok,szinte minden telómhoz volt amelyikhez gyártottak,főleg a fémlapnak kialakított hely miatt. -
B-L-A-C-K
titán
Amúgy nem tudom ezen mit kell rugózni hogy ki hogy használja a telefont, mindenki úgy használja ahogy számára megfelelő.
Engem egy karc, esetleg egy betört kijelző, na meg hogy mindig vigyázz hogy rakod le, mivel rakod be a zsebedbe sokkal jobban zavarna mint egy vékony minőségi tok. Ráadásul ha kocsiba beszállok a tartójára csak rádobom, ami szintén nálam kényelmes.
Ha valakit ezeket nem érdekelnek, engem az se zavar, hiszen nem én használom más telefonját, hanem Ő. -
Én is úgy vagyok vele, hogy tokban, fóliával használom és nem a későbbi esetleges eladás miatt, hanem magam miatt. Nem tudom elviselni, ha valami lelakott állapotban van, mármint ha az a valami az enyém. Szeretek vigyázni a dolgaimra én is. Nálam ez az ok, hogy a telefonjaimat becsomagolom. Természetesen azért próbálok olyan tokot választani, amitől a formáját nem veszíti el és véd is egy leeséstől, ezért általában gyári tokot használok. Az valahogy jobban passzol hozzá.
De amikor Samsung S10-zet használtam, azon is a gyári tok állt a legjobban. -
Amerikaiakkal éppen nem találkozom, de én is imádom ahogyan a “természetes” telefon CAN a kezemben. Regen volt tokon X és Xs maxon egy ideig, de annyira vastag lett tőle (Pitaka kivételével), hogy egy hétnél tovább nem igazán használtam őket.
A Pro Maxon csak elől van uvegfolia, de én is inkább valamit teszek alá amikor le teszem az asztalra csak ne legyen semmi “csunyito” és vastagito tényező rajta. -
B-L-A-C-K
titán
Itt nem az eladásról van szó, hanem tegyük fel most megkarcolom, engem idegesítene utána végig ott van rajta. Ha acél kerete és zafír-elő hátlapja lenne nem raknék rá semmit, de így igen. Na meg egy ilyen tok nem nagyítja fel szinte semmit, és a tapintását is szeretem. Na meg így vigyázni se kell rá, hogy rakom le az asztalra, vagy a zsebembe mi mellé rakom be éppen.
-
Gsx-rr
veterán
A Pro alapban mar tok nelkul vastag el se tudom kepzelni milyen tokkal.
Nagyon sok Amerikaival talalkozom egynel se lattam olyan telefont ami tokban van.
3Gs-en volt valami kemeny hatlapom utoljara. Meg az I5 van bebujtatos tokban ,mert a fiokban pihen.
Vigyazok a telefonjaimra sima asztalra se rakom le, valamit mindig nezek amire rarakhatom -
Ck.
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1517 üzenetére
Hátlapi fólia, kijelző fólia, oldal keret fólia, ideiglenesen meg cellux? Komoly? Ti nem szeretitek natúran tapizni a telefont? Kijelzőt, hátlapot, oldal keretet nem jó végigsimítani? Legalább az ágy felett biztonságban a tokot levenni és babusgatni egy kicsit?
Nem hiszem el, hogy csak én vagyok egyedül ezzel...megér ennyit az élvezeti érték elvesztése, hogy cserébe nagyobb eséllyel makulátlanul tudd eladni? -
csabiks
senior tag
Egy jó kis összehasonlító videó:
11 pro vs Xs kamera: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Én is régebben drágábbakat használtam, de rátaláltam erre, ezek tök jók, csak nehéz felrakni, bár az összest, de jól illeszkedik, és tapad. Vagyis XS-re jól tapadt, Pro matt hátlapjára nem tudom milyen lesz. Illetve a 4 sarkát mindig levágom a fóliának, azt nem rakom rá, mert a Pitaka tok felszedi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Richard #1516 üzenetére
Nekem nincs elcsúszva, vagyis nem látom (lefotóztam neked). Por lehet bemegy alá, de sose foglalkoztam vele mióta Pitaka tokjaim vannak (i7-től), mert hátlapi és keretfólia szokott lenni a telefonon, úgy rakom rá. Most ideiglenesen meg kapott celluxot az egész hátlap meg keret míg meg nem jön a normális.
Nekem nagyon bejön ez a tok, tetszik hogy szinte semmivel sem lesz vastagabb.
-
válasz
B-L-A-C-K #1513 üzenetére
Látom neked sem illeszkedik rendesen a pwr gomb mögött a hátlapra.
Nálad is a kamerasziget peremén fekszik fel a tok? Ha szemből nézed a hátulját akkor a tok kamerakivágása kicsit el van csúszva felfelé, ezért alul felfekszik.Elég gagyi így
tele megy alatta porral 2-3 naponta
-
Ti^Em
aktív tag
a HDR a nagy dinamikatartomány, nyilván azért kérezed mert olvastad, hogy a HDR klasszikus gépeken úgy fest, hogy 2 vagy részletektől függően 4 kép készül el eltérő expozíciós beállításokkal. Magyarul más fényértékeket használva, így összességében az egyik kép alul exponált, a másik túl exponált stb... így az égbolt esetlegesen az egyiken kiég a másikon meg sötét, és majd az összességét kapod meg, de a valóságban ez a technológia a részletgazdasgságot szolgálja, amivle együtt jár az a jellegzetes színvilág is. Mivel egy sötét képről a részletek nem tárolódnak úgy el, ezért kell neki a túlexponált kép ahol több részletet tárol, viszont kiégnek dolgok, ezért a képek összessége adja majd meg a helyzetből a legjobb kihozható képet, fények és részletgazdagság tekintetében. Ám amikor te az autómatikát felülbírálod azzal, hogy az iphone-on ráböksz egy témára akkor megadtad neki, hogy a fókuszpontról mérjen fényt, így ez nem mátrix ban történik meg, mint ahogyan 1 rendes HDR képnek készülnie kellene, hanem spot fénymérés lesz, és ahhoz a ponthoz képest fogja beállítani a fényeket, hogy az a pont legyen a lehető legrészletesebb számodra, ami esetünkben azzal jár, hogy a szelfiben a jóval magsabb fénnyel megáldott égbolt, ki fog égni. Ha nem avatkozol bele, akkor egészen másképp mér fényt, és 1 sima HDR kép készül már ha be van kapcsolva a HDR. Tehát jól gondolod a HDR erre való, csak akkor ne bökj rá semmire, mert akkor a fénymérésébe beleavatkoztál. Mivel ez nálunk ( iphone ) nem állítható így nem tudjuk milyen fénymérést használ a készülék, nyilván mindig optimálisat.
-
Ti^Em
aktív tag
Hiába készítesz 1 képet HDR ben ha a fényémérsnél ( fókusz ) azt a témát jelölöd ki ami jóval világosabb, vagy jóval sötétebb. A fotózás alapjait nem tudja mellőzni a HDR technológia. Egy komolyabb gép esetében beállítod, a fénymérés módját, mátrix, középre súlyozott vagy spot, és akkor annak tekintetében történik a korrekció, de még ott is ki fog égni, ha nem jó helyről méred a fényt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Bakkfitty81 #1505 üzenetére
a hidas kép nem rossz. az egy ujságba is simán elmenne
ja, jópofák ezek a képek, csak ne nagyítson bele az ember
a hidasba is, belezoomolsz, jézusom....
nem tudom. nagyon szeretném ezt a telefont, de.. én mögöttem van azért egy fx nikonos dslr-es múlt, ezek a képek borzasztó messze vannak még attól a szinttől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest