- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
coolrider #2497 üzenetére
Megnéztem pár teszten a g7 fotóit.
Pár dolog. Vagy az ájfonod kamerája rossz, vagy a g7 kijelzője rettentő sokat csal, mármint jó irányba, hogy úgy érezd milyen f..sza képeket lő. Vagy mind a kettő... Mert az iphone 11 pro kamerájához képest még a kanyarban sincs, annyira otrombán gáz képeket csinál az iphone-hoz képest. Már 20-30%-os nagyításnál egyszerűen elvérzik az iphone-hoz képest, a többiről nem is beszélve, hogy olajfestmény paca lesz az egész...Szóval, biztos jó az iphone-od kamerája? én nem mernék rá fogadni.
-
Tiger.
nagyúr
Lehet, hogy kinevettek, de én még csak most fedeztem fel, fotozasnal dedikált gombot 😂
-
coolrider
tag
válasz
Whiteshark13 #2479 üzenetére
-
coolrider
tag
válasz
Akkor ez mi?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Enyhén szólva, a szintén másik "frankó állításokkal alátámasztó" kollégával egyetemben. Én nem tudom, hogy milyen monitoron tesztelik le a képeket, nyilvánvalóan semmilyenem, vagy valami gagyin, de egy a pro max képei semmilyen szinten nem jobbak, mint egy note 10-zé, pl, sőt a note 10 színei közelebb vannak a valósághoz, de a az apple képei meg szebbnek tűnhetnek a szebb (nem valós) színek miatt, főleg mobil kijelzőn...
27-es imac pro monitorokon dolgozok ezeken minden látszik (iMac Pro 27 Late 2017 MQ2Y2).
Mind a két mobil fényképei elég hülyén néznek ki egy valóban pro fényképezőhöz képest, de ha már mobilt kell egymáshoz hasonlítani, akkor ebben is túl nagyot mondott az Apple.
Írom ezt úgy, hogy tudjátok, főleg, aki ismer, nem hinném, hogy létezik még nálam nagyobb applegay ezen a fórumon.De soha nem voltam elfogult, a hibákat elismerem és le is írom, akármennyire ez másnak nem tetszik. Viszont, aki úgy savazza az apple-t, hogy csak papírból olvasta, az meg a rosszabb fajta.
Szóval a mobilok közt az élvonalban van a pro max a képeivel, de csak egy kis százalék, amire azt lehet írni, hogy ez most itt jobb, az most azon a mobilon jobb, dehogy valamelyik is csúcsmobil agyonverné a másikat mindenben, hát kész röhej egyesek megnyilvánulása.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ez azért túlzás.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nini, egy másik véreb.
Itt a tavasz. -
válasz
Kollégám Note 10+ eresztettem össze a 11 pro maxommal. Közelébe sincs ami a fotozást illeti a proval szembe. És ezt a kolléga is megerősítette mikor nézegettük a képeket.
-
-
amulet
senior tag
srácok, az apple pencil használható ehhez a telefonhoz? kompoatibilis vele? mert csak az ipadokat írják
A file kezelés (usb-vel) működik, igaz azt is csak iapd-ra írták
-
coolrider
tag
válasz
pecccccccca #2469 üzenetére
Szerintem te nem érted mi a probléma.
ez a topic arra való h az ember idejöjjön,es véleményt írjon.
es esetleg összevesse másik telefonnal.
en ezt tettem.lehet vele nem egyet érteni,de a flegmaskodas ami te előhoztal,annak semmi köze a telefonhoz.
raadasul úgy szóltál bele,h nem is veled kezdődött a beszélgetés.
ugyhogy ha itt valaki verèb lehet az te vagy. -
pecccccccca
őstag
válasz
coolrider #2467 üzenetére
Látom nem érted mi a probléma.
Bejössz ebbe a topikba és szarozod a topik témájául szolgáló telefont és egy teljesen más telefonnal példálózol, hogy az mennyivel jobb képeket csinál...
Szerinted ez itt bárkit is érdekel?
A veréb jelző meg igen is megillet, ha nem veszed észre, hogy mekkora madár vagy!Máskülönben tedd már offba a hülyeségeidet.
-
coolrider
tag
válasz
pecccccccca #2457 üzenetére
Aztán milyen alapon nez bárki verebek?
meseld már el!
plusz valami óvó bácsinak képzeled magad?
ki szólt hozzad?
megvadoltak valamivel,és én védekezzen,mert nem igaz.
te miért szólsz bele? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
coolrider #2458 üzenetére
Betudnál tenni azonos tárgyról, vagy azonos bármiről készült ilyen fotó(ka)t, hogy mind a két telefonnal lefényképezed? Bár, szerintem sem egy állejtős sóhaj az ájfon képei, bármennyire is ezt sugallták bele mindenkibe...Nem rosszak, de a note10 szerintem (az én szemeimnek és monitoraimnak) szebbet csinál.
Szóval, ha betudsz rakni ilyen képe(ke)t, akkor megvizsgálnánk. -
-
Tiger.
nagyúr
Lehet, hogy megkoveztek érte, de én azért kíváncsi vagyok a Samsung s20 ultrara.
-
Lazika
senior tag
Van benne igazság amit mondasz... Bár, szerintem iden se le akkora áttörés, hogy hú meg ha. Abban se vagyok biztos, ahogy olvastam, hogy bevezetik az 5g-t. Még nem elterjedt, szóval simán kinézem belőlük, hogy várnak még vele egy évet simán. Azért a régi szép időkben nem volt ennyi bug.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem egyre jobban az "jön le", hogy a 13-as soha nem lesz jó, mert az alapoktól kellene újra kódolni. Emiatt aztán toldozzák-foltozzák, ami lehet kijavít problémákat, de hozz helyette másik kettőt, vagy többet. Valakinél előjönnek, valakinél nem. Ez a legrosszabb, ami egy rendszerrel történhet.
És emiatt a 14-re gyúrnak, hogy az majd "tökéletes" legyen az új telefonhoz.
Sok helyen olvasni, hogy a 13-as rendszert XS telefonokon tesztelték és CSAK azokon.
Emiatt lehet, hogy azok teljesen frankón működnek.
Persze, az is lehet, hogy amiket itt most leírtam csak agyvelőgyulladásos konteó a részemről, de azért sok usa fórum olvasásokkal és ott a userek hasonló gondolkodásával és a problémák leírásával összelehet rakni a dolgokat.
Én, bár ne legyen igazam, azt mondom, hogy a 13 sose! lesz jó, ez a készülék még mindig csak egy xs pont kettő és az is marad az új készülék kiadásáig.
Cöhh :-/ -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na jah, fél millás kütyükre nem ilyen gáz fejlesztéseket várnánk.
Én, már alig használom a pro max-ot, a 100%-ból inkább 80-at az xs max van nálam, ugyanis nem akarok már agyfszt kapni, mikor 10-ből, 7-8-szor szakad a hívásom az autóban és csak a pro max-nál, és a párom (szintén pro max) telefonjával is ugyanez a helyzet, tehát nem hardver probléma.
És még mindig nem lehet megkülönböztetni a kettőt semmiben, csak ha megfordítom. Kamera engem nem érdekel, a sebesség meg egyenlő, sőt néha az xs még gyorsabban is reagál. Agyam eldobom ettől a parasztvakító A13-tól.
Talán még az is lehet, hogy most kijavították a BT bug-ot....Ettől függetlenül, én a helyedben csinálnék egy FR-t.
-
coolrider
tag
Vettem egy ilyet.ez az elso apple telefonom.
Mondja mar meg valaki,h mitol olyan egyszeru ennek a kezelhetosege!
Azaz mivel egyszerubb mint egy android?
Mert en nem latom igy.
Ez a telo egy kalap sz@r.
Az lg g7-em kameraja lazán legyalazza ezt.
Ha realisan nezem,max 250.000ft az az ár,amit ez a telefon er. -
Lazika
senior tag
Ez a k... frissites szetcseszte a telomat... szakadoznak a hivasaim.
Most az uj betaig ez lesz? Hihetetlen, hogy mindig van valami bug. Egyszer a kamera app fagy le, most meg a hivasok rosszak...
-
general
addikt
...hátha itt tud segíteni vki...:
Én rendszeresen diktálok a telónak, utálok pötyögni. A diktálás helyessége olyan, amilyen, az egy dolog, de 2 napja az történik, hogy amikor benyomom a billentyűzeten a diktálás ikonját, egy irtó hangos jelet ad, olyan, mintha a teló max hangerőre lenne állítva.
Tudom ezt szabályozni valahogy? (11 pro max)Meg úgy egyáltalán, miért nem lehet iPhone-on alkalmazásokon belül külön hangerőt állítani, nem is értem...
-
Lazika
senior tag
Annyira szuper lett az uj frissites, hogy hivas kozben megszakadt a vonal, elment a tererom es lefagyott a telefonom. Ki se tudtam kapcsolni vagy 5 percig semmire sem reagalt. Eddig developer betaztam, semmi bajom se volt vele.
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok, azt hogy tudom kiválasztani hogy a másodlagos simmel küldjek üzenetet?Minden frankó beaktiváltam az e-simet csak ezt nem találomra lehet egyáltalán küldeni sms-t másodlagos kártyával.vagy válasszam ki elsődlegesnek a második kártyám és úgy?
-
Tiger.
nagyúr
13.3.1 tölthető.
-
tboldi
nagyúr
Szerintem meg teljesen normális, 3db gyári bőrtokom volt, mindegyiken voltak ilyen-olyan vonalak. Mivel természetes bőrből készül, nincs tökéletes darab, de még 2 egyforma sem.
Példa: a 8 Plus-on használt tokjaim
-
totopad
senior tag
válasz
pecccccccca #2413 üzenetére
Meg az akksit se hagyd ki, de a többi az tényleg ugyanaz
-
pecccccccca
őstag
válasz
silentkiller #2412 üzenetére
Nincs. Minek? Ugyan az a két telefon csak méretben más.
-
silentkiller
senior tag
"sima" i11Pro-nak van topikja?
-
Napokban nekem is egyre gyakrabban jön elő a kamera fagyás. Elég bosszantó tud lenni ha épp gyorsba le kell fotózni valamit.
-
totopad
senior tag
Lol, én november 2-val vettem a 11 Pro-mat, kb 1 hónapja már 99%-on állt az aksi, mivel rakoncátlankodott az ios, meg az akksi idő se volt olyan, mint az elején, ma toltam neki egy restore-t és valami isteni csoda által az akksi vissza állt 100%-ra. Szerintem sem érdemes rugózni ezen, marketing bullshit az egész, azért csinálták, hogy emiatt ne tudjanak több zsét lehúzni róluk.
-
spawn21
veterán
Nyilván azt a felhasználó réteget is meg lehet érteni. Viszont folyamatosan ezzel van tele a fórum, persze tudom ez nem a hack topik. Csak érdekelne olyan téma is a telefonnal kapcsolatban ahol valódi tapasztalatokról is lehetne olvasni. Felváltva használom a 11-et és op-t. Hasznos info is szokott lenni itt az aktuális szoftverekről
Na most én hisztiztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest