- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hexup
kezdő
Nem használok. Ez egyértelműen messenger oka egyébként? Meg mindenkinél? Hogy a képrögzitett videó messengeren küldve vicc kategória, a képernyőfotó meg csak saját telefonon látva messengeren röhej? Nem próbálja ki pár ember légyszíves? Maguknak elküldve messengeren
Nekem érthetetlen mert régen ez nem ilyen volt. Ezért aggódom hogy telefon vagy valami beállítás az oka. Keresem a lelki nyugalmat
-
Ck.
addikt
Nálam a BT zene streamelés bármilyen androidos és iOS telefonnal használhatatlan BMW-n. F10-F30 és F15-ön tesztelve. Kábelen tökéletes, de bt-n nem enged a kormányról számot váltani, a lejatszási listát sokszor üresnek mutatja és hiába választok ki egy számot és okézok le, semmi sem történik.
Az Audi után lassan érik a bajorok nyugdíjazása is a részemről, az utóbbi időszak történései után. Difi folyás 80 ezer km-nél, szarrá menő kormánymű és lengőkarok 4 évesen... -
kchris78
veterán
nekem 2013-as F30 BMW szintén tökéletes hívásra tel.könyv etc. Ezzel párhuzamosan megy a streaming egy SBH-50-es SONY régi headsetre az sem akad. Ha jön hívás átmegy az autóra utána visszaáll a headsetre zenére. Szerintem ez a hiba egy olyan hibából akadhat hogy mind a problémás BT eszköz mind az iphone 11 pro max BT rétegének fejlesztői kicsit kreatívan értelmezték a BT szabványt valahol és emiatt nem bírnak egymással meglenni. Különben mindenhol problémás lenne a 11 pro max.
-
NemMo
őstag
Az egészben az az irónikus, hogy vagy 5 éve nem ejtettem el telefont, erre életemben elöszőr veszek egy igazán drága mobilt (ezidáig leginkább xiaomit használtam) és 1 hét sem telik el és repül. Szerencsére megúszta épségben ellenkező esetben az eszemet vesztettem volna
-
Fryskitt
addikt
Nekem is csinálja. Ezt is. Random módon nem írja ki a számom ha Hívok valakit és néha lefagy, olyan mintha hívnám a számot, de semmit sem csinál. Soft reset átmenetileg megoldja. Elviszem majd szervizbe, de emiatt a fős vírus miatt most nem, mert kell a telefonom, és nem adnak másikat , amíg két hét múlva majd kapok egy refurbished telefont. 6s óta mindegyik szopas volt, szóval most már viszont valami állat nő szembe jöhetne az utcán (most az sem fog), mert legalább abban legyen szerencsém.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Köszönöm mindenkinek
Gsx-rr: a wi-fi hívás be volt kapcsolva (Vodás vagyok), viszont azt én kapcsoltattam ki mert furcsa, de amíg be volt kapcsolva addig nem tudtam SMS-t küldeni ...
Erről még írtam is itt, meg az ios topikban is.
Ha erre lenne menüben egy kapcsoló akkor az nem lenne rossz .... -
lo_jo
senior tag
Azért az valóban nem mindegy, hogy nyáron a 30 fokos levegő + a zsebben hordás miatti testmeleg vagy egy zárt autóban a napon hagyva 50+ fok éri (tehát bentfelejted a műszerfalon vagy az ülésen és pont rásüt a nap délben), de annál mindegy, hogy melyik telefonról beszélünk, mindegyik meg fog hülyülni. Az iOS legalább szoftveresen véd ilyenkor, először csak órajelet vesz vissza, ha meg ez sem elég, akkor jön a figyelmeztetés.
-
coolrider
tag
Mivel 3napon belul voltam,es lathato serules nem volt a telon,azonnal csereltek.
Ennyi a varazslat.
De amugy volt mar ra pelda,h akkor is csereltek nekem telot,amikor mar tul voltam a 3napon.
Nem is tudom mar miota vagyok vodafone elofizeto.
Ceges,es magan szamok mind itt vannak.
Ezesetben nem,de a regebbi esetben ez is tuti belejatszott a dolgokba. -
B-L-A-C-K
titán
Az a baj nappal igazából nem jön ki az az ultra nagy különbség XS-hez képest X-hez már azért igen.
PreikeStoleN:
Ha azt nézzük ez van legtöbbet a kezünkben, szóval én telefonra sose sajnáltam a pénzt. Viszont az ugye heppem hogy sokat ne bukjak valamin, úgy voltam vele mikor megvettem lesz@rom most megtartom sokáig, de ugye nem bírok a seggemen ülni, és XS volt legtovább nálam, de úgy látom még folytatódik a sorozat, így látva hogy nekem alig ad pluszt...
-
-
-
Fogalmam sincsen, hogy nálad mégis mitől merül annyira a telefon vagy inkább, hogy a többi hogyan bírta addig ennyi nyúzástól...
Én Xs Max-al annó nem mertem elindulni töltő nélkül sehová, de a Pro Max óta nincsen rá szükségem.
Bárhová el tudok menni úgy, hogy tudom bármilyen nyomokodás után sem fog a szufla kimenni belőle amíg haza nem érek..
Xs Max-ot általában 3-4 órával munkába érkezés után töltöttem, a Pro Max-al, ha haza érek is több % marad általában.... -
B-L-A-C-K
titán
A kérdező építkezésen dolgozik, nem 1 méterre keresett telefontokot, amit ajánlottam, meg látható milyen szinten véd.
Neked miert kell ilyen dolgokat magadra venned, hogy ha valamihez te ragaszkodsz akkor biztosan az a legjobb.
Ki beszélt itt arról az a legjobb? Ütésálló tokot keresett, én azt ismerem, tetszik is, ezért ajánlottam. Hol van itt hogy az a világon a legjobb?
Biztos vagyok benne egy jo minosegu 3000 forintos tok egy atlagos ejtes eseten semmivel se ad rosszabb vedelmet mit egy 5x annyiba kerulo termek.
Ebben igazad van, de gondolom építkezésen nem egy átlagos esésnek lehet kitéve...
-
B-L-A-C-K
titán
Jaaa hogy megint az van hogy szerinted ez kamu 0 utánajárással, és megint okoskodsz vakon...De csak azért mert neked a karbon minta nem tetszik, és akkor már nem is az ami...
Na jó hagyjál, ha ilyenekre ráérsz inkább neten utána nézhetnél ennek...
Amúgy segítek, az említett tok amit az illetőnek ajánlottam, hidd el elég sok mindent kibír...
-
B-L-A-C-K
titán
Azért ez nem egy 200Ft-os karbon fólia amit ráragasztanak a tokra, az anyag aramid ami egyenlő a kevlárral, űrtechnikában, F1-ben...stb ezt használják, szóval én nem érzem attól gagyinak hogy karbon mintás, nem hiába nem 5 ezer forintos tok, és minőségi. De tényleg az a lényeg nekem tetszik, azért vettem azért használom, ha neked nem tetszik sajnálom, de ha másnak ajánlom próbáld lenyelni.
-
-
Amerikaiakkal éppen nem találkozom, de én is imádom ahogyan a “természetes” telefon CAN a kezemben. Regen volt tokon X és Xs maxon egy ideig, de annyira vastag lett tőle (Pitaka kivételével), hogy egy hétnél tovább nem igazán használtam őket.
A Pro Maxon csak elől van uvegfolia, de én is inkább valamit teszek alá amikor le teszem az asztalra csak ne legyen semmi “csunyito” és vastagito tényező rajta. -
Indítottam egy keresést az amazonon, aztán mivel nem volt telepítve beléptem az app szore-ba, letöltöttem az eBay appot, elindítottam, kiléptem majd vissza a böngészőbe és ugyanott volt, nem töltött újra. Lehet, hogy azért mert Xr, és kisebb a kijelző felbontása, így kevesebb memória kell neki, de ram 3 giga van benne? Nem tudom.
-
-
Nekem sem tölti újra az ilyen appokat bármennyit használok egyszerre szóval lehet, hogy nálad van a hiba valamiért...
Persze, ha órák után lépek vissza akkor újra kell tölteni néha!
Üzemidőben én igenis látok nagy javulást, mert a 8 órás munkaidőmet simán kibírja a telefon, amíg a Xs Max már kb 3 óra után töltésre szorult nálam (50% alatt szoktam).. -
Azért ne legyünk elvakultak ugye?
A saját tapasztalatomat mondom!!!!
Ez nem hitbeli kérdés, hanem tény, semmivel sem jobb az üzemidő, mint a korábbi modellnél. Mondjuk Én 11pro-t használok és nem a Max-ot, de ugye erre is mondták, hogy sokkal jobb...Hát nem!Nem hogy sokkal, de még picivel sem jobb. Ugyanúgy használom, mint évek óta mindegyiket: folyamatos mobilnet, spotify zenehallgatás bluetooth kihangosítón az autóban, csekély telefonálás, böngészés, wifi....és nap végére ez is 65-70% körül mozog, mint az elődje. Hát nekem nem hoz semmi pluszt. DUAL sim módban használom, e-sim és fizikai sim egyaránt.
Egyébként, ha kikapcsolom a mobilnetet, akkor bírja jobban, de ezt az Xs is tudta. Viszont a mobilnet dual simmel úgy belemar az akkuba, hogy öröm nézni, a spotify bluetooth-szal együtt. De hát nekem így kell használjam, ez a komfort zónám
Már annak is örülök, hogy nem rosszabb az üzemidő
De hogy nem jobb, az 100%! -
-
-
lo_jo
senior tag
Múlt héten vonaton ment kb 1,5 óra Dead Cells, alig volt langyos, hétvégén pedig ugyanez, csak közben töltőn is volt, még mindig sokkal hűvösebb volt, mint a 7plus. Nem kézben fogtam, úgyhogy az sem melegítette, kontrollerrel a táskámra téve vagy asztalon sima egyszerű mobil tartóban volt. Tok volt rajta.
-
-
-
Fryskitt
addikt
és No.01 is: elhiszem, hogy van ilyen... mondjuk szerintem ezt az használja, akinek feltétlenül szükséges, nekem az iPhone már 10w-nál is meleg, nem hiszem, hogy akarom ennél jobban tolni bele. Nyilván a gyártók nem az élettartamra mennek rá, jobb a z, ha veszel másikat és minél hamarabb. Bár épp a Huawei-nél láttam egy videót arról, hogy a hőmérséklet függvényében nagyon visszafogja a töltési energiát, hogy védje az akkut. Na de akkor meg akkora előnye nincs is.
És hogy ON is legyek:
Nekem az, amit a Max tud akku időben, bőve elég, az X esetére általában kifulladt, ezt egy hosszú műsak után (12óra) általában 50%-os töltöttségen viszem haza. -
No.01
addikt
En ezzel vitatkoznek. Jobban mondva hala Istennek nem en hanem a kollegam.
One+-t hasznal mar 4 vagy 5 eve es bizony-bizony azert erezhetoen valtozott az akksi kapacitasa egy bo ev hasznalatot kovetoen. Persze ez lemerni es szamokban kifejezni nem lehet, de elhiszem neki hisz cvsak tudja mar, h mire es hogyan hasznalja a telefonjait.
Igaz ez ot nemigen zavarja nem hinnem, h barmikor is visszavaltana a 1+-rol iphonra.Fryskitt
Allitolag melegszik is. A tolto es maga a telefon is. Utobbinak az akksi vegett hasznalni bizotsan nem hasznal. -
Gomba
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged