- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
HoppMaster #4328 üzenetére
és dud998 Köszi az infókat!
-
general
addikt
válasz
BabMester #4323 üzenetére
Sajnos nekem is elég egyedi lehet a fülképzésem
, régebben utáltam a fülbedugós füleseket, mert soha semmi nem maradt bent, az Airpods az első, ami tökéletes. Kicsit félek, hogy a gumiharangos verzió nem lesz ilyen jó. Sajnos nem lehet kipróbálni sehol. (tudtommal)
HoppMaster, dud998 Köszi a válaszokatl!
Ennyivel jobb a hangzás vagy a szigetelés, szűrés miatt szól jobban?
-
general
addikt
Van itt olyan, akinek van Airpods-a és lecserélte a Pro verzióra? Érdekelne, hogy megéri-e cserélni?
Én rengeteget használom, imádom.
-
general
addikt
Helló!
Elég régóta idegesít, hogy miért mindig a sima, 2,4ghz-es sávra csatlakozik itthon a telóm? Korábban a 7plus-nak megadtam az 5ghz-eset alapértelmezettnek, megjegyezte, a 11 pro max miért nem képes erre? -
general
addikt
Kicsit offtopic, de végül is ilyen telon van a gond:
Találkozott már valaki olyasmivel, hogyha megnyitom az Instagram alkalmazást és a profilomra szeretnék kattintani, akkor újabban minden esetben egy totál fekete képernyőt kapok, és ott leáll az élet, semmi nem történik. Be kell zárnom az alkalmazást és újra indítani, hogy újra lássam a hírfolyamot. Már próbálkoztam törléssel és újra instalálással is. -
general
addikt
...hátha itt tud segíteni vki...:
Én rendszeresen diktálok a telónak, utálok pötyögni. A diktálás helyessége olyan, amilyen, az egy dolog, de 2 napja az történik, hogy amikor benyomom a billentyűzeten a diktálás ikonját, egy irtó hangos jelet ad, olyan, mintha a teló max hangerőre lenne állítva.
Tudom ezt szabályozni valahogy? (11 pro max)Meg úgy egyáltalán, miért nem lehet iPhone-on alkalmazásokon belül külön hangerőt állítani, nem is értem...
-
general
addikt
kevered a szezont a fazonnal, na mindegy. nem néztem be, csak én egyszerűen a modorról beszéltem, ennyi. a fórumokon mindenki olyan qrv@ bátran vesz fel meredek stílust, csak nem tudom, miért. felfogtam, hogy face id. pont. a baj ott van, ha nem érzed, hogy ez a stílus már kicsit sok volt. pont, mint a 14 évesek.
befejeztem, písz.
zseblámpa valszeg bug lesz, túlélem. az újabbnál újabb nem-is-olyan-új-fícsörök meg... hát ja, évente ki KELL adni valami új modellt, hogy megvegyék, ja... csak rohadtul nem lesz jobb, de főleg nem lesz stabilabb, ha ilyen gyorsan "fejlesztenek". én 7 plusszról váltottam, nyilván a legújabbat veszi meg az ember.
-
general
addikt
válasz
pecccccccca #2332 üzenetére
és a többieknek is válasz
Nem, nem hiszem, hogy a Face ID, mivel nem legyintek alulról, csak megemelem.... Tehát nem akarom feloldani. Az emelésre ébredést meg nem kapcsolom ki, mert azt folyamatosan használom, jó, hogy van. A koppintásra ébredés is véééégre van, legjobb. Csak az a vicces, hogy az 5 évvel ezelőtti LG-m már akkor tudta..
Hogy almáéknál mi tartott eddig könyörgöm...
És a zseblámpa miért kapcsol be néha ilyenkor magától?Van valami gesztus, amire az bekapcsol, és véletlenül csinálom? Mert egyébként ez baromi jó lenne. (ha tudnám mi az és tudatosan tudnám használni)
-
general
addikt
Helló! Lehet, hogy vicceset kérdezek, de nem bírok rájönni, miért rezeg egy adagot sokszor a teló (11 pro max), ha egyszerűen felemelem pl az asztalról és megmozdítom oldalirányba (kvázi elindulok..) Néha még a zseblámpa is bekapcsol ilyenkor.
Nem mindig, de a rezgés az szinte állandóan...de miért?
Nyilván valami gesztus, amihez kapcsolódik valami, de reprodukálni nem tudom...Meg tudjátok mondani, mi ez pontosan?
-
general
addikt
Urak, ha már a tok a téma. Nomad és a Mous tokok megérik az árukat? Tudom, h drágák, de bőrtokot nem láttam másutt. Egy barnára fáj a fogam.
-
general
addikt
pont két napja este töltöttem fel (96% volt asszem), átlagos használat mellett, még mindig 34%-on vagyok..
a 7 plusszom is elég jól bírta - az ios 13-ig
-, de ez odaver neki, végre elég megnyugtató. aztán kiderül, meddig tartja ezt.
-
general
addikt
nos, akkor majd kiderül, nekem mit dobott a gép.
az akksi töltöttségi állapotát százalékban nem lehet már látni? csak az ikon van ott jobb felül a kijelzőn, de én szeretem látni a pontos százalékot. meg lehet valahogyan jeleníteni?
-
general
addikt
helló! végre megjött a cumó ma reggel, 11 pro max 64gb.
13.0 van rajta. olvasom a sok elégedetlenséget az új ios-sel kapcsolatban (a 7plusszom is durván merült az új rendszerrel sajnos, de legalább a hálózatot nem dobálta, azzal nem volt gond), frissítsek a legújabbra, vagy maradjon az alap 13-as? nem nagyon követem a híreket, ezért kérdezem.
ez a topik lesz ennek a típusnak a basic topikja, mentsem? -
general
addikt
Szerintem hagyjuk már az árat meg az induló tárhelyet. Az Apple mindig is drága volt, eleve így indult, mindig is az lesz, nem muszáj ezt venni, de el kell fogadni. Ez van. Ráadásul nem a magyar árakhoz pozicionál ...
Ha már írt valaki drága órát, ott miért nem fikázzák a 10 milliós órákat, ami ugyanúgy az időt mutatja?
Mindenből van olcsóbb és drágább, hiába ugyanazt tudja (vagy annyit sem).
Másrészről a mai okostelefonok rég nem csak telefonok, sokaknak az élet talán legfontosabb eszköze, tudjuk, mi mindent tud(hat)nak. Ehhez mérten emelik az árakat.
A tárhely meg... betelik a 4k/60fps videókkal a 64-es? Nos aki, sokat akar videózni, az vegye meg a nagyobbat, van opció. Nem a 64-es való napi szinten videózni, ennyi.
Szerintem egyébként kissé nehéz lett és vaskos. Mondhatjuk masszívnak is mondjuk...
Mondom ezt úgy, hogy 7 pluszom van.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!