Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comic
aktív tag
válasz
Mentolka #16272 üzenetére
Bocsi, hülyeséget mondtam a CM alappal, de ebből a szemszögből teljesen mindegy.
A H1N1 verzákon kívül szerintem egyik sem "mindennapi használatra alkalmas"...Teszt kiegészítés! NFS MV gyakorlatilag egy kb 10 perces használat után olyan fc-t dobott, hogy utána se az újraindítás se semmi nem tette újra alkalmassá a későbbi elindításra! :S
-
Comic
aktív tag
válasz
Mentolka #16266 üzenetére
Egy-két dolog a kérdéses MIUI-val kapcsolatban! Olyan 10-20 perc nyomkodás és "specifikus" próbák alapján:
1.: Nincs benne magyar nyelv. (Azok kedvéért, akik nem ismerik a MIUI-t, ez természetes, sosem olt)
2.: WiFi atom gyenge vétele. 1 méterre a rouertől, minden féle leárnyékoló tényező nélkül 1, aza egy !!! csíkot mutat vételi erősségnek!
3.: Bluetooth headset távvezérlés megy, de a zene és a minden más hang a telefonon szól.
4.: HDMI is tesztelve. Se kép, se hang...
5.: Vezetékes headset működik, minden gond nélkül.
6.: Zene lejátszás hibátlan! (Gondolok itt az ICS-ben tapasztalt lag-ra)
7.: e-mail küldés-fogadás és fiók kezelés OK!
8.: Google Play működik.
9.: Fényképező FC-vel leáll.
10.: Néha a galéria is FC-t dob.
11.: Telefonálás OK, VoiP telefonálásnál alapból minden van, de a másik oldal téged nem hall, ha headset-et használsz. (Vezetékesel)
12.: Képernyő zár alap órajelen elég nyögve nyelős, de 1,4GHz-en már nincs vele gondja.
13.: A led néha véletlenszerűen bár milyen menüben, vagy programban csinálsz valamit, bekapcsolgat.
14.: A főképernyő görgetése eléggé ramaty... :S
15.: Lehet, hogy én nem vagyok kitartó a keresést illetően, de működő online flash playert nem találtam hozzá. (Youtube-ot lehet nézni a play-ből letölthető app-al, de pl videa már felejtős)
Egyenlőre ennyi...nem valószínű, hogy az éppen kint lévő verzát tovább nyúzom, mert nekem a bluetooth és a flash már épp elég hiányosság, nem beszélve a wifiről és a magyar nyelv hiányáról.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mentolka #14989 üzenetére
Igen, ha tul sötétben fényképezel sajnos ilyen, meg a fokusz is elég fstalicska. Én most gondolkodok egy nillkin tok modon, fizikailag learnyekolom kicsit a kamerat.
De nezz at a melyviz topikba, van uj GB rom.
batai15: valamit valamiert, amugy nekem a mai napig az ADW Ex launcher a kedvencem, gyors, szép meg minden. PÜ-t nem felejtettem el, majd lesz valami leiras ha szanok ra idot, de melyviz topikban van par szo az elso hsz-ben errol.
-
Mentolka
senior tag
-
törölt tag
válasz
Mentolka #12175 üzenetére
Nem. Nálam a francia ICS-en két szakaszból áll a harmadik fül a tárcsázóban, először a "GYAKRAN HÍVOTT", alatta pedig az "ISMERŐSÖK ITT: ...@GMAIL.COM".
A második szakaszban ABC rendben ott van az összes telefonszámos kontaktom, végig tudom görgetni.A rendes névjegyek alkalmazásban valóban nincs szűrés, legalábbis én sem találtam.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tibcika
csendes tag
válasz
Mentolka #12100 üzenetére
Ha hozzá van adva a google fiókod:
Renszerbeállítások - fiókok szinkronizálása - rámész a fiókodra és bepipálod a névjegyek szinkronizálását.
Nálam ki van véve a pipa, mert vcf fájlból importáltam be a névjegyeimet és ilyenkor duplán lesz meg minden névjegy.
Ha ilyen szépen megcsináltad a névjegyeid, akkor exportálhatod a memóriakártyádra is. -
jaPe
tag
válasz
Mentolka #10848 üzenetére
Nálam a wifi gyengélkdése nem jelentkezik. Szerintem szinte mindenben veri a GB-t. Jól működik. A másik, hogy szerintem azért van ez a topik, hogy kiírhassuk magunkból a telefonnal kapcsolatos véleményeket. Ha ez a francia HIVATALOS ICS-el kapcsolatos hát azzal kapcsolatos. Amúgy nekem így is megérte fölrakni, hogy itt a hivatalos, mert nekem ez is csak recovery-vel menne föl (ugye T-mobile
)
(#10851) tpeti78 na azt én is nagyon várom. Én a GB-vel is elégedett voltam, az ICS nagyon tetszik, kíváncsi vagyok, hogy egy jófajta főzött ROM mit tudna még kihozni ebből a jó "kis" masinából.
Am. ha nem jött volna le, imádom ezt a telefont
kb eddigi legjobb telefonom (ár/érték szempontjából)
-
tpeti78
senior tag
válasz
Nincs gond a wifi jellel. Először úgy volt, hogy valami wlan-al kapcsolatos file-t vissza kell másolni rá felrakás után, de kiderült, hogy nem kell, felesleges, mert működik minden beavatkozás nélkül is.
Egy-két kisebb hiba van, pl. én nem tudok belépni a mobil hálózat választás menüjébe, de ennek sincs semmi jelentősége szerintem. Arról nem beszélve, hogy nem tudjuk, a magyar verziónak milyen hibái lesznek. Persze lehet, hogy nem lesznek, de nem hinném.
Én inkább már főnix főzeteire várok, arra nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz.Amit darky ír, az a tapasztalatom nekem is. Sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok, nem laggol. GB. alatt, mikor kiléptem egy komolyabb játékból ( bár egy nem komolyabból is
) , sokat kellett várnom, hogy magához térjen, szabályosan úgy kúsztak egyenként vissza az ikonok a kezdő képernyőre. Most azonnal ott van minden, semmi gond. Az eddig néha akadozó játékok simán futnak, a gps jó, újraindulás, fagyás még nem volt. Az aksi 30% alatt is normálisan merül, nem két perc alatt, stb. Szóval jobb, szerintem.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nincs gond a wifi jellel. A kamera ugyanúgy érzékeny a fényre mint eddig kültéren jó képeket csinál most is. Az üzemidő drasztikusan emelkedett nálam. Sehol sem laggol be a teló és meglepően gyors az ICS. Játékok nem laggolnak és lépnek ki. Nem fagy a teló nem indul újra. Gps is jó. Egy hiba van csak a szolgáltató nem található felirat miután felélesztem a telót. De attól még ugyanúgy el tudnak érni és én is másokat! Nem dobál le a hálózatról tartja a jelet.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Mentolka #10839 üzenetére
A topictörzs, ahogy Te nevezed, felrakta a nem magyar ( persze ugyanaz, meg beszél is magyarul, de mindegy ) stb. romot, és beszél róla.
Mert már elég volt a várakozásból, és kíváncsi. Meg mert tud úgy olvasni, hogy értelmezi is, amit olvas, majd eldönti, hogy felrakja, vagy nem rakja fel.
Bocs már, hogy nem kussolunk, és hallgatjuk a nem topictörzs nyavalygását, hogy ők miért nem rakják fel! Aki akarja ( a NEM topictörzs, maybe) megvárja, már a függetlenekre itthon is kijött, amint látod, és felrakja. MAAAAJD, ha a szolgáltatók és kiadják, ugye, akkor a tések, telenorosok is felrakják, ha akarják.
De addig, kérlek, hadd beszéljünk róla!Hogy mik a hibái, kinek hogy jön be, stb. De nehogy azért ne legyen már erről szó, mert aki nem rakta fel, unja, zavarja, hogy erről beszélünk. És nem ezek a hsz.-ek offolják szét a topicot, szvsz.
Egyébként meg darky leírása alapján simán fel lehet rakni, nem kell gurunak lenni hozzá, és ha nem jön be, kb. két perc alatt vissza lehet rakni az előző, belakott gyári romot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mentolka #9775 üzenetére
Na akkor. XDA-n a népszerű telóknak saját fórumrésze van 4felé osztva. Igy nézne ki ha lenne OT995 rész
Alcatel OT995 General
Discussion about the Alcatel OT995 (general Q&A, tips & tricks, etc)Alcatel OT995 Accessories
Accessories for the Alcatel OT995 (cases, screen protectors, batteries, etc)Alcatel OT995 Android Development
Android development for the Alcatel OT995Alcatel OT995 Themes and Apps
Themes and applications for the Alcatel OT995Ezeken belül vannak a fórumtémák, igy normalisan, tagolva és megfelelően szétosztva lehet fórumozni... érthető? Ezért kell KÉRNI hogy legyen saját részünk. Cyanogen fórumon pedig emailben jött linkkel aktivalni kell és utana KÉRNI hogy ugyanmár foglalkozzanak az Alcatel OT995-tel. (vannak előnyei....)
Érthető? És milyen eltéved konkvisztádor? Ezek az ALAP lépések egy telónál, a kedves megjelent Alcatel OT995 közönség ezt nem volt képes megtenni az elmúlt 3 hónapban pedig nem két tagja van. Ha ezek miatt én vagyok a szerencsétlen aki csak ugrálni tud akkor inkább eladom a francba és veszek egy másikat...
mod: hogy érthető legyen itt van a GT540 rész XDA-n, sajnos már low activity/legacy részben. Egészen pontosan 1931 téma és 46743 hozzászólás. A leglátogatottabb topik Mur4ik SwiftDroid romja most 1269244 megtekintsen áll. Na ilyen egy normalis XDA-s rész.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
szotyika77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest