Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denny
csendes tag
-
313313
addikt
válasz
313313 #22797 üzenetére
08.04-én bevittem a 22 hónapos készüléket szervizbe. A képen látható 2 pötty miatt illetve, ha töltőn volt, az utolsó 10%-nál össze-visza lépkedett menübe, valamint GPS hibát is ráírattam a szervizes lapra. (nem nagyon használtam benne a GPS-t, de olyankor mikor igen produkált érdekes dolgokat, működött aztán egyszer csak 2-3 utcával arrébb pakolászott és nem igen akarta megtalálni merre is járok..)
Tegnap reggel kaptam sms-t Tétől, hogy megérkezett a készülék szervizről. Ma bekocorásztam, mire a szervizes közölte, hogy csere lesz, kinyomtatta az aktuális kisker árlistát, az alapján válogathattam 82k magasságáig. Kiválasztott készüléket kiadta, amira kőkemény 2 hónap garanciát mertek is vállalni...
Szóval van egy új készülékem -
gabag28
tag
válasz
313313 #22411 üzenetére
Az enyém hálózaton lógva nagyon gyorsan merül, kikapcsolt képernyővel is. Ilyenkor a GSam Battery Monitor szerint 50% a rádiós rész 50% pedig az alkalmazások. Viszont az alkalmazásokon belül mindig a kernel vezet toronymagasan. Néha a com.jrdcom felugrik 15%-al a második helyre, de a lista harmadik elemétől kezdve minden 0,5% alatt van. Ha jól értelmezem ez azt jelenti nincs beragadt alkalmazás.
Ha időnként ránézek és ezzel bekapcsolom a kijelzőt, akkor arra szokott mutatni 15-20%-ot és ennyivel csökken arányosan a többi. Ha meg éjjel repülőgép üzemmódba teszem, akkor meg szinte csak a kernelt írja egyedül ami az akkut használja.
Jó lenne valami olyan progi ami ténylegesen méri a pillanatnyi fogyasztást így lehetne látni ténylegesen hány mA-t vesz ki az akkuból. -
gabag28
tag
válasz
313313 #22408 üzenetére
Nekem is kb ennyi pontot hoz ki. Viszont a pár hsz-el ezelőtt belinkelt kép szerint 400 pontig gyengének minősül az akku. Használat során neked mennyit bír? Este teljesen feltöltött állapotban megint repülőgép üzemmódba tettem. Reggel mikor megnéztem 50%-on állt megint, aztán 14 perc nyomogatás után már csak 20%-on. Leveleimet néztem meg, illetve a híreket olvastam el rajta. Azért ennyire energiapazarló a 4.0.4 sem lehet, feltételezem inkább az akksinak lehet baja.
-
darnics
aktív tag
válasz
313313 #22249 üzenetére
ja értem szoval ha visszállitom akkor marad minden gyári program meg a frissités amire lefrissitettem a telot csak az én általam progik amiket feltettem azok tünnek el.mostmár tiszta.még annyi hogy hogyan tudom feltenni azt a progit a 3D amit kültetek a linket.telcsire még nem tettem.hova kell tenni amikor bedugom az usb-be a progit milyen mappába másoljam vagy ilyesmi?köszi!
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
313313 #22249 üzenetére
2011. dec. 16.
mindkettőnknek igaza van(#22250): nem nagyon értem, azt kérdezed, hogy miért nem lehet a legfrissebb androidra frissíteni?
4.4 a legfrissebb, amire hivatalosan nem lehet frissíteni, mivel egyik gyártónak se érdeke, hogy sokáig legyen meg egy készüléked -
darnics
aktív tag
válasz
313313 #22241 üzenetére
bocsi még mindig nem értitek amit irok.a telefon frissitette le az ice cream sandwichet nem én kivülröl csak ugy valamit?gondolom ez természetes ha a telefon jelzi hogy szoftverfrissités akkor azt frissiteni kell és a telefonnak az jó.és ha visszaállitom akkor a 3D-s felület is visszakerül és a programok amik voltak azok gondolom ott lesznek?vagy azok törlödnek amit én tettem fel csak?köszi a válaszokat!!
-
b.peti93
csendes tag
válasz
313313 #21962 üzenetére
Mindenképp beviszem, megpróbálom, csak gondoltam megkérdezem előtte itt, mik a tapasztalatok. A fülesen nem látszik semmi, a töltő viszont úgy néz ki mintha késsel belevágtak volna.. Eszméletlenül ki lett Alcánál találva ez az 5 centis kábel... nemhogy a töltő házába tették volna, mint nagyjából az összes gyártó töltőjénél.
Mindegy is, köszönöm a választ!
Üdv. -
ToniSoprano
addikt
válasz
313313 #21838 üzenetére
Köszi már ezt is tudjuk. Lehet ez az oka, hogy egyeseknek megbízhatóan megy ICS frissítés után, másoknak nem, de más telefonoknál is sokszor hasonló a probléma jelentkezik frissítés után. Nekem pl. megbízhatóan, gyorsan megy a gyári ICS, nem lassulgat be pedig megy pár progam a háttérben. Mondjuk a Trés ICS-nek van egy hibája, mobilinternet kapcsolódási probléja, de van rá egy trükk, és így megtanultam élni vele.
Első dolog az ablakanimációt meg az átttűnési animációt kikapcsolni. Ezek a baromságok nem tudom egyáltalán minek vannak rajta, marha idegesítőek. -
Milestone2
nagyúr
válasz
313313 #21838 üzenetére
Rendben, ha ez igaz, akkor aki akarja, használja így az ICS-t.
Nekem amúgy sem tetszett, amúgy is váltottam volna CM-re.HelixP:
A gyári Facé-t is érdemes kidobni, vannak LIGHT "kliensek" amik ugyanúgy használhatók, de nem zabálnak.
Én nejemnek a Fast for FB-t raktam fel vagy mi a neve... -
Milestone2
nagyúr
válasz
313313 #21833 üzenetére
Válasz: a rendszer frissült. Felajánlotta a frissítést. Elfogadtam. Megcsinálta, visszatért. Mivel régen volt, nem emlékszem, de szerintem szívtam vele, hogy az automatikusan megcsinálta a gyári adatok visszaállítását... (Ha írta volna, hogy előtte csinálj ezt, meg azt, megcsináltam volna. Mivel nem írta, nem csináltam.) Tehát backupot sem pakoltam.
rootkiller:
Lehet, hogy 313313 azért írta, mert akkor ha megcsinálod amit ő mond, akkor a gyári frissítés után is klassz lesz az ICS. -
pappjoci13
csendes tag
válasz
313313 #21377 üzenetére
Köszön válaszod.....
Biztos így van ahogy írod nem a következő másnap sikerült elérni a 3 napos üzemidőt
újonnan megkaptam nyomkodta ugye az ember merült szólt a teló tegyem fel töltőre feltettem használtam ahogy most is teszem megjegyzem ezt az aksit most úgy kaptam ,hogy fullra le volt merülve nézett is az eladó mikor próbálta volna bekapcsolni nem ment én is néztem
feltette ott az üzletben töltőre és vette a töltést így elhoztam itthon feltettem töltöttem 12órát majd levettem ma reggel és du. 5-re le is merült 15%-ra szinte egész nap a sz.gép asztalon pihent és lemerült
aztán feltettem bekapcsolt állapotban most néztem meg 100%-van így levettem kíváncsi vagyok reggelig lemerül e bekapcsolt állapotban....
-
ANDROID???
addikt
válasz
313313 #21353 üzenetére
Na attól tartok én is, hogy eltörik akkor meg lehet venni vagy 5 darabot, hogy valameddig tartson, marad a nillkin. Az ebajon (remélem ezt szabad írni), lehet venni kínából 2200ért, de van drágábban is és van talán angliában is, tök mindegy honnan veszem ugyanaz a minőség? Itt valaki hirdetett a múltkor 4000 ért aztán már csak 3ért, az tuti kínából volt neki a legolcsóbban, ha ő 2500ért adta volna akkor még találln, de egyébként meg inkább megvárom kínából.
-
-
akosright
tag
válasz
313313 #19601 üzenetére
Nagyon kellemes kis programot ajánlok nektek és búcsúzom is. Leváltottam a telót, így ez a program is másikon lett próbálva, de szerintem ezen is hibátlanul fut.
Zsebreteszed vagy leteszed a telefont, kikapcsol a képernyő, előveszed, megmozdítod bekapcsol. És ha a képernyővédőt is kikapcsolod a programban akkor rögtön a nyitóképernyő fogad amint kézbe veszed a telefont.Ja és eladó a teló!
-
paca5
tag
válasz
313313 #19680 üzenetére
> Az oké, hogy 3%, de mennyi percben kifejezve?
Mint írtam max 5-8 perc lehetett...Térerő rendesen van a környékeden? GSM vagy 3G-n használod a telefont?
Az adóra rálátni max ha van 100méterre, természetesen térerő fullon van.. Nincs 3G-m wifi elérésem sincs a munkahelyemen. -
paca5
tag
válasz
313313 #19676 üzenetére
Természetesen elolvastam amiket ott írtál...de az a Telenoros most már régi Ics-re vonatkozott, ami után volt egy H1N1 felrakás is, amit formáztam letöröltem ahogy írtad...
Napközben a telefon óránként gyengül 6-8%-ot ami azért egy semmit sem csináló -se net se gps se szinkronizáció- azért elég sok nem????
-
helixP
nagyúr
válasz
313313 #19622 üzenetére
Nem erre gondoltam. Hanem a háttérben futásra. Ha megnyitom az operát, meg mellette a vibert, meg még valamit, operát bentartja a futó folyamatok között, ergo, nem kell újra betölteni magát, mert le van téve a háttérbe, ha visszaváltok rá. Nem az, hogy kisöpröm a memóriából és úgy visszatöltöm, hanem, hogy párhuzamosan hány alkalmazás tud futni anélkül, hogy automatikusan kilőné őket, mivel korlátoztad a háttérfolyamatok számát. (Multitasking)
-
paca5
tag
válasz
313313 #19601 üzenetére
Tegnap töltés közben végignéztem a telefon beállítások menüjét és a cellainformációk nálam be volt pipálva...na ezt kivettem és már lassabban merül, de még ma sem az igazi mert a reggel 8kor töltőről levett akksi most jár 79%-nál... :-(((
Visszatenném az eredeti Gb-t a telefonomra.. Kérdésem: van az sd kártyán egy mentés recovery backup fájlom(clockworldmod) a telenoros frissített ics-re visszalehet rakni, vagy h1n1-t kell feltenni majd azután mehet vissza csak a gb???
-
helixP
nagyúr
válasz
313313 #19618 üzenetére
wwenigma talán a multitask korlátozott voltára / hiányára gondolt. Tudsz 2-3 appot egyszerre futtatni? Gondolok itt arra, hogy a böngésző újratölti magát, ha mellette megnyitsz pl. yfacebook-ot és egy vibert?
ToBeY: Olvass vissza, volt már róla szó. Írták, hogy még semmit sem tudni, bővebb infóért kérdezd a Telenort.
-
paca5
tag
válasz
313313 #19595 üzenetére
>Data/factory reset volt rom feltelepítése után?
Nem, gond lehet miatta??
>Van fent a telefonon nem playről töltött program?
Van, akkor is gond ha nem futnak???
>Módosítottál (töröltél/fagyasztottál) valamit a romon?
Igen, progikat töröltem le amiket nem használok, facebook, asphalt5, fejből most nem megy mind ... -
törölt tag
válasz
313313 #18855 üzenetére
Lehet attól is, de pl a tweaked ics akkukezelése egy kalap f**s.(szerintem). Ha visszarakom a gyári gb mentést,akkor a töltés sokkal tovább tart(nálam legalábbis...) Volt olyan,hogy tweakednél kiírta,hogy 34% van. Beflasheltem a telót gyári gb-re (usb ilyenkor tölti az akksit cwm-ben!) ,elindult a gyári gb, és közölte,hogy tegyem töltőre(akku widget szerint 15% volt az akksi.. ) Töltötte egész éjjel, majd kibírt a gyári gb-vel 3 nap 16 órát,mire megint lemerült 15%-ra (hozzáteszem,hogy a teló alig volt bekapcsolva..sem játék,sem kijelző, sem semmi szinte...volt kb 8 órányit repülőbe is..).Megpróbáltam ugyanezt reprodukálni a tweaked ics-el, de ugyanezzel a használattal 2 nap után megfeküdt..
-
-
313313
addikt
válasz
313313 #18729 üzenetére
Előbb telóról voltam, kikerestem a hozzászólást
-
Ailton
tag
válasz
313313 #18575 üzenetére
Nem attól lesz vmi illegális, hogy ugrik a gari. Szvsz teljesen normális dolog, ha egy ember belenyúl a gyártó által garanciát vállalt kütyübe, akkor az elveszti a garit, de ettől még nem tartanám illegális dolognak, hogy felruházod magad bizonyos jogokkal a saját felelősségedre. (de ha jól tudom Magyarországon illegálisnak számít a root, mintha ezt írta volna valaki oldalakkal arrébb.)
-
persil
nagyúr
válasz
313313 #18413 üzenetére
Igazából érdemes különszedni az előfizetés és a részletre vásárolt készülék fogalmát, ugyanis nagyon nem mindegy.
Ha előfizura veszel telefont, de egy összegben, akkor az életben nem fogják letiltani, bármi is csinálsz, mert a készülék a tiéd. Az előfizetésedet(=sim kártya) fogják korlátozni/tiltani, ha nem fizeted.
Ha viszont részletre veszel készüléket és a részleteket nem fizeted, akkor - mivel ez esetben még a szolgáltató tulajdona - igenis letilthatják, és fogják is.Nem kéne a kettőt összekeverni. "Szimpla" előfizetés nem fizetésért soha semmilyen (egy összegben kifizetett) telefont nem tiltottak még és nem is fognak.(mert egyszerűen nem tehetik meg, mivel a te tulajdonod)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest