Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Comic

aktív tag

válasz Mentolka #16266 üzenetére

Egy-két dolog a kérdéses MIUI-val kapcsolatban! Olyan 10-20 perc nyomkodás és "specifikus" próbák alapján:

1.: Nincs benne magyar nyelv. (Azok kedvéért, akik nem ismerik a MIUI-t, ez természetes, sosem olt)

2.: WiFi atom gyenge vétele. 1 méterre a rouertől, minden féle leárnyékoló tényező nélkül 1, aza egy !!! csíkot mutat vételi erősségnek!

3.: Bluetooth headset távvezérlés megy, de a zene és a minden más hang a telefonon szól.

4.: HDMI is tesztelve. Se kép, se hang...

5.: Vezetékes headset működik, minden gond nélkül.

6.: Zene lejátszás hibátlan! (Gondolok itt az ICS-ben tapasztalt lag-ra)

7.: e-mail küldés-fogadás és fiók kezelés OK!

8.: Google Play működik.

9.: Fényképező FC-vel leáll.

10.: Néha a galéria is FC-t dob.

11.: Telefonálás OK, VoiP telefonálásnál alapból minden van, de a másik oldal téged nem hall, ha headset-et használsz. (Vezetékesel)

12.: Képernyő zár alap órajelen elég nyögve nyelős, de 1,4GHz-en már nincs vele gondja.

13.: A led néha véletlenszerűen bár milyen menüben, vagy programban csinálsz valamit, bekapcsolgat.

14.: A főképernyő görgetése eléggé ramaty... :S

15.: Lehet, hogy én nem vagyok kitartó a keresést illetően, de működő online flash playert nem találtam hozzá. (Youtube-ot lehet nézni a play-ből letölthető app-al, de pl videa már felejtős)

Egyenlőre ennyi...nem valószínű, hogy az éppen kint lévő verzát tovább nyúzom, mert nekem a bluetooth és a flash már épp elég hiányosság, nem beszélve a wifiről és a magyar nyelv hiányáról.

Új hozzászólás Aktív témák