Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #14585 üzenetére
-
qltsar
veterán
válasz
wwenigma #14494 üzenetére
sajnos ez tipikus alcatel-es betegség, hogy az updater script elhal, de szerencsére nem a patchelés / flahselés közben, hanem miközben az md5-öt ellenőrzi a fájlokhoz. smart II-met pl. ezért vagyok képtelen update-elni, mivel a /system/app-ban található apk-k odexei mind más md5-tel rendelkeznek, mint az az updater-script-ben meg lett adva, de nincs az az isten, hogy egyesével átírogassam neki a jelenlegire...inkább marad olyan amilyen
!
viszont sajnos volt már arra is példa, hogy az amss patchelése közben halt el a script, az meg tudod mit jelent...
-
qltsar
veterán
válasz
imi0424 #14129 üzenetére
Igen, azonnal szét kell szedni, és egy tál rizsbe belerakni, az kiszív minden nedvességet, nem poénkodok. Persze ezzel bukik a garanciád, mivel valószínűleg elszíneződött az akksi alatt a bevizesedést jelző kis pött-csík, de ha mégsem a szétszedéssel elveszted a garidat.
-
qltsar
veterán
válasz
Heimdallr75 #14098 üzenetére
mer' így gyorsabb a memóriakezelés, hiszen egyértelmű, hogy gyorsabb egy SD kártya mint egy NAND flash, vagy egy DDR2-es memória...nemigaz, hogy ezt nem tudtad...
-
qltsar
veterán
válasz
Heimdallr75 #14093 üzenetére
Én is haszánlok 16 gigás ext2-őt 4 gigás swap-pal, a többi marad az SD-nek.
-
qltsar
veterán
válasz
meduza1972 #14087 üzenetére
Nem, ők a hivatalos szerviz, garipapírt viszed, leadod a telefont, kitöltik a munkalapot, kapsz egy számot, és neten nyomon tudod követni, hogy mi a helyzet a telefonnal.
-
qltsar
veterán
válasz
meduza1972 #14081 üzenetére
Ne a tréhez vidd, ugyanis nem ők szervizelik, hanem a budaörsi telemax. Ha akarsz spórolni magadnak akár 2-3 hetet akkor egyből hozzájuk vidd be a készüléket!
-
qltsar
veterán
válasz
Heimdallr75 #13556 üzenetére
Azaz 5x-re
mert 2 ember pm-ben is leírta neki
!
-
qltsar
veterán
válasz
qamu74 #13534 üzenetére
Leírtam publicban is, hogy hogy kell, és PM-ben is. Mi kell még?
@helixP: ugyanez volt nálam is, csak én SE-re cseréltem mindig. Most van egy plusz fülesem pluszba ha ez tönkremenne (mert már két ilyen agybadugós tönkrement /Alcatel/), semmi pénzért nem adnám oda
!
@ikaros13: nekem is adhatod
!
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
qamu74 #13499 üzenetére
ha felcsatolja amss particióját akkor még nyert ügyed van...de ha nekiállsz törölgetni az 50MB-os particióról (ha ezt eddig még nem tetted meg
, akkor buktad a telefont és a garidat is
ugyanis ha bántod akkor utána üzemképtelen lesz a telefon.
btw, simán visszahozható fastboot-tal a telefon...
kellett neked paranoidot használni
!
-
qltsar
veterán
válasz
rakoczee #13440 üzenetére
De végülis egész egyszerű, fogod a V1-ből a LiveWallpapersPicker.apk-t és az odex-ét. Deodexeled, majd visszapusholod a /system/app-ba, ezután adsz neki 0644 jogosultságokat, és már meg is vagy.
@qamu74: Hát, ha nem látod, szerintem olvasgass utána a logcat üzeneteinek wikipedián
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
Ed3r_X_ #13279 üzenetére
Tré nem fogja, telenor viszont igen....de nem vészes az sem.
Munka???
/Csak halkan jegyzem meg, hogy szökőévben odajut a telefon a "tesztelő" csapathoz, aki megnézi, hogy megy e rajta mobilnet, wifi, sms, mms, hanghívás (esetleg bt), és ezután megy vissza az Alcatelhez./ Meg se merem mondani, hogy mennyi ideje tart ebben a fázisban a trés ROM
...
-
qltsar
veterán
válasz
Ed3r_X_ #13269 üzenetére
Ezt nyugotan kijelenthetem, hogy igen is stabilabb, nem azért mert mi csináltuk, hanem azért mert a gyárt által hivatalosan kiadott rendszerből építkezik, viszont tévesen gondolod, nem a francia / orosz / örmény stb...ICS-ekre, hanem arra az ICS-re épül ami már egy ideje "érkezik" a telefonotokra, csak a tré és a telenor elszarakodja a dolgokat, a függetlenre meg egyszerűen nem ment ki frissebb...pedig ezzel kellett volna kijönnie...
Nade nem én pusholom az update-eket hivatalosan, így erről a véleményalkotáson kívül nem tudok mást hozzáfűzni, hogy miért történt, szóval türelem, de gyakorlatilag ha ezt felrakod meglátod, hogy milyen lesz a trés / független update.
Ezen kívül ugye észrevehető pár különbség gyárin és h1n1-en. Eléggé meg kellett reszelnem a gyári ROM-ot, szerkezetileg is át kellett kicsit szabni, hogy így menjen ahogy most működik. Gondolok itt a mergelésre, deodexálásra, symlink fixelésre, meg persze az apróságokra is, de a kernel része a domináns a ROM-ban amit heidmallr75 és batyusz alkottak.
-
qltsar
veterán
válasz
Angelus(hun) #12167 üzenetére
Kérlek linked be nekem, ahova ezt kiírták! Köszi!
-
qltsar
veterán
válasz
karl_fischer #11974 üzenetére
Akkor olvass changelogot...kicsit messze van a ROM az apptörölgetéstől...
-
qltsar
veterán
válasz
Heimdallr75 #11647 üzenetére
Én úgy tudtam retinakijelzőt csinál a 995-öséből
!
-
qltsar
veterán
Settings -> Audio -> Advanced Tweaks: itt a direct volume control nálam be van pipálva alapértelmezetten, de pl. 991-re amikor felraktam nem volt. és itt van az Audio Buffer Size, és az Audio Thread Priority. Utóbbihoz csak akkor nyúltam hozzá, amikor a buffersize állítása sem vitt előrébb az akadást illetően.
Azt hogy mekkora értékeket kell használni ki kell tapaztalni, de ezekkel lehet trükközni.
-
qltsar
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #11070 üzenetére
Remélem azért visszaolvasod amit leírtál
!
Nemtudom miért ezeket a build azonosítókat nézitek...szépen toltok egy cat /custpack/build.prop -ot, és ott néztek, egy build version incremental-t, az a pontos azonosítója az éppen futó ROM-nak! Pl. : ro.build.version.incremental=v61C-0
-
qltsar
veterán
válasz
wwenigma #10940 üzenetére
1. Nem kellene mennie, nem véletlenül lett módosítva az ICS boot.img, hogy átengedje a (GB-s) telefon a kernelt.
2. Nem tudnak backupot készíteni elméletileg, mert nem megy a recovery-vel, az SD kártya mount script-je
!
3. Semmilyen értesülést nem kaptam róla, hogy kijött az update, ami elég gáz lenne, hogy nem közölték...és hipp-hopp kiküldik a frissítést...
-
qltsar
veterán
A default CPU governor-t megnézné nekem valaki a francia ICS alatt?
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #10560 üzenetére
-
qltsar
veterán
válasz
Heimdallr75 #10335 üzenetére
qlstaré pedig minden tiszteletem aki valószínűleg önszorgalomból van jelen a fórumon, és kb annyi ráhatása van az ICS megjelenésére Magyarországon, mint tesco vásárlónak a tej szárazanyagtartalmára. -- Nana
!
-
qltsar
veterán
válasz
ttotoo #10319 üzenetére
Nem kell flashelgetni,
Bin4ry toolja tökéletes a rootoláshoz, akinek nincs szüksége "hard" root-ra. -
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
butyek #10085 üzenetére
Én elhiszem, hogy ez elég visszataszító, mindent sajnos nem mondhatok el, de tényleg nem kell már sokat várni...nekem (is) ezt mondták bent.
Memóriaproblémások: nekem 23-70MB között szokott lenni a szabad memóriám, de ez miért baj??? Ha kell valaminek majd a rendszer felszabadítja...kicsit haladni kellene már a korral...tudjátok...pl. Windows7 prefetch stb
-
qltsar
veterán
válasz
dgyuri0123 #9932 üzenetére
"...annál szarabbat még sosem csinált a Microsoft" -- Hallottál már a Windows Millennium Edition-ről
?
@Heimdallr75: csodát ne várj, szerinted a HTC, LG, Samu és a többi hasonló kategóriájú gyártó mit csinál ha késik az update? Nem tudom melyik dimenzióban élsz, de ilyet egyetlen multi sem vállal fel magának.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest