Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
-
jézusom
addikt
Az miért lehet, hogy telefonon egyes névjegyeknél nem a googleös avatarok jelennek meg? Csak egy szürke sim-ikon van, pedig úgy van beállítva, hogy a google acc legyen a névjegyzék, és ha belemegyek a szerkesztésbe ott is van a kép, csak a főmenübne van a sim-ikon. Dehát én a rendes fotókat szeretném ott látni
Ötlet? -
jézusom
addikt
Használja valaki a Híradó alkalmazást? Régen kurvajó volt, fasza kép, minden. Jelenleg CM rommal, csak hangvanképnincs szindróma. Feltettem adobe airt hátha, de nem.
-
jézusom
addikt
Használja valaki a Híradó alkalmazást? Nekem régebben tökéletes volt, most CM rommal csak hang van kép nincs. Ötlet?
A másik meg hogy van egy pár alkalmazás, amit egyszerűen nem tudok bezárni sehogy, nincs semmi féle lehetőség. (skype, gps státusz, HírTV) erre is ötlet?
-
jézusom
addikt
cm romon alatt futtatom a GPS Státusz progit, na ezt hogy a viharba lehet kikapcsolni? Semmi féle kikapcsoló nincs rajta, ott marad az értesítő sávban
-
jézusom
addikt
Szerintem úgy kell telefont venni, hogy nézegeted mik tetszenek, és ha valami akcióssá válik, lecsapni rá. Ha 1 napon belül kell, tuti drágán veszed.
Legyen pár telefon amit megvennél! Én legalábbis így vettem ezt 25-ért előfizuval, legkisebb tarifával. -
jézusom
addikt
válasz
bogiabambaa #20004 üzenetére
nekem sikerült
legalábbis úgy emlékszem a QR-kódból.
-
jézusom
addikt
Üdv!
Használom az ALARMDROID appot ébresztőnek. Na most van ebben olyan, hogy ébresztéskor bekapcsolja a wifit, de igazábol csak éppen bekapcsolja, lehúzza az emaileket, és annyi, kikapcsol újra a wifi.Nem lehetne ezt megoldani, hogy minden reggel bekapcsoljon a wifi?
-
jézusom
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #17391 üzenetére
oh kösz! kipróbálom
-
jézusom
addikt
Ez a girószkóp probléma idáig is megvolt nekem, autós, repülős játékok nem mentek
-
jézusom
addikt
válasz
helixP #16990 üzenetére
Hát nem tudom, a speckók szerint igen csak mennie kéne a játékoknak. Én amikor megvettem senki nem írta a kompatibilitási gondokat. De miután leírtam ide, akkor se válaszolt senki. Persze, lehet, hogy csak nálam van gond, de akkor is szar játékra. Egyébként masszívan nem játszanék, de ki akartam próbálni pár dolgot, és csak krisszkrasszokat látok a játékokban
-
jézusom
addikt
Az új ROM leírásnál ez mit jelent: -jrd gapps törölve? a gappsot még értem
-
jézusom
addikt
Épp tegnap próbáltam. Telefonon beállítások/megjelenítés/HDMi kijelző pipa. A TV-n értelemszerűen megfelelő bemenet kiválasztása. Ha jól emlékszem 1280x720-a a kép.
-
jézusom
addikt
Üdv! Valaki játszott a Splinter Cell: conviction játékkal? Nekem az elején már tiszta fehér minden (hajó, épületek) Remélem nem telefon hiba
-
jézusom
addikt
Urak!
Hogy lehet a kimenő számkijelzést beállítani?Köszi!
-
jézusom
addikt
Üdv!
Nektek mennek rendesen a játékok? Autós, valamint repülős játékoknál az accelerometer vagy mifene tökre csálé, lehetetlen vele irányítani. Az FPS játékok meg grafikai bugosak. A rainbow6-ben ahol hó lenne(?) nagy üresség, vagy fekete nem is emlékszekem, de játszhatatlan. A hawx-ban kajakra fejjel lefele van a repülő
. Egy másik fps-ben (mc3?) az épületek csak vízszintes csíkokból állnak.
Hini4 romom van.
-
jézusom
addikt
válasz
bkata18 #16006 üzenetére
Szia! Nem hinném, hogy az LG megbízhatóbb. Amiket említettél, azokra megfelel az alcatel, nem is kérdés. Ha nem jön be a teló nem ez miatt lesz.
Húgomnak ajánlottam ezt az alcatelt, egyetlen problémája a mérete volt. Női kéznek elég tepsi. Vett inkább egy Sony U-t.
Sorry a dupláért...
-
jézusom
addikt
Az értesítő sávban megjelenő kevés tárhely kiírást hogy lehet orvosolni? Teljesen random módon jelenik meg, nem telepítek semmit, csak kiírja. Természetesen van 200mega ramom, akkor is írja. Hini4 romom van.
-
jézusom
addikt
válasz
Ricsi200 #15991 üzenetére
Akkor én is nyomok egy kis érdekességet.
[link]Engedélyezzetek benne, minden hálózati cuccot, majd irány a PC-laptop, ami szimpi, elő a böngésző tel ipcíme beír, majd lehet távirányítani akár. Nekem 720p videót, és DVD isot is lejátszott hálózatról.
Persze ha kész lesz véglegesen még jobb lesz remélem.
-
jézusom
addikt
HINI4 romom van. Már egy órája nincs wifi a telefonon, még az ikonja sem jelenik meg. Újraindítottam, akksit levettem, repülő módba tettem,
de semmi. Mit lehet tenni?
-
jézusom
addikt
Nem tudjátok, hogy lehet kikapcsolni a g+os azonnali fotofeltöltést? Még emaileket is kapok, hogy azonnal fel akarja tölteni, illetve nem tudom, hogy feltöltötte-e, de emailt sem küldtem magamnak az hótziher. Kicsit fura, hogy csak úgy emailbe rakja a nagytesó a fotóimat
-
jézusom
addikt
Üdv! H1n1 v4 romom van. Hogy lehetne a hangoutot aktiválni, vagy letölteni? Google plus fent van, meg a talk is, de nem csörög ki a telóra, hiába hívom. Előző fr icsvel ment.
-
jézusom
addikt
Az miért lehet, hogy felteszek egy navigációs progit, és a kép alja hiányzik? Több verziót is próbáltam (természetesen mind eredeti, megvásárolt)
Az app felbontása 800x480, de mégis ez van, egyébként a progin az alsó gombok a helyükön érzékelnek, lent, de a skin fel van csúszva. -
jézusom
addikt
Na beírom én is mit használok, hátha segítek. [link] Sajnos a jack dugónál faragni kellett picit, hogy csatlakozzon.
Egyébként player pro progit használom zenélni, de sajnos a headset gombjaira nekem se reagál rendesen, jó lenne valami megoldás.
-
jézusom
addikt
Valaki mondhatna egy jó lan megosztós progit! Workgroupban szeretném a telefon adatait megosztani (smb, vagy samba a neve??)
A lényeg hogy valami egy gombos megoldás érdekel, nem akarok ip-ket beírkálni, csak egy gombot megnyomni, ami után a PC total commanderével rá tudjak csatlakozni. Elvárom egy apptól, hogy az ő ipjét ne nekem kelljen beírkálni, miért nem tudja a sajátját?Elvileg "Samba Filesharing" app megfelelő, de nem csinál semmit.
-
jézusom
addikt
Üdv! Az miért lehet, hogy töltőre csatlakoztatáskor egyből kikapcsol a készülék?
-
jézusom
addikt
Valaki legyen szíves ajánlani egy jó HD-video rögzítő kamera appot! Köszi!
A gyári videózó progin lehet állítani a felbontást? Néha lejjebb venném kijelző méretre, ha fölösleges a 720p. -
jézusom
addikt
Üdv!
A minap az történt, hogy telefonáltam egy automatának, egy szokásos ügyfélszolgálatos gépnek, de ez mindegy is talán. Szóval egyszerűen nem tudtam letenni a telefont, a kikapcs gombot hiába nyomtam, a képernyő sötét volt, hardveres letevő gomb nincs ugyebár. Ki kellett vennem az akksit.
Mi lehetett ez, mindig így van? -
jézusom
addikt
Sziasztok! Mi a véleményetek a tükrös kijelzővédő fóliáról?
Jópofának tűnik, hogy kikapcsolt állapotban tükör, de félek, hogy ront a beláthatóságon. Mármint hogy pl. napfényben nem fogom látni a kijelzőt.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest