Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
wwenigma #9018 üzenetére
ha lehetett volna változtatni már megtettük volna az én írásom lett volna az 1.hsz. (azóta eléggé módosult) kiegészítve root-al, meg hasonlókkal.
egyik modi azt írta nem lehet, a másik nem is válaszolt, csak hokins-nak.
ennyit erről. amúgy elég sokan hozzám fordulnak segítségért, mert itt, és a mélyvízben ... a társaság. nem szerintem, átlagbélák szerint.
tuningtomi: a listádat smitteltem, mivel nekem már nincs meg az alca, és kellett egy srácnak. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
adamzflash #9000 üzenetére
megy pű.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
adamzflash #8998 üzenetére
ha benne vagy a három napba, akkor lehet cserélik, ha nem akkor bukod a garidat.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
ANDROID??? #8917 üzenetére
én nem futok több kört, eladom a p.-be, de már lebeszéltem pár embert a telenoros vásárlásról, mert úgy látom a független készülékekhez más a hozzáállás. én bukok egy tizest, ők buknak vagy 100 vevőt, így jártam.
-
V.T.CS.
senior tag
gondolom úgy, hogy szerinte is vicces, hogy itt mindenki szakértőnek hiszi magát, a "mélyvízről" ne is beszéljünk. ne vedd magadra, szerintem te vagy az egyik legnormálisabb a topic-ban. csak itt aki tud root-olni, az már szakértőnek vallja magát. én magamra pl. inkább a tapasztalt user cimkét ragasztanám.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
lacix76 #8803 üzenetére
1. az alcatel-nél.
2. szóval nem mondtam, hogy igénytelen, de nekem a túlárazott ace totál(!!!) bugmentes volt.
lehet hülyeség, de ace 2-re (jön rá jb.) fogok váltani, illetve még nem biztos. a razr árát is sokallom, meg a one v-t is.
ez az alca orál kicsit megcumiztatott anyagilag. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
ANDROID??? #8762 üzenetére
nem tudom micez a hiszti, vàrható volt a csùszàs. mineig ez van, nehogy màr pont az alka tartsa a szavàt.
-
V.T.CS.
senior tag
szerviz után használhatatlan (számomra). beadtam, nem csináltak vele "semmit", plusz szét barmolták a kijelzőt.
konkrétan recseg a bal oldala nyomásra.
ez kb. a 8.-ik droid-os telefonom, de ilyen bughalmazt még nem láttam.
valaki együtt tud vele élni, én nem. egyszerűen nem ehhez szoktam, lehet ha én is ot-880ról, vagy voda 845-ről váltottam volna, akkor semmi bajom nem lenne. -
V.T.CS.
senior tag
ha megnézed az aláírásomat, akkor láthatod, hogy az alcatel lehúzott egy tízessel, így jártam. egyáltalán nem húztam a számat, nem tudom most mit baxtatsz.
én csak örülök annak, hogy tanulnak a hibájukból, csak az a gáz hogy valamilyen szinten az én káromon is. nem írtam a fórumtársnak, hogy ugyan, segítsen már ki. már a fogyasztóvédelemről is lemondtam, azzal hogy megbüntetnek egy ekkora multit pár forintra nekem nem lesz jobb. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
tuningtomi #8688 üzenetére
èn màr lassan a fogyasztòvèdelemnèl tartok.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
zsiroskenyér #8329 üzenetére
semmi
-
V.T.CS.
senior tag
ez a majom tudja hogy a telòrol több irás van a lapcsalàdon belül mint ahány lg cikk van összesen?
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
tuningtomi #8260 üzenetére
a hangszoro mellett kezd el. siman lehet mosni, de ne torold semmivel mert meg a monitortisztitotol is szoszos lesz. cigisdobozzal el lehet egyengetni.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
tuningtomi #8255 üzenetére
igen.
ez a fólia mosható, és simán levehető.
kicsit beboroztam, és kettőt láttam belőled. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
tuningtomi #8243 üzenetére
most nézem a csomagolását, és ugyanaz amit tuningtomi kapott a tré-től.
de nekem full pontosa illeszkedik, mosás után is tök jó.
szerintem vedd át tőle. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
tuningtomi #8237 üzenetére
köki terminál-ban.
1000-es volt 1 darab!!! és nagyjából illeszkedik is. eléggé penge.
amikor a metrón videót nézek, vagy netezek a mellettem ülő vérpistike nem lát belőle semmit, zsír!
1.-ön, középen az információs pultal szemben. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
tuningtomi #8234 üzenetére
nekem leszedték szervizben a fóliámat, de a telefont nem javították.
vettem rá k. drága matt, mosható fóliát. ha legközelebb esetleg megy szervizbe, akkor a fólia tuti itthon marad. -
V.T.CS.
senior tag
valaki próbálta telenor one touch s-ről leszedni a telenor logót, feliratot a hátlapról?
frissítés: meg se próbáljátok, mert alatta fehér lesz. -
V.T.CS.
senior tag
itt mindenki marha nagy bennfentes, ahogy elnèzem.
-
V.T.CS.
senior tag
mennyi szabad memória alatt térdel le kb.?
nem mintha tesztelni szeretném... -
V.T.CS.
senior tag
válasz
ANDROID??? #8134 üzenetére
82-85 között stagnál nekem, és én soha nem xarbukozok telefonról.
azt mégis hogyan van ez? -
V.T.CS.
senior tag
bumper még mindig sehol?
már vagy 20 helyen megnéztem, de semmi. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
tuningtomi #7884 üzenetére
nem.
amikor be volt dugva, a telefon szerint nem volt benne.
amikor kihúztam, akkor mutatta az ikont, és telefonálni sem tudtam.
amikor megint bedugtam a fülest a telefon azt érzékelte hogy nincs benne.
mondom fasza, reboot. utána már bele sem dugtam.
kerekesim: remélem az ics sok mindenre megoldás lesz, mert amire cserélném az drágább, és ezt a telefont most nem pár napra/ hétre terveztem. -
V.T.CS.
senior tag
nekem nem is kiabált töltőért, simán kikapcs.
és mint már 1000szer leírtam, tölteni is próbáltam. aksikalibráció megvolt, ami nekem eddig mindig, minden telefonon jól működött.
ha az áhitott ics-vel nem normalizálódik a helyzet akkor csak egy kérdés marad:
motorola razr, vagy htc one v?
lehet hogy aki ot-990-ről váltott annak ezek a dolgok normálisak, de nekem nem.
ja, és nálam is volt kb. 1 hétig ot-990, és semmi gáz nem volt vele.
tpeti78: úgy látszik hasonló app-okat használunk. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
fanthomee #7809 üzenetére
értem, ha valaki kérdez, válaszolok.
most csak azért írtam le 86.-ora, mert a kolléga szerint puszira vittem szervizbe.
én is unom, ne aggódj. ha nem lennének memória, és szövegértési problémák, akkor elég lett volna 1szer is leírni az ok-okozatot.
ha pedig megnézed a bejegyzésemet, ott láthatod, hogy nem csak nekem voltak hasonló gondjaim. akiknek nincs gond a telefonjukkal, inkább örüljenek, ne a szerencsétlenebbek vérét szívja. -
V.T.CS.
senior tag
nem szimplán lemerült, mivel próbáltam tölteni, és fél óta alatt nem is merülhetett le több mint 28%-ot az asztalon, beakadva meg tuti nem volt semmi. ennyit erről. nem az első android-os telefonom. és nem is ot-990-el kezdtem. ha nem lett volna indokolt a csere, akkor nem cserélik.
annak meg inkább örülj, hogy nem volt még gond a telefonnal.
mert ezt nem sokan mondhatják el magukról, mármint akik tényleg normálisan kihasználják a funkciókat.adamzflash: tudom, de nekem bolt kéne, ahol bele tudom tenni a telefont, nincs kedvem vagdosni, meg heteket várni.
-
V.T.CS.
senior tag
furcsa, nem sokan vannak itt akinek még nem volt gond a telefonjával.
az "átlag júzer" meg nem viszi vissza, mert vagy csak facebook-ozásra használja a készüléket, vagy nincs tisztában a jogaival.
más véleményére meg nem írjuk azt hogy hülyeség, mivel ez hülyeség.
más: még mindig nem talált senki tokot? én már voltam pár boltban, de még nincs sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest