- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nagya21 #21512 üzenetére
Lehet az újabb telókkal vannak minőségbeli problémák, mert se nekem jól műkszik, 15 hónapos a telóm. A GPS is mobilinternet nélkül 6-10 mp alatt talál jelet és stabilan tartja a kocsiban. Az akku is viszonylag jól bírja, pedig csak gyári Trés ICS van rajta és nem mai a telefon.
30 ezer körüli árban 4,3 kijelzős telefonok közül lehet most is ezt venném. Az Y300 jó ár érték arányú, tetszik a nagy akksi benne, de annak, mivel csak 4 colos, ezért 16,2%-kal kisebb a kijelzője ami azért számít. A nagyon dicsért Y300 fényereje jóval kb. 30-40%-kal kisebb, mint a 995-é és az szerintem már azért kevés. (Üzletben összehasonlítottam a kettőt max. fényerőn.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest