Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a telóhoz még nem igazán értek, egy kedves ismerősömnek van ilyen.
Az lenen a kérdésem, hogy megjelent-e rá már gyári ics, vagy tudtok-e esetleg linkelni egy stabilat, amiben van magyar nyelv is?
Köszönöm!! -
qltsar
veterán
válasz
Heimdallr75 #14098 üzenetére
mer' így gyorsabb a memóriakezelés, hiszen egyértelmű, hogy gyorsabb egy SD kártya mint egy NAND flash, vagy egy DDR2-es memória...nemigaz, hogy ezt nem tudtad...
-
janaman01
addikt
lucky nincs fent gyári android sima root..ennyi
ICS majd ha kész az x8 és a samu
viszont akkor ext 2 vel nekiereszkedek
nálam 16 g de nem kell annyi swap
-
qltsar
veterán
válasz
Heimdallr75 #14093 üzenetére
Én is haszánlok 16 gigás ext2-őt 4 gigás swap-pal, a többi marad az SD-nek.
-
janaman01
addikt
na akkor valami nagyon nem stimmel ezen alcatelen...egyfeszt kiirja hogy nincs elég hely ha valamit telepiteni akarok rá...pedig alig van rajta valami
-
janaman01
addikt
sziasztok , ha a link2sd programot használni akarom, akkor milyen particio kell a kártyára stock romnál ( én még a gyárit használom
ext2 ext3 vagy ext 4?
most csinálok egy x8 at samu ace-t meg alcatel-t és pl a samunál ext3 kell..
-
kogamester
csendes tag
frissítésnél ez a hiba jön elő!
http://kepkezelo.com/images/1ygyul0np2ssdgegri.jpg
-
qltsar
veterán
válasz
meduza1972 #14087 üzenetére
Nem, ők a hivatalos szerviz, garipapírt viszed, leadod a telefont, kitöltik a munkalapot, kapsz egy számot, és neten nyomon tudod követni, hogy mi a helyzet a telefonnal.
-
Gedeon31
addikt
válasz
kogamester #14082 üzenetére
Mit mondanak a telefonban hívtad őket?
-
DonMarco
aktív tag
14079 hsz ? Köszi
-
qltsar
veterán
válasz
meduza1972 #14081 üzenetére
Ne a tréhez vidd, ugyanis nem ők szervizelik, hanem a budaörsi telemax. Ha akarsz spórolni magadnak akár 2-3 hetet akkor egyből hozzájuk vidd be a készüléket!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kogamester #14083 üzenetére
Gyári GB legjobb, minden egyéb rosszabb. OTU frissites utan nincs lehetoseg visszaterni GB-re pillanatnyilag.
-
kogamester
csendes tag
Hivatalos ICS alatt jó képet csinál a telefon?
Gondolok a Telenoros ICs-re, mert úgy frissítem majd a telefonomat, és sample képek nem volnának rosszak ha lennének!Mert én jelenleg még semmilyen romot nem raktam rá, csak a gyári van rajta!
-
kogamester
csendes tag
Sziasztok
Kb 2 napja írtam a T-mobilnak hogy Ot 995-re mikor lesz elérhető az ICS!
Erre ezt a választ kaptam!Szerintetek akkor már van ICS?
most fogom felhívni a műszaki csoportot és kérek egy kis segítséget!ezt a levelet kaptam!
Kedves
András! Köszönjük türelmedet! Utána néztünk kérdésednek, mely alapján kiderült, hogy az új szoftver már elérhető társaságunknál (3D menü használata nélkül). Amennyiben segítségre van szükséged, akkor javasoljuk, hogy hívd a hálózatunkból ingyenes 1430-as telefonszámunkat, ahol a műszaki csoporton dolgozó kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! -
meduza1972
csendes tag
Sziasztok
Nagyon, nagyon köszi minden okosságot, amit megosztotok velünk
Kipróbáltam pár dolgot, és ...hm... fincsi.
Köszi mindenkinek!!
Na most hogy mindenkit körbenyaltamkérdezném, melyik a legmegbízhatóbb t.mob-os szervíz Bp.-en?
Ha lehet, t.pont-os legyen.
Még mindig a hangszóró ügyében, recseg.
A 3 napon meg túl vagyok.
8 napon belül mg mán mind1.
Tapasztalatokat, válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok. -
Nenősüljmeg!
tag
válasz
Heimdallr75 #14075 üzenetére
köszi a választ. tehát v3 és v4-ben van ilyen. lehet valahol állítani a méretét?
vagy alapból ott van..
így akkor több a ramunk? -
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Tudna valaki arra válaszolni hogy miért nem műkxik a bluetoot-on keresztűl a hang,ha hív valaki ? ? A zene az prímán szól,de ha hívásom van akkor csak a telefon hangszóróján lehet hallani
Skype hanghívásnál sem működik,pedig nagyon fontos lenne
Öttlet valaki ? Köszönöm ( Telenoros ics van a telón )
-
Gregman
tag
válasz
Heimdallr75 #14077 üzenetére
Nagyon köszönöm
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Egy nagyon sürgős segítség kellene.
Milyen kóddal lehet lekérdezni az IMEI számot?? -
Heimdallr75
őstag
válasz
Nenősüljmeg! #14074 üzenetére
igen ilyen a v3 és v4 is, alapból csinál swapot, igaz nem sd-re mert az baromi lassú, hanem a nandba teszi.
sd-re swap elavult nincs olyan gyors sd ami felvenné a versenyt a nand-tárolóval. -
Nenősüljmeg!
tag
megkérdezem itt is hátha valaki tudja:
swap kompatibilis kernel létezik ehhez a
telóhoz?
a "roehsoft ram expander" használatához
kellene olyan...
ez azért lenne fontos, mert ha van egy jóféle sd kártya akkor egy részét ramként tudnánk használni...
csak ehhez a progihoz kell egy olyan kernel ami swap kompatibilis. -
tomi3650
csendes tag
valaki meg tudja mondani, hogy tudom a kamerahangot levenni?
nagyon sürgős lenne!
köszi! -
RAMBÓ
aktív tag
válasz
OldPinokkio #14070 üzenetére
Semmi gond, de amugy kihúztam.
Sajnos hiáéba vettem ki 10 percre, akkor sem megy.
Se recovery....
Semmire nem reagál....
Lehet szervíz lesz belőle -
RAMBÓ
aktív tag
Szisztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Kb egy hete van tulajdonomban egy Telenor One Touch S nevű készülék, mely ugye alcatel OT995.
Eddig minden tökéletes volt. Tegnap valószínűleg lemerült, azóta nem lehet bekapcsolni. 12órát volt töltve, próbáltam másik töltővel is, de semmi. Még a töltés jelző led sem világít.
Valakinek valami ötlet?! -
GabiBlue
csendes tag
Az ICS-ből kiszedték a Google-féle Hírek és időjárás programot vagy csak én nem találom?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Playstation1 #14064 üzenetére
Épp ma lestem a "madaras teszkós" újságban
46990-ért árulják, annyiért viszont szerintem jobb az OT-995. Hardverileg biztos, csak nem kétkártyás.
-
Playstation1
csendes tag
Az ot 993d-n már gyárilag rajta van az ICS
-
matykooo
aktív tag
Valaki tapasztalta már azt a hibát (telenoros ICS) zenehallgatás közben, hogy random módon dob magának egy Pause-t... most értem haza, az elmúlt fél órában kb 3x csinálta... zsebemben van, nem nyomódik be semmi.. aztán fogja magát és egyszer csak Pause... tegnap is észrevettem akkor sem tudtam mire vélni :/
-
imi0424
senior tag
ics-n mit kell szerkezteni a build.prop ban hogy az appok ne csesztessenek azért hogy nem kompatibilis...?
-
McCann
tag
Nagyon köszönöm az infót!
-
törölt tag
válasz
szimat007 #14044 üzenetére
A Play-en sokan panaszkodnak fagyásra az 1.3 verziónál, nézd meg a véleményeket.
Egyébként a támogatott telefonok:
Galaxy Nexus, HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Droid Bionic, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson Xperia Play, T-Mobile G2xbár SGS2 tulaj is panaszkodik fagyásra.
-
McCann
tag
Maximális tiszteletem!
Tegnap éjjel frissítve lett a teló fallajtosszenvicsre, teljesen tuti meg minden, csak egy dolog hiányzik: a régi billentyűzet, amiben benne volt aza tök jó kis fícsör, hogy ha lehúztam a billentyűn az ujjam, beírta a másik karaktert, ami azon a billentyűn volt. Van esetleg ötletetek, mi lehetett az? Feltettem már egy csomó keyboardot, de egyikben sincs benne ez a cucc
Előre is köszi!
-
la77
csendes tag
válasz
qltsar #13970 üzenetére
Én próbáltam már, de az első felhúzás után jön csak elő (a zöld és piros gombok helyett).
Pedig nekem nagyon fontos lenne, mert rossz a kezem és mire megfogom a telefont az is sok idő és utána még kell 2 mozdulat a felvételhez.
Hasonló okokból a hangpostát és minden egyéb átirányítást is szeretnék kikapcsolni, de a beállításoknál a tiltásra nyomva szolgáltatója nem támogatja hibával eldob. Ezt meg lehet csinálni valamilyen kiegészítő progival vagy szolgáltatónál kell mindenképpen lemondani?Mindez Telenoros ICS-en.
-
Plaza
tag
válasz
GabiBlue #14040 üzenetére
Persze, sokkal stabilabb a v4, most hirtelen el nem mondom neked, hogy a művészeink mit raktak bele, mivel már álmos vagyok és fáradt megnézni...
Egyébként van egy Root Explorer nevű program, azzal tudod ELVILEG törölni őket, de vigyázz a törölgetéssel, nehogy valami fontosat letörölj! -
GabiBlue
csendes tag
A simát. A v4 miben jobb amúgy? Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy most ugye hogy már nem a gyári rom van rajta, így programokat törölni meg fagyasztani hogy kell? Mármint nem azt, hogy sima alkalmazásokat hogy törlök le, hanem amiket ugye csak így rootolva lehet, érted, hogy mondom
-
Comic
aktív tag
Gabyblue: Szerintem meg nem ugyan azt csinàltad, hanem màsodjàra a jó bootloadert vàlasztottad...
Peter1300:
Nàlad is ugyan az lehet a gond. Nem az ICS bootloadery vàlasztottad? Azoknak csinàlja ezt... -
GabiBlue
csendes tag
Megpróbáltam feltenni a h1n1 romot, de ahogy indítanám el, nem megy tovább az ALCATEL onetouch my world in one touch feliratnál... Teljesen elrontottam a telefont?
(((
-
csimy.net
csendes tag
Francba, meg sem fordult a fejemben
Mindenesetre köszönöm, hogy végre egy normális fórumba akadtam, ahol egyből nem azzal kezdik, hogy leskalpolnak a válaszokban
-
csimy.net
csendes tag
Sziasztok!
Sokak számára valószínűleg egy elég bugyuta kérdést fogok feltenni, de remélem valaki megtisztel egy válasszal
3 hete boldog tulajdonosa vagyok a telónak, amivel a legnagyobb problémám, hogy T-mobil függő
Régebben sok telót függetlenítettem (és itt nem csak a hálózati feloldó kulcsos verzióra gondolok), de ebbe beletört a bicskám.A bugyuta kérdés a következő: létezik olyan ROM, ami függetlenné teszi ezt a készüléket, vagy felejtsem el itt ezt a megoldást (mint pl. a Blackberry-knél)?
Az előbb CWM-el felszaladt rá egy független ROM, de ugyanúgy kéri a feloldókulcsot, ha másik sim-et akarok belerakni. Függetlenítőkóddal valamiért a francnak se akarja feloldani, ezért úgy gondoltam Hozzátok fordulok valami tippért.Előre is köszönöm a segítségetek!
üdv, csimy
-
Plaza
tag
Szépestét!
Hogyha valakit nagyon nagyon szépen megkérek, akkor rakna fel nekem egy backup-ot H1N1 v4-ről? Mert még mindig nem rakja fel nekem, csak a systemben írja felül a fájlokat az Aroma...Köszi!
-
Comic
aktív tag
Ez nem a mélyvíz topic. Ezért írtam ide...
Mélyvízben ezekkel nem kötözködnék.Gyerekek, valamit azért tisztázzunk!
Egyszerű, hétköznapi emberek is kereshetnek infót az új, akár első okostelójukhoz.
Nem csak azt kell nézni, hogy én-, te-, ő-, ért a ROM-ok cseréjéhez, ROOT-hoz, sőt tovább megyek, akár eleve a telefonokhoz. Ezért keres infót.
Én innen nézem a dolgokat!
Ha veszek egy telót, az legyen alapból használható és egyértelmű...
ICS ebben a béka segge alatt sincs.
Legegyszerűbb...Mi akiket foglalkoztatnak a dolgok tudjuk, de egy "egyszerű átlagfelhsználó"-nak pl fingja se lenne, hogy a hívószám kijelzést hol tudja beállítani, mert ugye kikerült a beállítások menüből...
Tovább megyek. Ha megveszel egy telefont, akkor még mennyi pénzt adjon ki a különböző app.-ok vásárlása miatt? (Ismét a zene akadására gondolok, de igaz a launcher-ekre is.)
Könnyű azt mondani, hogy ebben, meg abban a lejátszóban itt-, vagy ott van!
Jah...warez...és ismét arról beszélünk amiről nem szabad és mellesleg törvény ellenes is, ha az elméletem nem csal akkor az egész világon!
Ez azért elgondolkodtató...Jut eszembe, aki a hivatalos Telenor ICS-re frissített, annak is laggol a zene?
Kicsit más: Linuxra tud valaki OTU klienst?
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Újabban töltés után 1x mindig újraindul a telefon.
Kikapcsolt állapotban töltöm kb 2 órán keresztül. Utána bekapcsolom és a maradékot úgy tölti fel.
Többször volt már olyan, a két óra után bekapcsolom, majd otthagyom a maradék töltés miatt.
Mikor újra megnézem azzal fogad, hogy pin kódot kér.A töltés utáni első induláskor le szoktam lőni a felesleges appokat (Fb, google alkalmazások stb.), de csak azokat amikről biztosan tudom, hogy hiányuk nem okoz galibát.
Hálistennek nekem normál használatkor nem szokott restartolni. Gyári ics-em van, rootolni még nem rootoltam de tervezem.
-
helixP
nagyúr
Az én észrevételeim:
- kevesebb a szabad memória,
Nem igaz-jobban húzza az akkut
Hova húzza? Nálam fényévekkel jobban bírja H1N1 alatt-az alap launcher (ízlés kérdése) egy nagy katyvasz,
Ezért kell lecserélni- a beállítások sokkal kacifántosak,
Szerintem nem- sokkal jobban lefogja a rendszererőforrásokat (legalábbis nálam)
Nálam nem- egy rakat app és játék nem kompatibilis (idő kérdése)
Nem tapasztaltamrokafiu77:leginkább launchertől függ, de ha a beállítások menüre gondolsz, kicsit más, de számomra nem bonyolultabb
-
GabiBlue
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést a low kérdésért, de ezt a custom ics dolgot fel lehet rakni t-mobile-os telefonra is, amin ugye nincsen gyári ics? -
Comic
aktív tag
válasz
#03372544 #14013 üzenetére
Pontosan mit is takar az, hogy gyorsabb?
Én, hogy őszinte legyek nem érzek különbséget, legfeljebb nagy erőforrás igényű játék alatt OC-vel. De az a túlhúzott freki miatt van és nem az ICS miatt.
A weboldalak nem töltődnek be gyorsabban, a zene hallgatáshoz "külső" lejátszó kell, az akku nálam GB alatt szűk 3 napig ment, most naponta tölteni kell alap órajelen, a nenü GB-n sem akadt be, még ha 3-5 dolog futott a háttérben, akkor sem.
Talán a boot idő let kevesebb, de ezt betudom a odex-deodex felépítésnek.
Miben tapasztalsz gyorsaság növekedést?
Stopperral lehet, hogy 1-1-el kevesebbet mérnél, ennek viszont nem látom értelmét.
Én is csak az AC!D Audio és a walkman lejátszó miatt probálgatom az ICS verzákat, hisz csak ezekre portolták.Egyébként azt nem értem, hogy gyakorlatilag az xperia mini és a 995-ösöm közt sem érzek, vagy tapasztalok különbséget...még stopperral sem.
-
75lion
tag
Én is csak a saját tapasztalataimat tudom leírni.
Nálam ugyanazokat az appokat használva mint GB-n: belső tárhely maradt 649MB GB-n is ennyi volt, szabad RAM még eddig nem ment 100MB alá míg GB-n volt hogy csak 40MB
- jobban húzza az akkut,
Ha használom a telefont (WIFI, játék, böngészés, 3G, telefonálgatások) akkor 1 napot bír, GB-n szintén 1 nap volt. De ha nem használom (munka, család, utazás stb.) akkor 8 óra alatt 3%-ot merül az aksi, GB-n 1 éjjel alatt 30%-ot merült miközben én aludtam.
- az alap launcher (ízlés kérdése) egy nagy katyvasz,
Igazad van!
- a beállítások sokkal kacifántosak,
Igazad van, de megszokható.
- a kamera kb használhatatlan,
Teljesen egyetértek!!!
- sokkal jobban lefogja a rendszererőforrásokat (legalábbis nálam)
Nekem eddig még egyszer se akadozott vagy fagyott le (élőhátteret használok) minden simán és gördülékenyen megy.
- egy rakat app és játék nem kompatibilis (idő kérdése)
Ahogy írtad minden megoldódik előbb vagy utóbb.
Nem utolsó sorban pedig vannak remek fejlesztők itt nálunk és persze tesztelők akik szabad idejükben, ingyen és bérmentve azon dolgoznak hogy a gyári romban elcseszett dolgokat megpróbálják kijavítani.
Ezért hálás köszönet nekik. -
vanillaman
csendes tag
válasz
vanillaman #14009 üzenetére
Van valami 5letetek a GTAIII miért fagy 1 per játék után?
-
Mania
senior tag
válasz
Tomcsi1987 #14008 üzenetére
-
törölt tag
Ezek közül csak azzal tudok egyetérteni, hogy vacak a kamera, bár a h1n1 v4-gyel még nem próbáltam fényképezni, állítólag javítottak valamit rajta.
Ezt a "kevés a memória", meg "jobban lefogja az erőforrásokat" dolgot nem is értem, nálam és nagyjából mindenki másnál is sokkal gyorsabb az ICS a GB-nél. -
törölt tag
válasz
Tomcsi1987 #14008 üzenetére
Szia. A mélyvízben már válaszoltak hogy ott az első hszben benne van.[link]
-
bendi007
tag
nem látja a gép a mobilt valakinek 5let?
-
vanillaman
csendes tag
Hali!
GTAIII mitől fagy ki 1 perc játék után?
H1N1 v4 van fent, 1.5Ghz, smartassv2/noop
-
Tomcsi1987
csendes tag
Üdv
valakinek véletlen nincs egy Gingerbread mentés t mobile os készülékről?
SZeretném visszarakni és megköszönném ha valaki elküldené.
Nagyon kéne -
Comic
aktív tag
válasz
75lion #14004 üzenetére
Azért szerintem van hátránya is az ICS-nek.
Személy szerint nekem:
- jobban húzza az akkut,
- az alap launcher (ízlés kérdése) egy nagy katyvasz,
- a beállítások sokkal kacifántosak,
- a kamera kb használhatatlan,
- sokkal jobban lefogja a rendszererőforrásokat (legalábbis nálam)
- egy rakat app és játék nem kompatibilis (idő kérdése)Én szívem szerint egy kiszuperált GB romot használnék, ha lenne.
De sajna a gyári szana szét moddolt romban rengeteg szemét marad, akár mit is csinálsz, plusz nincs hozzá OC kernel. -
Comic
aktív tag
válasz
#35202114 #14001 üzenetére
Nem tudom, akkor lehet, hogy gány van a seus-frissítéssel.
Nekünk két mini is van a háztartásban és mind kettőt lefrissítette.
Az egyik független a másik t-mobos!
A T-mobosra hamarabb is lehetett a frissítést felrakni.
Ez a t-mobos:
Android verzio: 4.0.4
Kernel verzio: 2.6.32.9-perf; BuildUser@BuildHost #1
Build szám: 4.1.B.0.587 -
Gedeon31
addikt
Mit tapasztaltok az ICS-nek nem kevés az 512 MB RAM? Van olyan amit orvosolt a 2.3 képest?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bundle topik
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest