- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Újabban töltés után 1x mindig újraindul a telefon.
Kikapcsolt állapotban töltöm kb 2 órán keresztül. Utána bekapcsolom és a maradékot úgy tölti fel.
Többször volt már olyan, a két óra után bekapcsolom, majd otthagyom a maradék töltés miatt.
Mikor újra megnézem azzal fogad, hogy pin kódot kér.A töltés utáni első induláskor le szoktam lőni a felesleges appokat (Fb, google alkalmazások stb.), de csak azokat amikről biztosan tudom, hogy hiányuk nem okoz galibát.
Hálistennek nekem normál használatkor nem szokott restartolni. Gyári ics-em van, rootolni még nem rootoltam de tervezem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest