Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
Videofelvételnél melyik a legjobb beállítás? H263, H264 , MP4? Mp4-re teszem akkor is 3GP-be menti. Miért is?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
jopont
senior tag
Egy fórumon ezt olvastam:
195. Miért nincs FLASH a custom ROMokban Miniken/X8-on?Mert a Qualcomm MSM7227 (az Alcatelben is ez van) ARMv6-os alapú. Ami nem támogatja a FLASH-t. Nem csupán az órajel kevés, az még áthidalható lenne kevés hekkeléssel, de az ARMv6-al nem lehet mit tenni. XDA-n is van egy topik erre, hogy senki se reménykedjen hogy valaha is lesz FLASH a Minikre.
-
mkRoland
senior tag
válasz dltpwnz #3105 üzenetére
Egy jól működő, bekalibrált automata fényerőszabályzó hasznos dolog ám! Örülnék neki, ha jól működne...
A YouTube meg egy natív kliens tudtommal, Flash videót játszik le, de a teljes Flash support komolyabb ennél. Persze ki használja ki? Nekem max. flash tartalom mögé dugott oldalakra való belépéshez kell.[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
Tárhely spórolásra mit használtok? mert én ki rootoltam a telót Titaniumbackuppal leszedtem mindent ami nem kell de még így is csak 15mb marad. (app2SD-t használok)
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
mkRoland
senior tag
Link2SD, 1. hsz-ben sok hasznos infó van róla.
Javaslom, hogy miután átpakoltál link2sd-vel sok-sok progit (az összeset, amit szeretnél), de még nem szabadult fel a hely a telefon belső memóriájában, várj pár percet, majd indítsd újra a telefont. Ezután már egész kellemes lesz... nekem pl.: 60-70 mega szabad, miközben ~progi van fent (Angry Birds 2-3; Tank Hero, Cut the Rope, legnépszerűbb navi progi, stb.).[ Szerkesztve ]
-
Dyrg
aktív tag
Én mindig is gyűlöltem az automata fényszabályzást... A GPS-emnél is azt kapcsoltam ki először, nekem mindig legyen olvasható a kép, és nem fogyaszt sokkal többet (mivel nem is használom annyit)
A link2SD tényleg jó progi!
[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
addikt
Az mi, hogy egyszer csak nincs clockwork recovery-m??
"Reboot into recovery" nem működött bekapcsolt állatotból, majd a bill. kombó se ment kikapcsoltból.
A dobozból kifele droidra mutató nyíl után bekapcs gomb és semmi, csinált egy fr-t1. hszt nem ártana frissíteni rendes útmutatokkal..a "kirkísérleteztem..talán működik bill.kombó" leírások helyett
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz istvan47 #3114 üzenetére
Hogy érted, hogy mit telepítettem?
..Korábban működött a recovery (hiszen ezzel raktam fel a stock romot), most meg valamiért nem hozta be. Újra fel kell rakni hozzá az .img fájlt? Azt hittem benn marad a rendszerben
ill. alapból van recovery androidban? vagy csak ha felrakjuk a cw-recoveryt?
...hang fel+kereső+bekapcs..nyilas cucc után bekapcs gomb és nem jött be a recovery(hanem csinált egy fr- t)[ Szerkesztve ]
-
Gyúrma
tag
Háj!
Azt, h lehet megoldani, h a bejövő hívásokkor ha lehúzom a felvétel "gombot" akkor rögtön felvegye? Mert nekem miután lehúztam még 2-őt rezeg, és csak akkor veszi fel.
Gigabyte P35-DS4, Intel Core2Quad Q6600, Gigabyte 8800gtx, 4gb(2x2)ddr2 800Mhz(5-5-5-15) G.Skill, Chieftech 450w, Thermaltake Big Typhoon VX, Pov Turbine V54(25cm fan), Genius Ergo525.
-
Storms
őstag
Videofelvételnél melyik a legjobb beállítás? H263, H264 , MP4? Mp4-re teszem akkor is 3GP-be menti. Miért is?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Danesz94
senior tag
Hali.
CSak nekem jelentkeztet ilyen "gond", hogy a térerő kicsi szinte mindig?
Legalábbis fent az értesítő csíkban ahol mutatja ott legjobb esetben is csak 2re megy fel de csak néha egyébként meg nullán van.
Másik telómnál meg ilyen gond nincs.
Telefonálni tudok meg minden oké csak ezt nem értem, hogy miért csinálja:S
köszi.
szép estét. -
dltpwnz
aktív tag
Ha nemjó a térerő akkor válts át 2g hálózatra! Beállítások/Vezeték nélküli hálózatok/Mobilhálózatok/GSM-UMTS opciók és ott csak 2g hálózatot kipipálod..Szerintem telenornak elég szarul van kiépítve a 3g hálózata is ..Nekem Ózdon csomó helyen nincs...
-
mjocika
aktív tag
Azt hiszem meglett az Alcatel OT 990-hez legjobban illő navi progi, ami nem más mint az NDrive Marketben . Kb 10 mp alatt talált, jelet, ott ahol eddig a társai nem is leltek Nagyon pontos a navigáció, villámgyors a tervezés, egyszerű, de nagyon szépen kialakított kezelői felület, s nagyon szépen kommunikál magyarul.
Többen mérgelődtek azon, hogy a navi progik, miután lezárt, kikapcsolt a képernyő, megszűntették a GPS kapcsolatot s nem navigáltak tovább. Nos ennél a proginál jelentem, frankón fut a háttérben a navigáció minden további nélkül !készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !
-
mjocika
aktív tag
válasz mkRoland #3127 üzenetére
A térképek 2011.08.haviak, nekem eléggé megfelelő, nem rajongok a 3D+ dolgokért. Meg lett járatva rendesen, jó a közösségi része s az érdekes pontok is, pontos . s nagyon gyorsan tervez. Szerintem ennyi pénzért ingyen van A többi kérdésedre a választ lásd alább ;Í)
készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !
-
Storms
őstag
válasz mjocika #3128 üzenetére
Ezt is átlehet rakni mem. kártyára? Én Waze-t használom. Mondjuk ez elég sablonos...Jut eszembe leírhatná mindenki ki milyen programokat használ Lehet sok embernek segítene ( köztük nekem is ). Nézegettem a marketet a telón, de 3 hét se lenne elég végigböngészni. köszi
-
mjocika
aktív tag
Teljesen át lehet rakni igen, illetve én átlinkeltem. Akkor vágódtam majdnem hanyatt, amikor kb 10 mp alatt, ott ahol az eddig általam kipróbált s említett navi progik jelet soha nem találtak, vidáman csippant egyet, hogy látják a műholdak.
Ja s az általam preferált verzája pc-n keresztül települ a telóra, ami külön piros pont szerintem.
[ Szerkesztve ]
készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !
-
mjocika
aktív tag
Jut eszembe Storms, még mindig eladó a telód? Nem gondoltad meg magad?
-
Danesz94
senior tag
válasz dltpwnz #3125 üzenetére
mégvalami.
SZtem Békéscsabán a 3G az nagyon gané.
Neten is egy hulladék.Békéscsaba vagyok ezért mondom
Valami baromira árnyékol.
Amúgy már más telómnál is észre vettem, hogy nagyon ingadozó a térerő
Most így, hogy 2gre átraktam maxon van mindig a térerő.
Nincs baja sztem a telónak. -
mjocika
aktív tag
-
Danesz94
senior tag
Nektek behozza rendesen a marketet?
nekem csak 3 gombot: 1: alkalmazások
2 játékok
3: könyvek és ezt is kicsiben a bal felső sarokban?
mi a baja a marketnek? -
mjocika
aktív tag
Semmi gond, valamelyik nap is volt ilyen, utána rendbe jött, szerintem valamit fejlesztenek megint rajt. Ja meg a webes felület is meg volt hülyülve.
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
válasz mjocika #3140 üzenetére
Erről jut eszembe leírhatná mindenki ki milyen programokat használ Lehet sok embernek segítene ( köztük nekem is ). Nézegettem a marketet a telón, de 3 hét se lenne elég végigböngészni. Valami jóféle könnyen irányitható játékot is irhatnátok, amit átlehet app2sd-vel tenni, mászkálós stílus köszi
-
Danesz94
senior tag
mikor megvettem a telót akkor belső memória úgy 90mga körül volt úgy, hogy még én nem raktam rá semmit.
most csináltam egy gyári visszaállítást és lám lett 105mega szabad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest