Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Recovery nem tudja a dalvik cache-t törölni, mert már nem a data partición van; ha manuálisan törlöm, akkor meg összeomlik a teló...(ME)
-
JázminCsenge
tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám az OT990-el. Híváskor minden csengőhangot csak egyszer hajlandó lejátszani. Lövésem sincs mi lehet a baja. Ha esetleg tudna rá valaki megoldást, nagyon megköszönném! A Qltsar féle minimal ROm van fenn, 1.1-es patch-el.
-
Krisz79
őstag
Gyerekek.
Van valami infótok,hogy mikortól lehet frissiteni wifi-n a telóm 2.3-ra?
Mivel nem Nálam van a teló,igy sajna nem tudom próbálgatni.
Már 1 hónapja nyaral a tel.
Köszi.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
qltsar
veterán
válasz Krisz79 #11009 üzenetére
nincs semmi info, kérdezz a telenortól, vagy írj az alcatelnek. amúgy meg szerintem vidd vissza a készüléket...nincs veszteni valód szerintem, nem szoftveres problémából adódó hibája van a készüléknek, ha normális szervizes, akkor nem köt bele...bár még az enyém sem jött meg, pedig letelt a beígért idő
-
olasz69
senior tag
Tisztelt Fórum Társak ,Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Sikerült OTU-val frissíteni ,a kissé haláli Telenor OT-t
(Kaptam egy új akkut is)Alcatel OT-990 Okay
Firmware 2.3.4
GINGERBREAD,
kernel 2.6.3.5.7-perf+hzhang@aclgcl-ubnt188#1milangfx és loosht Kolléga!
Köszönöm!!A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
rolmillione
tag
Zeam launchert kipróbáltam, 6 óra alatt lemerült álltában, hozzá sem nyújtott, wifi, data nem ment. Most launcher pro van fenn 1 óra telefonálás, internet, wifi stb. és 54%-on van 12 óra után.
-
Echoo
senior tag
MÉg egyszer megkérdezném, hogy milyen driverrel lehet a home-gombos qualcomm eszközt telepíteni w7/64-re?
-
jopont
senior tag
válasz rolmillione #11019 üzenetére
Most egy pár napig feltettem a Nemus launchert és bizony megy vissza a sokak által szidott go launcher ex, mert Nemussal 16-20 óra alatt lemerül, míg goval 2-3 napot eldöcög. Ez van.
-
zedok
őstag
Lehet mar elhangzott a kerdes, de ujabban mindenre irja amit letoltok a Marketrol, h a csomagfajl ervenytelen. tipp erre? bocsi de csak mobilom van mivel a laposom bedoglott
Szerk: latom volt mar ilyen gond, van ra megoldas??
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
qltsar
veterán
válasz 0xmilan #11022 üzenetére
na igen, de ebben az esetben végképp nem hívható stocknak. Krisznek a telenoros ROM-ot kellene visszavarázsolni, mert attól, hogy O2 stock, itthon nem az a szoftver van a telefonokon, meg persze nem is Alcatel brandként van forgalmazva, ami már az induló animációnál elég feltűnő, a custom recovery fentlétéről meg nem is beszélve.
-
korcsi
veterán
2.3 alatt nincsenek úgy alverziók mint 2.2 alatt volt? Volt B-s meg G-s meg végén talán R-es. Mert ahogy elnézem az akksi merülös probléma minden 2.3-ra igaz, és talán egy frissebb 2.3-al javítja az Alcatel. Nálam 2.2-vel ha nem piszkálom naponta 10-15%-ot merül. Ehhez képest a 2.3 ultragagyi ilyen szempontból, ha böngészek mobilnettel ez is megadja magát körülbelül 6 óra alatt, na de idle állapotba azért ne csoffadjon már ennyire.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
addikt
-
qltsar
veterán
válasz korcsi #11026 üzenetére
de vannak, az oroszoknál ami kijött az a v5GX-0 firmwareazonosítót viseli, ami nálunk kijött, és nemrég az oroszoknál is elérhetővé vált az a v5GY-0 verziójú.
viszont az X-essel is ugyanolyan katasztrofális az alkuhasználat...várni kell amíg kidobják a source code-ot és utána már képesek leszünk leforgatni a telefonra egy CM7-et (elvileg). //bár jelenlegi álláspontom alapján minél előbb szeretnék megszabadulni a készüléktől...csak az a baj, hogy most volt MWC és még várni kell az új modellekre illetve, hogy az új modellek lenyomják a "régiek" árát.//
úgylátom egyre több a probléma ebből a custpack betelítődésből...a következő frissítésnél visszahelyezem a dalvik-cahce-t a /data-ra, akkor viszont helyetek nem lesz arra, hogy az új appok elfoglalják a dex-ekkel a custpackot, és majd amiatt nem tudtok telepíteni, persze az már látható lesz, így sokaknak nem lesz kérdéses, hogy miért nem tudnak telepíteni.
úgylátom sokaknak nem járható úgy ez a kombináció + link2sd, pedig többször el lett mondva, hogy a nagyobb appok dex-eit át kell helyezni az ext-re, különben megtelik a custpack.[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
válasz 0xmilan #11027 üzenetére
az van fenn bizony. koszi a tippet. van esetleg valami progi amivel kitisztithatom a dalvikot? vagy csak manualisan?
qltsar:
ez igaz csak epp nincs fenn még az sd-n ext2 part. 2gb-s kartyabol mennyit erdemes lecsipni neki?[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
dedy19
tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy OneTouch készüléket és nem jön elő a billentyűzet akár mit csinálok
Légyszíves segítsetek???Köszönöm előre is!
dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
addikt
válasz dedy19 #11031 üzenetére
Hosszú tap oda, ahova írni akarsz, aztán kiválasztod a kívánt billentyűzetet. Ezután a vissza kapacitív gombot kell nyomogatni egy ideig, aztan megint hosszú tap, stb.. Ezzel eljátszol addig, amíg elő nem jön. Esetleg a menü gombot nyomd hosszan a főképernyőn, talán az is segít.
-
Aucor
senior tag
Nem tudom már ki írta, hogy a zeam a leggyorsabb animációk nélkül, de nálam minden anim. kikapcsolva, de az app drawer pl nagyon akad... Mit tegyek?
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este újra megcsináltam a gyári frissítést
Nem telepítettem semmit csak a recovery-t még root- ot sem
Most néztem meg az akku 99%--nál van 8óra 57 perc készenlétben
Akkor most mitöl is merülhet a telefon mert ha mindent programot ami nem kell kitörlök és feltelepítem a szokásos programjaimat ,akkor 24 órát sem bír
És akkor egy éjszaka alatt 30% ot merül itt a nagy kérdés hogy mitől?( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
istvan47
senior tag
válasz lacix76 #11041 üzenetére
Én nem mondom azt de a tények bizonyítanak csak azt kéne tudni mi miatt lesz szinte használhatatlan a telefon valami nagyon nem eszi hanem Zabálja az akkut
""""""Ezen a telefonon elég kiigazodni."""""" ezen egyszerűen lehet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
-
istvan47
senior tag
válasz lacix76 #11043 üzenetére
nézd meg ezt a képet amit nem is olyan rég készítettem reggelre kikapcsolt de ugy hogy be sem lehetett kapcsolni csak Kb:1óra töltés után de a kép szerint le sem volt merülve.
Ha megnézzük a teljesen egyenesen zuhant le de kérdés mitölSzerintem ennek a telefonnak teljesen mindegy ebben az állapotában míg nem tudjuk mi meríti le egyik pillanatról a másikra
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
szaszapi
őstag
Msj késöbb rakok fel képet,furcsán viselkedik a telefon,nekem most ez lesz a második alkalom hogy most alíg merül,92%-on van és lassan 2 napja megy,mondjuk telefonáláson kívül semmit nem csináltam vele de ennyire nem szokta bírni ilyen jól.Azért kérdeztem múltkor hogy az akkuszint kijelző is be tud ragadni?Nagyon érdekes ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest