Hirdetés
-
LOGOUT.hu
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Valószínűleg kellene, de sosem néztem AP módban a tartalmát. Lehet ebben az új fw-ben eltoltak valamit ezen a részen, én utoljára a 132-t használtam AP módban, de ott még másképpen volt a LAN oldali Static DNS beállítás, nem csak akkor volt elérhető, ha kikapcsolod a WAN-t.
-
Charx
senior tag
válasz Intruder2k5 #9898 üzenetére
Köszi szépen, utána nézek. Remélem ez megoldja a dolgot.
-
Laca0
addikt
válasz Intruder2k5 #9901 üzenetére
Feltettem a 132-es verziót Shibby-től és megy is minden, mint a karikacsapás
Csak jó gyerek ez a Shibby
Köszi ismét a segítségedet!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
MODERÁTOR
-
Laca0
addikt
válasz Intruder2k5 #9904 üzenetére
Elképzelhető... az mégsem csak egy kis felület tuning vagy modulcsere...
A portot még mindig zártnak látja, azt nem tudom, hogy miért nem tudja használni.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
w.miki
veterán
Asus N18U beállításában kérnék segítséget.
Wireless router Firmware Version:3.0.0.4.382_18991 SSID: Pasztor Open
Nyílt wifit használok.
LAN-on kapcsolódik 4 gép:
1 laptop (Win7), 1 PC (Win7), 1 PS3, 1 TV box (s912 Android 6.0)
Wifi-n kapcsolódik 6 gép, vagy több:
1 másik laptop (Win7), 1 nyomtató (Canon MX870), 1 telefon (S4 Mini), 1 másik TV box (Excelvan S912), 1 kamera (Xiaomi Dafang), 1 Wifi erősítő (Xiaomi Mi Wifi2), és ha jönnek vendégek, akkor az ő telefonjaik, és tabletjeik.
USB-n 1 HDD:
1 TB, ezen filmek vannak, erről mindenki tud olvasni, és írni
Sajnos azt vettem észre, hogy néha eldobja az eszközöket. Mit kellene beállítani, hogy minden eszköz stabilan rajta legyen.Képek: a következő hozzászólásban, ha sikerül beszerkesztenem...
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Toncos
tag
-
MODERÁTOR
-
titán
Miért használsz nyilt wifi-t?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4 GHz-s csatorna képről.
Milyen net sebességgel van használva?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
w.miki
veterán
válasz Gubek-Einste #9910 üzenetére
Hogy mindenki könnyen tudjon kapcsolódni, aki átjön.
Téglafal, 1-2 darab. Az emeleten van a router az egyik sarokban.
Tarr Trio Max 40 a netcsomagunk. Kép:Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
cyber86
őstag
Source code
Version 3.0.0.4.382.18991 2017/12/26 1.33 GBytes
GPL of ASUS RT-N18U for firmware 3.0.0.4.382.18991
Ebből lehetne új fw-t csinálni nem?
-
Toncos
tag
válasz Intruder2k5 #9909 üzenetére
Köszönöm, akkor elkezdek olvasgatni.
-
zsola32
senior tag
jóreggelt Mindenkinek
Adott az Asus router, gyári firmwarerel.
eddig egy USB3-as HDD-t használtam a megosztásokra, de mivel csak az USB2 sebességét hozta, lecserélem egy USB2-es HDD-re. (az USB3-as vinyó NTFS-re volt formázva)
Ha cserélek, az USB2-s HDD-re, érdemes másra formázni? olvastam itt korábban valahol, hogy az NTFS nem a legjobb választás. (mivel a sebesség adott az USB2 miatt, nem is lenne érdemes lehúzni a routerről, és számítógépről másolni az adatokat...Ha jól filózok, írjatok rá egy "támogatást" - köszi a segítséget.
és lenne még1 problémám:
kb. 8 eszközünk működik rendesen Wifi-n kersztül. decemberben sikerült vennünk egy HP Pavilion laptopot,
"ilyen jó eszközöm még sohasem volt" alapon belevágtunk a vásárba... szeretjük, de wifire csatlakozás után, kb. 2-10 perc időközönként dobálja a netet.
erre keresnék egy megoldást...
ami érdekes, hogy az asus routerre, rátettem még1 routert, annak a wifijét nem dobálja, csak az asust nem szereti[ Szerkesztve ]
-
titán
-
gabro0
őstag
válasz Intruder2k5 #9917 üzenetére
Nem olvastam utána, de szerintem ez se az. Ott is ugyanúgy 100mW-ig lehet állítani a teljesítményt (valami EU-s szabályozás ez), csak nem öt lépésben, hanem százban. A HGG-vel fel lehetett tolni 1W-ig és volt mellette valami hatótávnövelő funkció is (amit nem igazán értek hogyan működött).
-
-
zsola32
senior tag
válasz Gubek-Einste #9920 üzenetére
köszi a válaszokat
van egy "/" jel benne, tuti hogy Ő lesz a ludas
kipróbálom, és írok... -
titán
-
titán
-
w.miki
veterán
válasz Gubek-Einste #9932 üzenetére
Hol van ez?
Administration - Restore/Save/Upload Setting
Factory default Restore Initialize
Ezt nyomjam meg, ez az NVram törlés?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
titán
-
törölt tag
Egy jópár firmware updatet már nekem is megélt mióta megvettem, lehet erre is ráférne egy nvram törlés?...
[ Szerkesztve ]
-
mohow
tag
Sziasztok!
Ma érkezett a kicsike. Erejével elégedett vagyok, de a segítségeteket szeretném kérni:
Cél:
- néhány torrent kezelése, külső vinyón tárolása és ezek elérése alapvetően két laptopról és elérés egy TV-ről (Android stick), lehetőség szerint gyári firmware-rel.Hogy a legcélszerűbb megvalósítani, úgy hogy kis feleségem is egyszerűen tudjon kedve szerint, elsősorban megnézni valamit, esetleg torrentet is indítani, úgy hogy nem nevezném power usernek?
Bocsánat, ha erről volt korábban szó, vissza is olvasgattam, de 10.000 hozzászólást nem könnyű átnézni.
Üdv, BUÉK!
[ Szerkesztve ]
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
titán
-
mohow
tag
válasz Gubek-Einste #9939 üzenetére
Köszönöm!
Bocsi, ha kicsit "láma" kérdésim vannak, de most ismerkedem az eszközzel/témával.
Jól gondolom, hogy Transmission Remote GUI-val távolról, mint kvázi "kliensekről", több gépről is tudom vezérelni a gyári letöltéskezelőt?
Valamint még azt nem látom pl, feliratot, hogyan tudok majd illeszteni. Azaz, mint egyszerű meghajtót hogyan tudom akár több gépről is látni a csatlakoztatott vinyót. Ez azért is érdekes, mert meglévő médiatartalmat is szeretnék elérhetővé tenni ezen a vinyón, tehát másolni is szeretnék rá.
Válaszokat előre is köszönöm!
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
titán
-
mohow
tag
válasz Gubek-Einste #9941 üzenetére
Köszi!
Tegnap még FTP-n megpróbáltam Total Commanderben és láttam is a vinyót. Másoltam rá, de nem jelentek meg, ellenben ha a vinyót közvetlenül a géphez csatlakoztattam akkor láttam a felmásolt fájlokat.
Melyik a legjobb megoldás meghajtóként való kezeléshez?
@(#9942) odrif: köszi a tippet, elolvasom és ha sokkal könnyebb úgy az élet, lehet váltok.
-
titán
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Szakmai segítségeteket szeretnék kérni!
Adott egy telenoros Huawei E5577s LTE hordozható modem.
Jelenleg ami probléma: 1db Apple TV, 3 mobil, 1 laptop esetén már érezhető, hogy nem a legjobb a wifi-s kiszolgálás, nem beszélve arról, ha egy másik szobából akarja az ember használni a wifit + szeretném amit lehet, kábelen utp összekötni..
3G/4G mobiladapter USB-s routerhez kötve internet megosztásában milyen tapasztalatok vannak? Jelenleg 70/50 Mbit/s-et tud a hordozható eszköz. Ez az érték romlana vagy hozná, ugyan ezt a szintet routernél mobiladapterként használva? (SIM kártyát kezelő routerek őrült áron vannak jelenleg, meg gondolom nem hozna sebesség ugrást a jelenlegihez képest...)ASUS RT-N18U néztem ki elsőre, ezzel sebesség romlás nélkül jobb hálózati/internet teljesítmény érhető el?
Gond nélkül kezelné a modemet? (olvastam olyat hogy https oldalakkal probléma szokott lenni ilyen megoldásnál)Köszönöm előre is!
-
IG55
senior tag
Üdv!
A problémám az, hogy az Xperia XA1 mobilom wifi adatforgalma időnként 1-2 percre megszakad.
Főleg, ha a bluetooth is be van kapcsolva. Maga a wifi kapcsolad nem szakad meg, csak az adatforgalom áll meg.
Amit próbáltam:- más mobilt, azzal nincs gond. Vagyis a router elvileg jó.
- más routert, azzal nincs gond. Vagyis a telefon elvileg jó.
- bluetoothot kikapcsolva ritkábban, és rövidebb ideig áll fenn a hiba.
- 20/40 MHZ-t, auto, fix csatorna beállítást. MAC address szűrés ki-be. Ezek nem befolyásolták a hibát.Mi lehet a baj?
Nem tudom, az adatforgalmat a router állíthatja le? -
FerBal
csendes tag
Sziasztok!
Idén vásároltam magamnak is egy ilyen kis csodát, és mint ki is derült(amit vártam), hogy kicsit se értek hozzá! Az alapokkal nincs problémám! Net megy gyors stb. A legújabb fw van rajta. Később mondom kipróbálom a vinyó kezelését is, de amikor a 3.0-s HDD-t a 3.0 csatiba raktam nem ismerte fel... megpörgette de ennyi, míg a hátsó 2.0-ba ment nem volt semmi probléma.... 1 partició van, NTFS. Valakinek esetleg van tippje?
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest