Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:48:38

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3062) danzas007 válasza cynosure (#3061) üzenetére


danzas007
csendes tag

Végre valaki...

És igen, itt jön képbe a fikázzuk az Apple cuccokat, mert hogy dráááága. (Szerintem aki ezt mondja, az nem ismeri a HP Omen-t vagy a Dell XPS szériát) Más amikor 4 eszközre fejleszt és optimalizál az ember, mint csillag számú hardverre és ki tudja, hogy hogyan fog futni. Fejlesztő bácsi megírja a kódokat a legjobb jelenleg piacon lévő cuccokon és van egy adott határidő ami szűkös manapság mert az apuci által szponzorált basic budai gyerekeknek minél hamarabb piacra kell dobni a játékot.

Sajnos már nem olyan a játékpiac mint anno, ez is már csak a pénzről szól és hogy vedd a legújabb vga-t meg egyéb dolgokat. Ubisoft is csak szó szerint fossa ki a játékokat havonta, de mindenen szaggat, támogatni meg "elfelejtik".

És a processzor fejlődése egy kis időre leáll, mert olyan kicsi a csíkszélesség, hogy alatta a mosfet már zárlatos lenne. Ezért jönnek ki az új motorok meg egyebek, mert a videokártya piac gyorsan fejlődik ellenben a processzorral.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.