Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Számolgattam, hogy hogy jönnék ki a legjobban egy komplett drift géppel, és lehet, hogy ha eladom a TT01-et és beforgatom egy saját építésébe, akkor nem sokkal többe jön ki, cserébe olyan alvázam lesz, ami tuti jó hosszútávon. A tt01 meg lehet megmaradna rally vonalon.

Eddig ezeket dobtam össze, mit gondoltok?
Alváz:ezt kis mókolással jól meg lehet csinálni driftre, mert elvileg a Sakura XI copyja: [link].
Szervo: [link]
Motor+ESC: [link]
Kell még hozzá pinion, meg akksi,táv, töltő. Így lenne kb. 45 RTR-ben a saját akksiaimmal. Számításaim szerint még kb. egy 20-ast kéne minimum rákölteni a TT01-re, hogy jó drift vas legyen, és azt meg el tudom adni 25-ért dobozában, ha nem marad meg rallyra.Kérdés:
- Ebbe bele lehetne műteni a meglévő NiMH akkujaimat?
- Jó a fent említett konfiguráció, vagy van amiből van jobb vagy esetleg olcsóbb is, ami megteszi? Nem igazán értek még hozzá, fórumról, innen-onnan szedtem össze ezeket, de vonz ez a mókolás építgetés része is nagyon..
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest