- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tg44
csendes tag
A kép jobboldalán mi az a 3 fémes rúd? az hihetetlen nagynak tűnik, a többi alkotóelemhez képest is és életemben nem láttam még ilyet.
A Pi-n szerintem mindenképpen kell majd forgatnod a vezetékek miatt, szerintem úgy lesz jó ha hátrafelé áll a benne levő sd kártya, mert akkor a hdmit hátra ki tudod még terelni (főleg ha ilyen hajlíthatós forgathatósat veszel), az usb-k meg arra néznek amerre majd kb menni kellene nekik.
Rögzítéshez én lehet hogy fúró+gyorskötöző kombinációval állnék neki, olcsó, nem igénytelen annyira, nem lehet elrontani, és nem vezető, emellett elég jól bírja a hőt, és gyorsan átszerelhető. (ellentétben mondjuk a távtartó ragasztással, ami amellett hogy több munka kevésbé tartós, és szerintem kevésbé masszív. Megkockáztatom hogy egy jól odagyorskötözőzött változat akár nagyobb fizikai ráhatásoktól sem sérülne meg, mert masszívan odatartja). Az egy érdekesebb kérdés hogy milyen puha nem vezetőt teszel alá, ami eltartja a fémes háztól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann