- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Az incomplete mappát hogyan tudom beállítani és hol? 1x már megtaláltam - a transmission beállításainál nincs - valószínű az lesz a baj mert a másik vinyóra mutat ami tényleg tele van. Azt hittem hogy ha beállítom a set locationt akkor alapértelmezettként ide rakja az incomplete-ket is...
-
futizoli
tag
Igazad van, így a csak pi zero vásárlás ötletét el is vetem...
Csak zenehallgatásra elég lenne a fentebb linkelt kit (zero+pHAT DAC+wifi), ami kijönne durván 14 eFt-ból.
PI2 már nincs sehol, PI3 beépített wifivel + hifiberry dac-al kb. 27 eFt.
Táp, sd kártya költségét nem számoltam, azok vannak.
Köszönöm a válaszokat. -
PHoNX
tag
LAN-nak nem adsz több delejt ebben igazad van. Az egész USB hubnak adsz többet. Az elektronyika már csak olyan, hogy ha valaminek 200mA kell akkor többet nem vesz fel...jó esetben.
Nem ez volt a lényege amúgy a mondandómnak. Alapvetően az volt a lényeg, hogy ha feltornászod az áramkorlátot akkor sem 2.5A-t fog kapni a 4 USB, hanem 2.5A fog eloszlani a 4 USB + LAN + bordra. Inkább ez volt a lényeg.
-
Geripapa
aktív tag
Azt nem tudtam mit csinál ezért nem piszkáltam
A skriptem fut "rendesen" viszont mindent root ként csinál, ez nem is akkora baj mert átállítom a mappák jogosultságát meg a fileokét és nincs gond.
Viszont ha végzet el kellene indítania egy másik szkriptet, de az nagyon nem lenne jó ha rootkén futna mert tele van ~ home hivatkozással meg különben is.
ezt találtam:
sudo -H -u pi bash -c /home/pi/Script/StartSync.sh
Viszont ez nem működik...
hogy tudnám a /home/pi/Script/StartSync.sh skriptemet a "pi" felhasználóval futtatni az után hogy lefutott az a skript ami automatikusan indult mikor rádugtam az usbt?
-
-
Geripapa
aktív tag
Sok próbálkozás után végülis így működik:
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", SYMLINK+="usbdisk%n"
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/mkdir -p /media/usb"
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/mount /dev/%k /media/usb"
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", SUBSYSTEMS=="usb", RUN+="/home/pi/Script/Usb.sh"
ACTION=="remove", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/umount /media/usb"
ACTION=="remove", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/rmdir /media/usb"Köszi a segítséget.
-
Geripapa
aktív tag
Köszi,
ez müködik: minig az usb alatt van a pendrive.Viszont a skriptem nem fut le csatlakoztatásnál.
GNU nano 2.2.6 Fájl: /etc/udev/rules.d/20-myusb.rules
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", SYMLINK+="usbdisk%n"
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/mkdir -p /media/usb"
ACTION=="add", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/mount /dev/%k /media/usb"
ACTION=="remove", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/umount /media/usb"
ACTION=="remove", KERNEL=="sd[a-d][0-9]", RUN+="/bin/rmdir /media/usb"
ACTION=="add", SUBSYSTEM=="usb_device",RUN+="~/Script/Usb.sh"Mi lehet a baj?
+1:
Ha csatlakoztatom az usb-t felugrik egy ablak hogy mit csináljak vele. pl megnyitás file kezelőben.Ez egy nem kívánatos ablak, ezt kilehet valahogy kapcsolni?
-
hbalut
csendes tag
-
Geripapa
aktív tag
Most jutottam el oda hogy foglalkozzam azzal hogy ha a pire rádugok egy usb-t akkor lefusson egy skript.
Te ezt írtad rá:
ACTION=="add", SUBSYSTEM=="usb_device",RUN+="ez/itt/a scriptrem/teljes/elérési/útvonala/script.sh"
Kérdésem, át lehet adni valahogy a scriptemnek a frissen bedugott és felcsatolt penrdive elérési utját?
Ha más is tudja a választ akkor kérem ne tartsa magába
-
evilskati
aktív tag
Szia!
Elsődlegesen az volt a bajom, hogy a kiegészítőim ugyan feltelepültek, mégsem adott képet a Kodi (pl. Exodus+-ban több streammel próbáltam, szétesett a kép és a hang is. IPTV Simple Client nem tudta megnyitni a streameket.) 15.2-es Kodit telepített az apt-get, ha jól tudom openELEC-en 16.0.1-es van. Lehet, hogy ez volt a probléma forrása. Mindent a 0-ról konfigoltam a Kodiban, nem az openELEC Kodi backupját töltöttem vissza.
SSH tunnel-t és proxy szervert tudnék feltelepíteni openELEC-re is elvileg, de ott alapétrelmezetten nem lehet megváltoztatni a root jelszót, így pedig nem szívesen raknám ki netre, ezért próbálkoztam Raspbiannal.
Nem álltam neki mélyebb debuggolásba vagy log elemzésbe, mert kezdett éjfél felé járni az óra, és inkább váalsztottam a restore, alvás kombót.
-
spammer
veterán
Olcsóbb, ha valaki be tudja szerezni jó áron a biszbaszokat hozzá, vagy még inkább, ha már alapból rendelkezik valaki átalakítókkal/hubokkal. Csak ez jelenleg nem én vagyok, gondoltam egyben is lehet venni valami jóárasított kitben. Egyébként nem feltétlenül hátrány, ha külön vannak hozzá a cuccok (moduláris, felhasználhatók máshoz is akár). Karácsonyfa annyira nem lenne, igazából csak net kellene nekem hozzá meg a HDD, bill/egér/kijelző nem. No de mindegy, nem prioritás, csak érdeklődtem.
-
Beni2360
félisten
Nagyon bosszant mivel a kártyán 83 fájl van és betallózni a D imager csak img fájlt enged és kimenet csak az sd kártya van nem tudom, hogy hogyan csináltam pár hónapja.
Néztem ezt a chkflsh, elég veszélyesnek tűnik.
Ez a mentő script meg hol és hogyan müxik?
Bocs de .......
Ha csinálok egy mentést az rpi-ben usb-re ( libreelec) és egy szűz rendszert felteszek abból vissza tudom állítani a dolgokat? -
azbest
félisten
Úgy mondják, hogy az openelec alapítója ellentétbe került a fejlesztői közösséggel. Az alapítót kitenni nem tudták, mert egyedül az ő kezében van brand kezelése. Ígyhát szavazás után kiváltak a fejlesztők. [link]
Aztán idővel kiderül, hogy mindkettő megmarad-e és melyik lesz jobb.A két repository-t elnézve az openelec-ben 28 napja volt aktivitás, a libreelec-ben ma.
-
vtechun
veterán
Rendeltem 20 db ilyet: EXPANSYS EU AC Adaptor - USB asztali adapter (5V/2A). Majd szétszedek egyet, aztán meglátjuk mi van benne, merjem-e használni a leendő raspi3-hoz.
-
robi1979
aktív tag
Köszönöm a segítséget, most már működik a hálózatom. Lát minden mindent. Illetve még kérdés: az írásod szerint lehet több áramot állítani az usb portokra. Hogyan tudom ezt megtenni?
" A config.txt-ben rengeteg apró paramétert megadhatunk, amivel testreszabhatjuk a a gép működését. Szerkeszteni a nano /flash/config.txt parancsal tudjuk, vagy a PC-ben (a /dev/mmcblk00p1egy FAT16 partíció, a kártyának ezt a részét mindegyik windows kezeli). Íme néhány paraméter:
max_usb_current=1
A 600mA-el terhelhető USB portok energiaellátását a duplájára emeli (1,2A)"max_usb_current=1 - nálam ilyen sor nincs a config fileban. Grafikus felületen lehet ezt valahogyan állítani?
Próbáltam felrakni a leopold repot, és azon belül is a PI configot, de a szolgáltatásoknál nekem nincs Pi configom a leopoldban. Ha feljebb húzom 1,2A-re au USB-ket akkor elvileg elbír 2db 2,5"-os vinyót? Valamiért nekem aktív hubbal sem viszi a 2 db vinyót egyszerre. PI3.
- Illetve még 1 probléma: UPC-nél van a net előfizetésem, 120mbit. Viszont a transmission ncore-ról csak 3-4-5Mb/s-al tud tölteni, pedig nem wifin hanem madzagosan kötöttem a pi3-at a routerre. Ha a mondemre kötöm direktbe akkor is ennyivel tölt. 120-nál elvileg 10-12ig fel kellene menjen vagy én gondolom rosszul? Ezt lehet valahol állítani? Vagy külső vinyóra 2,5" os, ennyi a max sebesség?
-
azbest
félisten
hát, az inicializáláshoz a config.txt-ben INIT_EMMC_CLOCK [link], de kell a kernelnek is paraméter. Régebben sdhci-bcm2708.emmc_clock_freq -ben lehetett megadni a cmdline.txt-ben, de azt hiszem már másik drivert használnak. Lehet sdhost néven említik az újat, nem tudom melyik az aktív. [link]
Meg az új kernelben lehet bcm2835-ként szerpelnek a pi2-3 dolgai, kicsit zavaros, hogy a régi pi esetén is változott-e ez. -
azbest
félisten
Lehet, hogy azzal a kártyával nem jól működik a pi. Előfordulnak kompatibilitási problémák, amikor nem képes időben kiírni az adatokat. A pi-ben szerintem nem teljesen szabványos az a sebesség, amin hajtják a kártyákat, mert a vezérlője csak lassabb módot tud és azt húzták fel magasabb órajelre.
Pár hónapja samsung evo kártyával volt hasonló problémám, amíg ki nem jött fw frissítés, amiben kezelték. Gondolom nincs tuningolva, mert az is okozhatja.
Nekem mostanában sandisk ultra, nmicro, samsung evo és mixza kártyák voltak használatban.
-
Balerik
aktív tag
Így akartam csinálni:
Idézet a cikkből:
Első körben partícionáljunk. Erre való a parted parancs. Elindítása után a print devices kilistázza a rácsatlakozott eszközöket. A select parancsal kiválasztjuk az új meghajtónkat, amit partícionálni szeretnénk, pl. select /dev/sda. Ezekután az öszes kiadott parancs a most kijelölt meghajtóra vonatkozik. A paraméter nélkül kiadott print parancs a kiválasztott lemezről ad információt:Model: Hitachi HDS721010CLA332 (scsi)
Disk /dev/sda: 1000GB
Sector size (logical/physical): 512B/512B
Partition Table: gpt
Disk Flags:
Number Start End Size File system Name Flags
1 20.5kB 210MB 210MB fat32 EFI System Partition boot, esp
2 210MB 1000GB 1000GB hfs+ MedionInnen megtudhatjuk az eszköz kapacitását, és a jelenlegi partícióstábla felépítését. Ha nem vagyunk megelégedve a jelenlegi felállással, töröljük a nem kívánt részeket az rm sorszám parancsal. Ha olyan fájlrendszer van a lemezen, amit ismer az openELEC, azt automatikusan felcsatolja. A felcsatolt (használatban lévő) partíció törlési kíséretekor, figyelmeztetést kapunk:
Warning: Partition /dev/sda2 is being used. Are you sure you want to continue?
Yes/No?
(A bátrak azt mondják yes, a szabályokat betartók quit-el kilépnek, és az umount /dev/sda2 parancsal elöbb lecsatolják, majd csak ezután törlik az adott partíciót.) Hogy biztosan egy mértékegységről beszéljünk a unit GB parancsal adjuk meg, hogy a beírt számok alatt GByte-okat értünk. Most jön a lényeg, amiért edig küzdöttünk, a partíció létrehozása. Az mkpart primary 0 1000 parancs létrehoz egy primary partíciót, ami 0-tól 1000GB-ig tart. Vagyis elfoglalja az egész lemezt. El is nevezhetjük a name 1vagy itt a Linux alatt is a MS-DOS parancsok kellenek?
-
Balerik
aktív tag
Közben már olvasgattam egy kicsit a neten, és rájöttem, ahogy @ azbest írja, hogy általános "Linux parancsok" kellenek (de még nem lettem okosabb) Ami nem működik azok a fenti leírásban szereplő parancsok. Úgy látszik, hogy az openelec nem általános Linuxot használ (vagy inkább én vagyok buta).
Amit szeretnék, hogy a külső HDD-t átállítani ext.. fájlrendszere, és csak egy partíció legyen. Nem tudom, hogy mbr, vagy gpt a jobb, (bár nem ide tartozik Win alatt gpt használok). -
Nos az -I-re ezr válaszolja a hdparm:
/dev/sda:
SG_IO: bad/missing sense data, sb[]: 70 00 05 00 00 00 00 0a 00 00 00 00 20 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00ATA device, with removable media
Serial Number: U????
t?
P?
,?:
Standards:
Likely used: 1
Configuration:
head switch time > 15us
spindle motor control option
removable drive
disk xfer rate <= 5Mbs
disk xfer rate > 5Mbs
rotational speed tol.
data strobe offset option
track offset option
Logical max current
cylinders 47575 0
heads 47575 0
sectors/track 15684 0
--
bytes/track: 15720 bytes/sector: 47575
Logical/Physical Sector size: 512 bytes
device size with M = 1024*1024: 17333428575 MBytes
device size with M = 1000*1000: 18175417201 MBytes (18175417 GB)
cache/buffer size = unknown
Capabilities:
IORDY not likely
Cannot perform double-word IO
R/W multiple sector transfer: not supported
DMA: not supported
PIO: pio0 -
Cool Face
aktív tag
Ez mind szép és jó, de ezekkel a módszerekkel maximum 10 percig tudod ébren tartani a külső házas HDDket. Utána már sokkal nehezebb a dolog. Ha szerencséd van akkor firmware módosítással meg tudod oldani, ha nem akkor úgy jársz mint én, hogy külön scriptet kell írni, hogy 10 percenként írjon a hdd-re különben leáll. Erről egy elég hosszú téma van a külső hdd topikba.
-
szasanyi
félisten
Ezt nem ismerem de az nem hit kérdése, hogy a HDD élettartamára negatív hatású a sok üzemidő.
MÁS: használja-e / próbálta-e valaki a OpenELEC Beta Releases (7.0 beta 2) vertiót? Érdekelne stabilan működik-e, és megy-e a BD 3D ISO lejátszás?
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
De lehet.
A HDD- a /mnt/Wd -be mountoltam fel. A samba -val osztottam meg a WD könyvtárat.
775 -os jogookat adtam a transmissionnak. A TC írja ezt csak.
Ha rákötem a HDD a gépre, nem is látja. Esetleg az ext4 lehet a baja?
Fel van mountolva a gépre.Minek a konfig fájlára vagy kiváncsi ?
-
D@reeo
aktív tag
-
D@reeo
aktív tag
Szia.
Köszi. Azt hiszem, ezennel lemondok a NAS funkcióról. Ahhoz, hogy használni lehessen a külső tárolókat, formázni kell őket(UFS / ZFS), simán NTFS-t nem kezel.
1TB adat lementése, a hdd formázása majd lanon visszamásolni azt az 1TB anyagot az életben nem fogom (gondolom ha nas4free web felületén leformázom, akkor a windowsos gép nem fogja látni) -
artiny
őstag
szoval a LED - t forditsam meg? hogy az ellenallas a rovidhez legyen ?
amugy fel orat neztem ezt a neten, mert egyik tutorialban azt irjak hogy a hosszabb hoz a masikban forditva...amugy ilyenkor mindig le kell kapcsolnom az RP - t,most hogy meg akarom cserelni a ledet....vagy eleg kihuznom a GPIO pinjeibol a kabelt ?
-
lazac_
tag
Hmm. SSH-val bejelentkeztem a pi-re, ahogy javasoltad, és a net parancs ismeretlen számára, valószínűleg kellene a samba-common csomag (OE-re persze nincs klasszikus csomagkezelő)
Itt elég szépen összefoglalják, szóval vagy váltok OSMC-re, vagy hagyom a fenébe, androidra van pár ilyen alkalmazás, a telefon úgyis mindig ott van mellettem... -
szalay_1
csendes tag
Nem openELEC-et futtatok hanem OSMC-KODI-t
azt csak itt találom /etc/LCDd.conf alatt
a másik dolog:
@ consono köszönöm !
sudo pkill LCDd
LCDd -f -r 4
Server running in foreground
Listening for queries on 127.0.0.1:13666
HD44780: using ConnectionType: i2c
hd44780: timing_init() failed (Operation not permitted)
Driver [hd44780] init failed, return code -1
Module /usr/lib/arm-linux-gnueabihf/lcdproc/hd4 could not be loaded
Could not load driver hd44780
There is no output driver
Critical error while initializing, abort.tehát nem jó a .so driver miután megöltem az LCDd ?
-
szalay_1
csendes tag
smc@osmc:~$ sudo netstat -lpn |grep '13666'
tcp 0 0 127.0.0.1:13666 0.0.0.0:* LISTEN 279/LCDd
nem értem... friss OSMC Kodi install mi használhatja ezt a portot?
miért csak i2c né ütközikmás portot nem használtam mert a KODI addon install XBMC LCDproc nál
pont ezt a portot kel aktiválni a menüben, hogy az LCD-n megjelenjen a textés a LCDd.conf is ezt ajánlja fel alapból:
LCDd.conf:
[server]
DriverPath=/usr/lib/arm-linux-gnueabihf/lcdproc/
Driver=hd44780
Bind=127.0.0.1
Port=13666osmc@osmc:~$ ls /dev/l*
/dev/lirc0 /dev/loop-control /dev/loop1 /dev/loop3 /dev/loop5 /dev/loop7
/dev/log /dev/loop0 /dev/loop2 /dev/loop4 /dev/loop6 -
Osynho
addikt
Az a távtartó és a csavarok, a két nyák közé mennek, hogy ne a GPIO csatlakozó legyen terhelve. Oda becsavarozva, nem marad luk a Pi-n, amivel rögzíteni lehetne. Nyilván, ha szétfúrom, beragasztom, kitömöm papírral, nem fog mozogni a házon belül a Pi, engem az érdekelne, hogy milyen "gyári" megoldások vannak a hangkártyával kiegészített Pi becsomagolására?
Persze (mint írtam),az is megoldás lehet, hogy veszek egy hosszabb csavart, ami átéri a ház alját és a nyákot egyszerre, de ezt gányolásnak érzem, egyben furcsállom, hogy a hangkártyával együtt rendelt ház nem tartja fixen a dolgokat.
-
lazac_
tag
A PC nem csak médiaszerverként van használva, tehát a raspi működéséhez kötni a PC-t (és vica-versa) nekem nem jó, kifejezetten arra keresem a megoldást, hogy le tudjam állítani a PC-t a raspi-ról, manuálisan, ha épp azt akarom.
XBMC-re találtam ezt: [link], ami egy kliens a PC-re, és egy szkript lenne XBMC-re, de ez KODI-hoz kevés...
Illetve KODI-hoz van <ez>, linux távoli vezérléshez jó, windowshoz nem. -
vargalex
félisten
Ha valóban túlmelegszik a Pi3 SoC, akkor sajnos az is lehet aktív hűtés nélkül a következménye, hogy adott esetben terhelés alatt kisebb teljesítmény hozható ki belőle, mint a PI 2-ből. Mert ugye előfordulhat, hogy a Pi3 már rég a minimum órajelen megy, a Pi2 pedig folyamatosan maximumon.
-
Osynho
addikt
Panaszkodtam, mivel a ház elemeinek többsége össze vissza volt törve, mire ideért hozzám.
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.
Kaptam ilyen csavarokat, nem is az a gond. A Pi és a hangkártya közé mennek a távtartók és azokat kell összecsavarozni. Viszont így a Pi-n látható, egyébként a házhoz rögzítéshez használatos lukak ugye foglaltak. A ház szépen körbefogja a kis szendvicset, előre, hátra nem is tud mozogni, fel le viszont igen. Ami engem zavar, egy kábel bedugásnál is elmászik az egész. Ilyen erővel egy tesco zacskóba is tehetném.
Arra is gondoltam, hogy megfordítom a távtartókat, így a menet lefelé túlnyúlna a nyákon, de nem elég hosszú, hogy a házat is hozzácsavarozzam.Esetleg, ha vennék hosszabb csavarokat, a házat megfúrnám és úgy szerelném össze. :/ Mindenképpen olyan megoldás érdekel, amibe rendesen lehet rögzíteni a gépet. Többen is használnak ilyet hangkártyát, ha jól olvastam, érdekelne, milyen házban?
-
Keef_Lee
senior tag
Nem Y a kábel...
Egy Huawei tabletnek volt a tápja, ami a pi-t hajtja. Elvileg jó, 2000mAh van ráírva...
Én a hdd-t meghajtó 1000mAh-s traveler led világítósra gyanakszom, mert az erős langyos folyamatosan. Lehet, hogy nem folyamatos üzemre tervezték még (ezt utólag vettem egy gps-hez).
Lecsekkolnám én is, ha tudnám mivel. -
Keef_Lee
senior tag
Viszont erről jutott az eszembe, hogy az usb-s aldis hdd külső tápja most egy traveler 1000 mAh táp és néha megjelenik a kicsi kocka nekem is, de érdekes, hogy a hdd-ről nézve valamit soha.
A pi külön 2000 mAh-al megy.
A hdd-é nem is olyan hideg, mint a pi-é még akkor sem, ha a hdd alszik.
Kellene nagyobb a hdd-nek is, mert néha a piről is akar szedni szuflát azért szivárványozik vagy mi lehet? -
azbest
félisten
Nem a hibás szektorokon múlik, pontosabban nem abban az értelemben. Gyártónként de akár szériánként változhat a gyárban beállított méret. Minden kártyán (de ssd és normál hdd sem kivétel) vannak gyárilag is hibás területek, amit a gyárban kihagynak a hasznosítható területből. Van amikor a jobb kihozatal miatt inkább kisebb méretűre konfigurálják a sorozatot. Akár több száz mega islehet a különbség. Azonos sorozatból való kártyák mérete meg szokott egyezni.
-
Beni2360
félisten
Köszi válaszod.
Már megtaláltam az első kérdésemre a választ és bosszankodtam egy sort.
lementettem a 16 gb-s kártyáról és egy másik 16gb-ra szerettem volna átírni.
Na kérem nem ment mert valamivel kevesebb volt a másik kártya. Miért csinált 14.9 gb fájlt?
Habár nincs csak egy kis részen a rendszer. Bármit és bárhogyan is formáztam nem volt hajlandó és még az eredeti kártya is sérült már nem indult. Most beüzemeltem be egy 8 gb-t, és írom vissza az eredeti imag fájt vissza a kártyámra. Ide simán felírja.
A többire is a tesztre köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged