- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
vtechun #21265 üzenetére
Én biztosan nem mernék a lakásban otthon hagyni csak úgy egy ilyet bedugva
Még a kínai wifi-s LED égőt is áramtalanítom, csak "játszani" (próbálgatni, fejleszteni hozzá alkalmazást) vettem amúgy is. Ha majd komolyan gondolkodom intelligens világításban, akkor veszek szépen Phillips Hue-t és aludhatok nyugodtan. (most amúgy is lakást veszek, épp nézegetni kezdtem a wifi-s termosztátokat is)Ez a cikk biztosan megállja még most is a helyét: [link] már csak érintésvédelmileg is életveszélyesek ezek a cuccok. Hajszálvékony elválasztás a kis és nagy feszültségű rész között, atom pici helyre összezsúfolt elektronika, stb.
vtechun: igen, anyuéknál RPi2 van a gyári Raspberry táppal. Elviszi a saját tápjáról a Samu 1TB-os külső 2.5"-os vinyómat gyönyörűen. Mellesleg most már közel két éve megy náluk éjjel nappal, borzasztó vacak az áram szolgáltatás feléjük (áramingadozás, áramkimaradások) épp múltkor hallgattam, még nem cincog. Az olcsóbb tápok ezt az igénybevételt nem szokták itt bírni.
-
dugesz77
őstag
válasz
vtechun #21265 üzenetére
Minden nemű károgás nélkül én pont ilyenre nem merném használni ezt a fajta töltőt. Ismeretlen, szinte biztosan olcsó belsővel rendelkezik. Mivel a Pi3 2,5 A kérne még kevés is lenne így 100% dolgozna valószínűleg. Ez nem 24 órás üzemre van amúgy sem tervezve, nálunk meg nagy részt 0-24 megy a Pi. Pont úgy mint számítógépnél tápon sohasem szabad spórolni. Tessék csak megvenni a gyárit és garantáltan nem lesz szivárvány kocka még külső HDD használatával sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged