Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PistiSan
    addikt

Bizony, a 1400 forint körüli szállítási díj + 27% áfa megemeli az árat. Nagyjából ennyi volt első napon is, kicsit romlott az árfolyam azóta.
    --
    No megjött hoooszú utazás (6 hét) után a memóriakártyám [link], egész tűrhető. 12MB olvasás, 6MB írás, mondjuk ennek meg a random írása valami kritikán aluli sebességű, de arra kevésbé lesz szükség (amit régebben mutattam itt, az lassabb, de randomban egész tűrhető).

A távirányító dolgon én is gondolkodtam már... ebay-en látni sokfélét, viszonylag olcsóbbat is, csak nem tudom melyik támogatott azok közül xbmc vagy win media center által.

6 hét??? Én ingyen postával rendelem a cuccaim nagy részét, még soha nem kellett ennyit várnom semmire.
    Most jött meg a memória kártyám a mai napon, 8 nap alatt ért ide, ha megjön a kártyaolvasóm akkor majd csinálok én is egy tesztet. :)
    Nekem már van is egy infrás távirányítóm, direkt a raspberryhez szereztem be egyet, azóta már használatba vettem, nekem szabványos billenytűzet/egérnek ismeri fel a win és a linux is, gondolom simán menni fog az rp-vel is majd.
    ilyen távirányítóm van.

Új hozzászólás Aktív témák