- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
akár külső vinyót is elbírna a 2A, meg lenne benne bőven tartalék (ha már 750mA kell csak a pinek)
a farnelltől én is kaptam megint egy levelet, ebben már nem gratulálnak, de lényegében ugyanaz mint az előző
az rs meg felszívódott, vagy hírzárlat van, vagy nem tudom, de egy mukkot sem írnak vissza majd egy hete... holnap reggel szerintem feltelefonálom őket, hogy mi a helyzet (mert azt mondták, tájékoztatni fognak, hogy mit kell csinálnom, ha írtak, hogy ott elsőkörös vagyok, de 2 hete egy mukk nem jött arra sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC / Intel i5 11400 / RX 6600XT 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Msi Z170a Gaming M5 / I7-7700K / 16gb Ddr4 / Be quiet torony hűtő
- Medion Brand pc / I7-6700 / 16gb ram /Gtx 960 / 256gb ssd / 1tb hdd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann