Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Én is szemezgetek a cuccal, tuti rendelni fogok belőle, ha lesz. Már meg is van a helye, egy TV mellett fog ketyegni médialejátszóként. Eddig egy sima desktop gép volt erre, de az azért elég pazarló ehhez képest.

Ellenben azt nem tudom milyen Linuxot kellene rávarázsolni, mert anyámék miatt GUI is kelleni fog. Ahhoz meg azért 256 mb ram elég sovány. Nézni kellene valami pehelysúlyú Linuxot.

Postaköltség nem tudom mennyi lesz, elég sokat rendelek dolgokat külföldről, olyan 5 ezerből (vagy kevesebből) szerintem meg kellene állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Automata kávégépek
- Steam topic
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Asztali PC , 13100F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Gamer PC 3070 12600k
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann