Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Merre jártál akkor, amikor pár hete arra panaszkodtam, hogy a powershell core nem megy fel a pi1-re, ezért valami másban kell megcsinálnom amit akarok?
Ekkor ajánlották a Python-t, energiát tettem a tanulásába, nyilván még nem ismerem teljesen, de meg tetszett nagyon, ha akkor ajánlottál volna mást, valószínűleg azt is meg néztem volna. Egyenlőre amíg ez meg tudja csinálni amit akarok, addig nem tervezek váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann