- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortitude444
csendes újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Raspberry pi-t, jelenlegi célom vele az, hogy torrentezni tudjak vele kb. 0-24..
Annyi lenne a kérdésem, hogy érdemes-e VPN-t használni, (külföldi tutorialok mindig ajánlják, hogy érdemes, de nemtudom megéri-e, hogyha csak ncore-t használnék.)
illetve van-e valami jó tutorialotok, ami alapján könnyen,egyszerűen összelehetne ezt hozni?
(Még kezdő vagyok linuxal, eddig csak windows-t használtam, viszont nagyon tetszik a linux)Külföldi oldalak Deluge-t, ill. Transmission-t ajánlanak, jelenleg a Deluge-t akarom kipróbálni.
Inkább SSD-t vegyek a fájlok tárolásához, vagy HDD-t?
Raspberry pi model B+ van itthon, Raspbian OS van telepítve.
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest