Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztoja
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Merőben szokatlan segítséget szeretnék kérni Raspberry Pi 3-hoz.Néhány napja jött meg az utolsó komponens is a kis géphez, összeraktam, és megpróbáltam volna elindítani. Monitorom nincsen, TV-re kötöttem rá a HDMI kábellel, igyekezve az idiótáknak szánt leírás alapján eljárni, de még így is hoppon maradtam.
A táp rádugása után látok piros, aztán zöld ledet is világítani, de ez minden, semmi kép nem jelenik meg.
Ennek rengeteg oka lehet, attól kezdve, hogy teljesen béna vagyok, egészen addig, hogy valamelyik (vagy akár több komponens is) hibás.
A kérésem-kérdésem az, hogy tudna-e valaki abban segíteni, hogy rádugja a kütyümet a monitorára és megállapítja, hogy minden rendben van-e műszakilag?
Nagyon jó lenne, ha valaki Bp. viszonylagos közepén lenne, de természetesen utazom kifelé is. Én a III. kerületben vagyok.
Köszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann