Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Én még a rajt napján rendeltem meg, 25-én küldtek egy levelet, hogy a rendelésemet elindították. Remélem, hogy a héten már megérkezik, én is nagyon várom.

Első körben tesztelgetni akarom, hogy miket bír, mit lehet vele csinálni, de amire feltétlenül ki akarom próbálni, az a torrent. Egy laptopvinyót rákötni, és ha beválik, építeni neki egy jó kis házat, amibe elég csak egy lan kábelt, meg egy tápkábelt bedugni amint kapja az áramot és helló.
Mondjuk a hdd tápellátását nem tudom, hogy miként fogom még megoldani, mert talán itt a fórumban olvastam, hogy nem célszerű tápos usv hubra kötött vinyót rákötni.
Amire még nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként lehetne használni a szalagkábeles display portot, mert erről még nem nagyon olvastam sehol. Idővel jó lenne keríteni hozzá egy kis színes lcd kijelzőt is.
Összességében nagyon kíváncsi vagyok, hogy kb fél év múlva hol fog tartani ez a projekt, és miket fejlesztenek ki hozzá.
PPatrik: Szerezz hozzá VGA hűtőből maradt ragasztható bordákat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fűnyíró topik
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann