- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Én még a rajt napján rendeltem meg, 25-én küldtek egy levelet, hogy a rendelésemet elindították. Remélem, hogy a héten már megérkezik, én is nagyon várom.
Első körben tesztelgetni akarom, hogy miket bír, mit lehet vele csinálni, de amire feltétlenül ki akarom próbálni, az a torrent. Egy laptopvinyót rákötni, és ha beválik, építeni neki egy jó kis házat, amibe elég csak egy lan kábelt, meg egy tápkábelt bedugni amint kapja az áramot és helló.
Mondjuk a hdd tápellátását nem tudom, hogy miként fogom még megoldani, mert talán itt a fórumban olvastam, hogy nem célszerű tápos usv hubra kötött vinyót rákötni.
Amire még nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként lehetne használni a szalagkábeles display portot, mert erről még nem nagyon olvastam sehol. Idővel jó lenne keríteni hozzá egy kis színes lcd kijelzőt is.
Összességében nagyon kíváncsi vagyok, hogy kb fél év múlva hol fog tartani ez a projekt, és miket fejlesztenek ki hozzá.
PPatrik: Szerezz hozzá VGA hűtőből maradt ragasztható bordákat!
Új hozzászólás Aktív témák
- D-Link DIR 842
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- India és az AI a McDonald's jövője?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest