- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Én még a rajt napján rendeltem meg, 25-én küldtek egy levelet, hogy a rendelésemet elindították. Remélem, hogy a héten már megérkezik, én is nagyon várom.

Első körben tesztelgetni akarom, hogy miket bír, mit lehet vele csinálni, de amire feltétlenül ki akarom próbálni, az a torrent. Egy laptopvinyót rákötni, és ha beválik, építeni neki egy jó kis házat, amibe elég csak egy lan kábelt, meg egy tápkábelt bedugni amint kapja az áramot és helló.
Mondjuk a hdd tápellátását nem tudom, hogy miként fogom még megoldani, mert talán itt a fórumban olvastam, hogy nem célszerű tápos usv hubra kötött vinyót rákötni.
Amire még nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként lehetne használni a szalagkábeles display portot, mert erről még nem nagyon olvastam sehol. Idővel jó lenne keríteni hozzá egy kis színes lcd kijelzőt is.
Összességében nagyon kíváncsi vagyok, hogy kb fél év múlva hol fog tartani ez a projekt, és miket fejlesztenek ki hozzá.
PPatrik: Szerezz hozzá VGA hűtőből maradt ragasztható bordákat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Arc Raiders
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann