- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZY
tag
válasz
vzoltan #1539 üzenetére
A kerdes, hogy mennyi torrentet futtatsz, a masik meg hogy milyen klienst.
Transmission es rtorrent kozul melyik eszik kevesebb eroforrast? rtorrentet eleg sokat hasznaltam, csak sose neztem mennyi eroforrast fogyaszt, mert mindig allt rendelkezesre eleg, Transmission meg mindig csak ilyen SOS tema volt... Probalni meg nem tudom, mert 6-8 hetet igertek a szallitasra, igy probalok puhatolozni, melyik iranyban induljak el, ha megjon. Normal PCn Deluget, hasznalom, de nem sok eselyt latok arra, hogy Arpi szeretni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest