- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
A visual studio 2015-el készítettem egy saját app-ot és ezzel kapcsolatban van egy olyan gondom, hogy nem tudok fájlt létrehozni, mert a hozzáféréssel gond van. Azt már kiderítettem, hogy a telepítés (deploy) után a programom DefaultAccount felhasználói jogosultsággal fut és szerintem ezért nem tudok fájlt létrehozni. Szerintetek azt meg lehetne valahogyan oldani, hogy a visual studio-val feltöltött app, Administrator jogosultsággal fusson?
Az icacls programmal már mindent megpróbáltam, de nem jutottam semmire. Fontos lenne valami megoldás, mert szeretnék egy szöveges fájlba írogatni, de sajnos egyelőre a jelenlegi felhasználóval ehhez nincs jogosultságom.Hardver: Raspberry pi 2
System.UnauthorizedAccessException was unhandled by user code
HResult=-2147024891
Message=Access to the path 'C:\log' is denied.
Source=System.IO.FileSystem
StackTrace:
at System.IO.WinRTIOExtensions.<TranslateWinRTTaskCore>d__1`1.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at System.IO.WinRTFileSystem.<OpenAsync>d__1.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at System.IO.WinRTFileSystem.Open(String fullPath, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, FileStream parent)
at System.IO.MultiplexingWin32WinRTFileSystem.Open(String fullPath, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, FileStream parent)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access)
at raspi_app1.MainPage.<>c__DisplayClass7_0.<wlog>b__0()
at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
InnerException:
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest