- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Jester01
üzenetére
Értem. RAID1-nél várható valami sebesség növekedés olvasásnál? Elvileg tudja párhuzamosan olvasni mindkét vinyóról ugyanazt az adatot. Vagy nem? Mondom hülye vagyok RAIDhez....
Tehát akkor veszek még egy tök ilyen vinyót, szépen rádugom, és elméletileg mindenféle windóc reinstall nélkül müxik. Persze gondolom be kell álligatni a RAIDet. Egyébként a lapom egy KN8 ULTRA (nF4 ultra), a jelenlegi vonyóm pedig egy 7200.9es 160as SATA2es Seagate.
Amúgy nem BAD sectorra gondoltam, hanem mondjuk valami fájlrendszer hibára, vagy esetleg csúnya vírusra ami kinyírja a partíciót.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tehát akkor veszek még egy tök ilyen vinyót, szépen rádugom, és elméletileg mindenféle windóc reinstall nélkül müxik. Persze gondolom be kell álligatni a RAIDet. Egyébként a lapom egy KN8 ULTRA (nF4 ultra), a jelenlegi vonyóm pedig egy 7200.9es 160as SATA2es Seagate.