- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Üdv mindenkinek!
Már feldobtam a problémát az alaplap topicjában és a sata II topicban is, de semmi reakció nem érkezett, utolsó próbálkozás...
Társ(anya)vállalatunknak van egy ASUS P5LD2 lapra épülő alkalmazásszervere, raid1-ben szaladgáló wd120 GB-s SATAII vinyókkal. Chieftec táp, no tunning, fő a biztonság, stb, stb.
Ez mind szép és jó lenne, de 1-2 hetente széthullik a raid tömb. Az eseménynaplóban arra utaló megjegyzések vannak, hogy az egyik vinyó nem reagált határidőn belül, majd a vezérlő degradálta az egész tömböt. Vinyócsere, újjáépítés, egy hét múlva ugyanaz. Természetesen a kivett vinyó tökéletes...
Ötletem nincs, lehetséges, hogy a spread spectrum clocking bekapcsolása hatással lehet erre (eddig nem kapcsoltam be)?
Most az egyik wd-t maxtorra cseréltem (SATA I), kíváncsi leszek... Ha valakinek ötlete van, ne kíméljen, pls...
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest