Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Raid 5-höz utólag is lehet hozzáadni lemezeket, de hogy többpartíciós raidnél ez hol fog megmutatkozni, dunsztom sincs. Szerintem felhasználatlan területként fog megjelenni, partícionálatlanul, és olyan partíciót teszel rá amilyet akarsz, vagy elosztod a már meglévő partícióid között átméretezéssel.
Hát igen én is arra tippeltem volna, hogy le nem foglalt területként jeleni meg, ha megjelenik, de volt aki azt mondta, hogy abban az esetben, ha ki akarom bővíteni a tömböt, azt újra kell kezdeni, és minden adat elvész. Ehhez képest amit írtál igazán elfogadható.
Vagy még egy: Ha most csinálok raid5-öt terrás vinyókkal, de az idő múlásával azokat benne 1,5 v. 2 terrásokra cserélem, na akkor mi lesz? Addig tiszta sor a dolog amíg csak 1 db terrás is van benne minden marad a régiben, de utána, ha már mind nagyobbra lett cserélve?
Ez is particionálatlan területként jelenne meg? De ez tipp, vagy tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- World of Tanks - MMO
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest