Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Hát a témában még én sem vagyok gyakorlott csak a leírásokat olvasgatom hogyan is kéne neki állni, de pl. az én lapom is tudja azt, hogy 2 féle képen raid-eljen.
Amit tud a lapom: RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5 and Intel® Matrix Storage
És a raid 10 ugye azt jelenti, hogy 2-2 hdd-t raid1-be köt külön-külön, majd azt a 2 tömböt raid 0-ázza össze.
A srác lehet nem pont erre gondolt, de hátha.Más: Az alaplapomra 6 satás eszközt lehet kötni. Akkor szerintetek olyat tudok csinálni, hogy 3-4 hdd-t raid 5-be, majd egyet csak úgy külön kezelni, esetleg ahhoz külön egy másikat raid1-be?
Vagy pont erről volt szó, és ez a lehetetlen?Még egy: Ha csinálok egy 3 hdd-s raid5 tömböt, és azt különböző partíciókra osztom, akkor később egy 4. hdd-t fel tudok még csatolni hozzá? És ha igen akkor a tárterület növekedést hol fogom látni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest