- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
igen ACHIben is kékhalál...
floppyt próbáltam. alaplapi drivert feltenni és az adaptec kártya vezérlőjét is.. mind2nél halál.
van egy XP sp2 Mod lemezem és azon odáig eljutott h vinyó format felteszi amit kell újra indul jönne a grafikus telepítés része és annyi..
bios 05/19/09XP felétpróbáltam
Xpsp2 mód. egy XPsp3 ami frissitve van meg minden és nagyon sok gépre tettem már ( előtte is ez volt rajta) csak akkor szingli mód
majd leszedtem egy integrált mindenes XP sp3at torrentről ami decemberig friss mindennel.. és még az is..ez a gép 2 gépből lett össze rakva..
előtte ez a lap és amire most akarok telepíteni 2 samsung vinyó ugyancsak raidben voltak csak akkor aszthiszem h raid1ben most meg csíkozni szeretném h hátha gyorsabb lenne és ezt mind xp alatt.
na de most meg nem értem h miért nem megy a dolog.. hisz a Win7 most is rajta van és jól megy...
nem értem én ezt,... ezért van néha tök¤m tele az informatikával.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem értem én ezt,... ezért van néha tök¤m tele az informatikával..