Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
hans01
csendes tag
Koszi sracok ! Igy mar tiszta. Utana neztem en is a dolgoknak es ahoz, hogy a Silicon kezelni tudja a SATA II-es vinyot ahoz a Sil3124-2 -es chip kellene az alaplapon. A jelenlegi Sil3114 csak a SATA I-et viszi es kar lenne a SATA II -est rakotni,na meg a jumpert is be kellene dugni a seggebe, hogy a sebesseget lecsokkentse 300rol 150re.
En nem tudom, hogy mit kell annyit parazni azzal a RAID0 miatt. Nekem is ket SP2004C Samsung, 200gigabiga lesz RAID0-ba....es mind itt olvasom mar tobb topikban is, hogy ha az egyik megomlik akkor oda az anyag oda a cucc, de mit mind kell problemazni ha valaki RAID0-at akar akkor tutti, hogy nem lesz olyan fontos info a vinyoin es tisztaban van a veszelyel. NA,de mi van akkor ha csak egy 400Gigas vinyot hasznalnek? Ugyan az a riziko ! Na,ja most jonnek az okosok es kezdik ecsetelgetni, hogy nem,mert itt 50% az esely ott meg 100% bla bla bla.......hat fuck it. A sebesseg a lenyeg ! S amugy ott van a DVD iro es ki lehet irni mindent,s ha elvesznek a progik akkor egy delutan vissza lehet rakni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest