Hirdetés
- potyautas: Passziviti
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hans01
csendes tag
Koszi sracok ! Igy mar tiszta. Utana neztem en is a dolgoknak es ahoz, hogy a Silicon kezelni tudja a SATA II-es vinyot ahoz a Sil3124-2 -es chip kellene az alaplapon. A jelenlegi Sil3114 csak a SATA I-et viszi es kar lenne a SATA II -est rakotni,na meg a jumpert is be kellene dugni a seggebe, hogy a sebesseget lecsokkentse 300rol 150re.
En nem tudom, hogy mit kell annyit parazni azzal a RAID0 miatt. Nekem is ket SP2004C Samsung, 200gigabiga lesz RAID0-ba....es mind itt olvasom mar tobb topikban is, hogy ha az egyik megomlik akkor oda az anyag oda a cucc, de mit mind kell problemazni ha valaki RAID0-at akar akkor tutti, hogy nem lesz olyan fontos info a vinyoin es tisztaban van a veszelyel. NA,de mi van akkor ha csak egy 400Gigas vinyot hasznalnek? Ugyan az a riziko ! Na,ja most jonnek az okosok es kezdik ecsetelgetni, hogy nem,mert itt 50% az esely ott meg 100% bla bla bla.......hat fuck it. A sebesseg a lenyeg ! S amugy ott van a DVD iro es ki lehet irni mindent,s ha elvesznek a progik akkor egy delutan vissza lehet rakni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest